Bayram Etkinliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve rufless48 tarafından 21 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. rufless48

rufless48 User

ya koskoca darkorbit bu kadar düşemez ya.Bu ayın 19u pazar günü yani bayram etkinliği (uridium çekenlere hediye) vericektiniz.3 defa 30k uridium e pin yöntemiyle x3 saatinde 20:05 falan o civarlarda aldım ve 270k uridiumum geldi ama hediyeler gelmedi 30 ganimet anahtarı ve 450 extra enerji gelmesi lazım 3 gün geçti hala gelmedi eğer 2 gün içinde gelmesse gidip bigpoint şirketine şikayet açıcam ödeme bildirimine supporta yazdım bi sorun yok diyor nasıl yok ya enayimiyiz biz para verdik derhal halledilmesini istiyorum 3 kere ticket attım yeter artık
    Bunlarda uridium aldığım e-pinler
    BP5MNN391K********** (28tl)
    BPZP5Q37NP********** (11tl)

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Supporta mesajınızı 'Genel sorular' türüyle atınız. Ayrıca bu konuda mağdur olanlara gelen cevaplarda en kısa sürede ödüllerin verileceği söylenmiştir. Lütfen bekleyiniz.

İyi Forumlar.

3. rufless48

rufless48 User

4 gün geçti ne zaman vericekler 1 sene sonramı

4. Merhaba ,

Support'a yolladığınız mail'e cevap gelmedi mi ? Yada ödüller hesabınıza yatırılacak diye cevap geldi ödüller mi gelmedi ?

Ayrıca uygun bir zamanda durumu tekrar anlaşılır bir şekilde gerekli bilgilerinizle yazıp support'a yollayınız. Yoğunluktan dolayı gecikme yaşanıyor olabilir.

İyi forumlar.

5. Support bana 12 gün sonra dönmüştü bi ara :D pardon geç döndük demişlerdi bide :D

6. Merhaba,

Hediyelerin sahiplerine ulaştığı bilgisi aldık.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.