ARGE sıfırlama masrafının düşürülmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [-61LazKopaT61-] tarafından 13 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

ARGE sıfırlama ücreti sabit bir miktar olsun mu? Örn: 25.000 uri

1. EVET

oy sayısı 12
    85,7%
  2. HAYIR

oy sayısı 2
    14,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba. arge sıfırlama ücret miktarını lütfen artık sıfırlayınız her gemi için.. arge sıfırlamak gemiler için meziyet zaten yetmiyormuş gibi birde 1-2 milyon urilere sıfırlar olduk. yıllar üstüne lütfen arge sıfırlama masrafını sıfırlayınız hatta sabit bir miktar yapılması taraftarıyım her zaman 25.000 uri gibi. zaten kimse keyfe arge bozmuyor. lütfen bu konu hakkında gerekeni yapınız

_ahsoka_16 bunu beğendi.
  2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Konunuza oy eklemelisiniz aksi taktirde konunuz 1 gün sonrası kapatılır.

Oy ekleme bilmiyorsanız bunu talep edebilirsiniz yada konunuzu farklı bölüme taşınmasını isteyiniz.

Ayrıca daha önce buna benzer konular çaılmıştı isterseniz o konuya destek vererek amacınıza ulaşa bilirsiniz.

iyi forumlar.

3. anakin5555

anakin5555 User

+1 verecektimde haklsın ama anket yok :D

4. anket ac bencede olmalı gereksiz yere cok yuksek rakamlara cıkıyor bir sure sonra

5. anakin5555

anakin5555 User

yanlış bi arge yapmasam şu an kalın sıkıyordum ama arge sıfırlama 32k uri oldu o yüzden 1 arege daha bekleyecez napalım

6. Bu oyunu yıllardır oynayan insanlarız kimi zaman mayına kimi zaman şerefe kimi zaman yaratığa ayarlamak için birçok kere sıfırladık. her sıfırladığımızda zaten sepromun yavaş birikmesinden dolayı 3 hafta bekliyoruz tam yerleştirebilmek için birde neden 2 ye katlayarak artan sıfırlama masrafı bulunmakta? oyun zaten arge sıfırlamasının yaptırımını 3 hafta gibi bir süre bekletmekle cezalandırıyor bizi arge değiştirmek istediğimizde. yeni oyuncuda değiliz ki arge sıfırlama düşük olsun. lütfen sayın adminler bu konu hakkında gerekli hamleleri yapmanızı istiyorum

7. anakin5555

anakin5555 User

+1 desteklenmesi gerekli ben sıfırlayacamda 32 k uri oldu :)

[-61LazKopaT61-] bunu beğendi.
  8. _ahsoka_16

_ahsoka_16 User

+1 katılıyorum katılım artsın hatta credits li bile olabilir :)

[-61LazKopaT61-] bunu beğendi.
  9. anakin5555

anakin5555 User

güncel

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.