galaxy gates

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Optimus312 tarafından 5 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Optimus312

Optimus312 User

galaksi kapıları için pallaium mu yoksa avantaj kutuları mı daha ii

2. bana gore avantaj kutuları palada sadece gg var ama kutuda hem gg hemde urileri basabiliyorsun

3. Sadee gg icin palladium daha mantikli fakat katlayici varsa hem uri hem gg icin kutuya giidn derim.Fakat sadece gg icin palla cubku saaatte pet+siz 1500 palla toplarisniz,(zorlarsaniz 2250 ye kadar cikar) fakat kutuda zorlasanizda gg cikmadigi oluyor.Katlayici yoksa palla daha avantajli zaten..

4. katlaycı + 10 protokol+ 29luk kutu argesi ile super olur ama sadece kutuya yarar arge vuruş oarak çok duşer

5. Kardesim ya %20 arttirip sadece baglayici isin 2 ye vererek kutu argesi dizsemmi sonra guclenince sifirlamam gerekecek ama?

6. sana şoyle diyim ful+ful olana kadr kutu toplayan tanıyorum yaklaşık 3 ay fln surdu 34 argelik kutu argesi + 10 içerk artıcı protokol 2 radar+ katlaycı ile
    hercul +havoç lf4 20 tane yaptı .
    fulendikten sonra kutu argesini bozup savaş argesi yaprsın veya 2 ay daha kutu toplayıp
    elit parası çıkarıp yaparsın + indim paket katlaycı vip
    indiirm paket son gun aldı 4-5m uri birikmişti sanırım

7. beyler 24 argeyim kutu argesi yapmak istiyorum yapılabilirmi

8. %24 arttiriilan kitu argesi yapilabilir %32 lik yapmak icin ide en az 34 arge gerekir.Fakat %24 guzel ve yeterlidor.
    %24 arttiran kutu argesi(19 argelik)
    Gemi Govdesi 1 =2|2
    Depocu=2|5
    Kismet 1=2|2
    Gemi Govdesi 2=3|3
    Kalkan. Skligi=5|5
    Baglayici Isin 2=5|5
    Katlayici ile pvplerde 1 kutudan 4 gg cikar.Ayrica 372 uridium cikar.9Kurtarma+3 de Radar takarsaniz 5gg+475 uri alacaktir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.