Bil bakalım sonuçlarınız hatalı !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [CmR]TEK_YOL_DEVRİM tarafından 22 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bil bakalım sonuçlarında 6. soruyu yanı en fazla kırmızı kartı hangi takım görür sorusunun cevabını diğer olarak söylemişssinz. Fakat tff nin resmi sitesindeki verilere bakarsanız akhisar ve kayserisporun 8e8 oldugunu görürsünüz. Ben ve bazı arkadaşlarım bütün soruları bildiği halde neden bir ödüle tabi tutulmuyoruz ? Madem bir etkinlik yapıyorsunuz neden istatistiklere doğru bakmıyorsunuz ? galatasaray ve fenerbahçenin averajı eşitti ona bakarsanız neden galatasaray cevabını dogru buluyorsunuzda buna benzer soruda diğer seçenegi dogru cıkıyor ? Açıklama yaparsanız memnun olurum.

Spinaci bunu beğendi.
  2. Öncelikle siz ve arkadaşlarınız adına üzüldüm. Oyunu bırakın arkadaşlar bende bıraktım.

Yaşadığınız durumun nedeni bellidir, sorumsuz ve sorunları çözemeyen, çözecek kadar bilgiye sahip olmayan bir yönetimden kaynaklı.

Ellerine yüzlerine bulaştırdıkları Bil Bakalım etkinliği hakkında bir çok açılan konu var ve herkes şikayetçi, mutsuz. Etkinliğin sonucunu bile yanlış açıklıyorlar, tekrar yapıyorlar :D :D Çekilişi tekrarlıyorlar :D :D Gülmemek elde değil.

3. Kardeşim güzel iyide yazmış sın ama cevap bile gelmemiş ne yazık ki. Daha önce forumda bir konu hakkında bu kadar şikayet içeren konular görmedik. Bu konuda Bil Bakalım etkinliğini kapsamaktadır. Yaptıkları etkinlik bir el bombası gibi ellerinde patladı.

4. sindbadmoscow.

sindbadmoscow. Community Team Team Darkorbit

Merhaba Arkadaşlar,

[CmR]TEK_YOL_DEVRİM düzeltmen için çok teşekkür ederim. Bir hatamız olmuş ve bunu bize bildirdiğin için sana teşekkürü borç biliyorum.
    Hatayı yapan biz olduğumuzdan şöyle bir karar aldım. Bu çekilişte ilan edilen kazanan arkadaşların ödülleri verilecektir. Ancak seçenekler "doğru" cevaplarla düzenlendiken sonra yeni bir çekiliş yapacağım, bu cekilişten isimleri çıkan arkadaşlara da ödül vereceğim.
    Ayrıca senden ricam lütfen destek biriminden bana ulaş. Yaptığın bu düzeltme ve uyarı için senin de ödülü hakettiğini düşünüyorum.

Bil bakalım sonuçlarını maalesef açıklamakta çok aceleci davranmışız bu tamamen benim hatam, istedim ki bir an önce katılan arkadaşlarımıza ödüllerini verelim. Velhasıl kelam, tekrar teşekkür ediyorum. Ve destek biriminden ticket'ını bekliyorum. Bu konunun da linkini atabilirsen sevinirim.

Konuyu kilitliyorum.
    İyi oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.