Arge Puanı Sıfırlaması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♥Łåžo07♥Θķåй♥ tarafından 1 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Olmalımı?

1. Evet.

85,2%
  2. Hayır.

14,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba kolay gelsin arkadaşlar arge puanı çıkalı yıllar oluyor ve birçok oyuncu çok fazla arge sıfırladı bende dahil olmak üzere ve şuan için arge sıfırlama fiyatları uçuk derecede şuan sıfırlamam için yarım milyon uridium ödeme yapmam gerekiyor belkide birçok oyuncuda böyledir veya daha fazladır benim konuyu açmamın sebebi bütün oyunculara ilk sıfırlama ücretlerine tabi tutulması yani sıfırladıklarımızın yoksayılıp en başa alınması ilk sıfırlama 1.000 uridium 2. 2.000 uridium gibi herkesin kararına saygılıyım tartışma istemiyorum saygılar..

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Herkesin maliyeti ilke haline düşürülürse oyuna yeni başlamış kişiler geç başladıkları için bir nevi dezavantajı olacaktır. Çünkü onlar daha o kadar sıfırlamamış olacaklardır. Bunun için daha farklı öneri beklerdim. Bu şekliyle olumsuz düşünüyorum.

Keyifli Forumlar

3. Benim böyle bir konum var ona destek verebilirsin:
    Ar-Ge Sıfırlama Paketi XL

4. arge sıfırlama ücretine her yıl reset gelebilir bence ,yani her yıl bitiminde sıfırlama ücreti tekrar 1.000 uriye düşecek . dediğiniz gibi eski oyuncular için arge sıfırlamak büyük zorluk olmaya başladı, sizden örnek verirsek 1 kez daha sıfırlasanız argenizi diğeri için 1m uri istiyecek onunda parasal değeri 180tl şuanda x3 zamanı için.+1

5. öyle diyorsunuzda pet modullerine ve protokollerine indirim geldiginde bizde onları almıştık yeni başlayanlar ve almayanlara avantaj oldu onda neden sesiniz çıkmadı ?

6. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Öncelikle moderatörler ile tartışma içerisine girecek mesajlar yazmayınız. Ayrıca ben anafikri beğendiğimi söylüyorum. Buna karşı değilim fakat daha farklı bir yol bulunabilir dedim. Bu ve diğer kampanyaları ne ben yapıyorum nede benim isteğimle yapılıyor. Bizler burada gönüllü kişiler olarak bu konuları gerekli destek sonrasında rapora ekleriz ve bizim işimiz biter. Ben bir oyuncu olarak burada fikirlerimi yazıyorum. Eleştirilere ve değişik fikirlere açık değilseniz Güncelleme ve Fikir Klavuzu Kullanımı konu başlığını okumanızı öneririm. Şunuda unutmamak gerekir ki ben konunuza ne olumsuz nede olumlu oy kullandım sadece fikri yazılı olarak beyan ettim.

Mesaja cevap yazmayınız. Bu sert tavrın devamı halinde konuya kilit vuracağımı siz konu sahibine bildiririm. Üyelere karşı daha nazik olunuz.

Keyifli Forumlar

7. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Konulara up v.b. kısa mesaj yazmak yerine daha anlamlı bir şeyler yazabilirsiniz. Ayrıca bu tür şeyler hoş gözükmemektedir.

Keyifli Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Aralık 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.