ABD Serverleri Alışveriş Fiyatları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FENOMEN tarafından 9 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FENOMEN

FENOMEN User

ABD Global 1,ABD Global 2,ABD Global 3 ,ABD Global 4,ABD Global 5
    **ABD Glb4 eski adı ile Asya Serveri

ABD (Doğu) 1,ABD (Doğu) 2,ABD (Doğu) 3

ABD (Batı) Serverleri için buraya yazınız

Alışveriş fiyatları hakkında bilgi edinmek istediğiniz sunucunun konusunda olup olmadığınızı lütfen kontrol ediniz.

Kazanılan ihale bilgilerinizi paylaşırken aşağıda belirteceğimiz listedeki bilgilerin olmasına dikkat etmeliyiz.

Tarih
    Malzeme
    İhale Saati
    Bastığınız Kredi Miktarı
    Sonuç

Örnek:
    1 Ocak 2011
    Lf3
    16:00
    1.000.000 Kredi
    Alındı.

Aynı şekilde arkadaşlarınızdan fikir almak istediğiniz durumlarda, almak istediğiniz malzemenin adını açık bir şekilde belirtmelisiniz. Bu sayede arkadaşlarınız sizlere deneyimlerini daha sağlıklı bir şekilde aktarabileceklerdir.

Örnek:
    15:00 - 16:00 ihalesinde Lf3 türü lazer için ABD (Batı) Serverinde ihaleye girmek istiyorum. Sizce ne kadar kredi yeterli olur?

2. 04:00 - 05:00 ihalesinde Lf3 türü lazer için ABD (Doğu) 3 Serverinde ihaleye girmek istiyorum. Sizce ne kadar kredi yeterli olur?

Bu konuda sadece benim mesajım mı var? :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Haziran 2014
  3. abd 3 türkiye saati le 12.00 da iris 15 milyon garanti

4. abd doğu 2

saat 10 sırasında bütün tasarımlar 10k ya goliath 100k vengeance 10k ya alındı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.