3 Hak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve {-€FSANE_AT€Ş-} tarafından 29 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

olsunmu

1. olsun

12,5%
  2. olmasın

87,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. her oyuncunun 3 tane hakkı olacak

S.S.S

Bu üç hak ne işe yarar?

-bu üç hak ile aldığın 3 tane gemini aynı fiyata iade edebilirsin

Son düzenlenen: 29 Ekim 2014
  2. Ben katılmıyorum.

Aynı fiyata satabilseydik eski ekipman malzemeleri alan kişilere haksızlık olurdu.
    Zararda değil kârda olurduk.

Bir malzemeyi başka arkadaşımıza gönderebilseydik bu en büyük haksızlıklardan biri olurdu.
    Fazladan LF-4 lazeri olanlar arkadaşına düşük bir kredi maaliyetiyle veya bedavaya gönderebilirdi.

Oyum olumsuz.

Bak ne kadar sakin konuştum...

3. EDİT:nedemeye çalıştığını anlıyamadım

4. Demişsin ki :

1) İtemleri aynı fiyata satmak.
    Orada 3 item demişsin ama orada pek bir alaka bulamadım.

2) İtemleri arkadaşına yollayabilirsin.
    Fazladan itemleri arkadaşına düşük fiyata veya bedavaya yollamak.

Peki sen tam olarak neyi kastediyorsun ?

5. EDİT:mesela adam citadel alır beğenmez 3 haktan birini kullanır ona 300.ooo uri olarak geri gelir

6. İyide beğenmemek diye bir şey yok.

Çünkü bir oyuncu gemi veya tasarım alacaksa öneri , özellik vb. durumlara göre alır.Sonrada ister pişman olsun ister olmasın.Maalesef gemiyi alanın sorunu olur.

Bir tek gemi için değil Full LF-4 olan oyuncular LF-3 lazerlerini 10.000 U karşılığında geri verirse gider cephane alır.

Şu 3 itemi anlamadım ben ? o_O

Sadece 3 adet itemi geri verebiliriz mi diyorsun ?

7. -1 sonuçta insanlar bir şeyi alıyorsa severek ve düşünerek alır.

Bu oyunda hesap boşaltmalarını artırabilir

BlackGhost™ bunu beğendi.
  8. İşte bunu anlatmaya çalışıyordum.

9. 3 item değil gemiyi. ben adamların sorunu ortadan kalksın diye açtım heralde konuyu?

10. Başta 3 item yazıyordu şimdi gemi yazıyor editlemişsin...

Bu arad item ile gemi aynı değildir google amcadan bir öğrenmeni tavsiye ederim...

11. ilk önce itemler olsun diye düşündüm sonra değiştirdim
    bu arada bende sana bilip bilmeden konuşmamayı tavsiye ederim...

12. Ben bilmeden konuşmam biliyorsam konuşurum bilmiyorsam öğrenmeye çalışırım ve bilmediğim bir şey hakkında asla konuşmam ;)

Ayrıca ben bir kere bilmeden konuşsaydım gelip konuna -1 vermezdim - veriyorsam bir bildiğim var ki bu bildiğimde çoğu kişiye zarar vermeyi engelleyecek bir bilgi. Oy veriyorsak yorum yapıyorsak bildiğimiz vardır ki konuşuyoruzdur eğer ben nedenini söylemeden konuna - veya + veriyorsam o zaman söyleyebilirdin ki ben açıklamayı da yapmış bulunuyorum...

13. bilip bilmeden konuşmanın konuma -1 vermesiyle ne alakası var

bilip bilmeden konuşuyorsun derken şu cümlenden bahsediyordum Bu a rad item ile gemi aynı değildir google amcadan bir öğrenmeni tavsiye ederim... ;);););)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Ekim 2014

14. Nedeni şu:

Başta 3 item yazıyordu

Ayrıca bunlar arkadaşa dagıtılabilir yazıyordu

Sonra bunu gemiye çevirmişsin

Ve aşagıda bunlar arkadaşa dagıtılabilir yazıyordu.

Bende bu cümleyi kurdum çünkü gemi ile item farklıdır dedim sende editlemişsin. Şimdi diyorsun bilip bilmeden konuşuyorsun.

Bunu sen kendi urin ile alıyorsun değil mi ? fakat arkadaşa dagıtma olayı için boyle bir cumle kurdum.

O cümleyi kurarken İtemle gemi farklıdır demek istedim.

Ama konuya gelirsek yinede pek gerek yok -1 sonuçta para veriyorsak düşünerek alıyoruz burası pazar değil :)

Son düzenlenen: 29 Ekim 2014
  15. editlediğim zaman yoruma yazdım?

16. Bak şunu diyerek örnek vermissin fakat konuyu anlatırken bunun altında arkadaşlara dagıtılabilir yazıyordu sonradan kalkmış bu yazı ben o yazı icin konustum...

Arkadaslara dagitilabilir yazisi icin item ile gemi farklidir dedim. Sonra o arkadaslara dagitilabilir yazisi gitmis...

17. senin ilk yorumundan önce ben o düzenlemeleri yaptım sen sonra yorum yaptın

18. Yahu ben diyorum ki arkadaslara dagitilabilir yazisi yaziyordu onu. İcin diyorum itemle gemi farklidir diye...

Bazen uzun süre yorum yazarken editler kalıyor fakat sayfayı yeniledikten sonra gidebiliyor.

Ayrıca flood yapmışsın mesajı birlestir bann almayasın.

19. Doğukanom

Doğukanom User

bende olmasın diyorum. çünkü adam açık arttırmadan 2me goliath alır sonra onu satarken 3 haktan birini kullanır.Normalde goli 80.000 uri olduğu içinde 80.000 uri gelir.Yani adam crediyle aldığı şeyi uridium karşılığı satar

20. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.