Botlar Artık Çığrından Çıktı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lahmacunella1 tarafından 9 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Artık botlar iyice çığrından çıktı. Artık protegit kesiyolar hatta korsan haritasında bile sanırım botlar var hareketlerinden gördüğüm kadarıyla. Yani kısacası oyunun her haritasının her noktasına yayılmış durumdalar. Görev yaparken artık yaratık tutamaz olduk, malum bizden daha iyi tıklıyorlar :) Neyse diyeceğim o ki botların banlanmasıyla birlikte oyuncular evet azalır ama oyuna bağlananlar da tam tersi şekilde artar bence. Yavaş yavaş da daha çok insan oynar ve oyuna daha çok para yatırmaya başlarlar. Hem oyuncular kazanır hem DarkOrbit ekibi ;)

RM3461 bunu beğendi.
  2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Bildiğiniz üzere;

BOT BANLAMALARI:
    SİSTEM TARAFINDAN RASTLANTISAL BİR ORAN İLE TARAMALAR YAPILIR.
    TARAMADA YAKALANAN HESAPLARA OTOMATİK OLARAK YİNE SİSTEM TARAFINDAN GEREKEN CEZA VERİLİR.

Daha önce de dendiği gibi bu ban dalgası devam edecektir fakat tarihi hakkında bir bilgimiz yok, tıpkı Fair Play Hareketinde olduğu gibi yeni ban dalgalarıyla ansızın karşılaşabiliriz. Bunların cezasız kalmayacağına emin olabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Prejiva

Prejiva User

Botlar düşman kesme görevi olan oyuncular için bulunmaz nimet :) Saldırıya karşılık vermiyorlar ve sadece kaçmaya çalışıyorlar. 1vs1 asla alamayacağım güçlü gemileri kesebiliyorum. Herkes gibi ben de banlanmaları taraftarıyım ama krizi fırsata çevirmeyi bilmeli insan :D

4. 4-5 :D te bir kaç tane var benim serverimde kendi şirketim olmasa irislerini alana kadar kesicem

5. Mr.User

Mr.User User

BL de bile kesim yapan var. 24 saat çalışıyor arkadaş. :)

Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯ bunu beğendi.
  6. takemyhard

takemyhard User

modun verdiği cevabı ben son 5 yıldır belki 100 defa duydum. aynı çarlar , aynı insanlar , aynı klanlar ve ortakları!.boşuna beklersiniz banlanacaklar diye:D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Ocak 2019
    Makinist.57, Düzenbaz ve SlimsKarelia bunu beğendi.
  7. Adamlar spearhead gemisi gibi radara sahipler. Sen küçük haritada düşmanı görmeden portala kaçıyorlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Ocak 2019
    Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯ bunu beğendi.
  8. Hiç güleceğim yoktu alemsin yaa :)

9. RM3461

RM3461 User

Her taraf bot kaynıyor...Bizler boşa emek harcıyoruz yazık :-(

10. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Kimsenin emeği boşa gitmiyor efenim içiniz rahat olsun, yasak olan yöntemler ile haksız kazanç sağlayan herkes onun cezasını çekecektir. Sizler bizler gibi emekçiler ise işte o gün bu durumu gülerek karşılayacağız.

İyi forumlar.

Karalı bunu beğendi.
  11. teyfo

teyfo User

aynen kardeşim dur diyelim

12. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Konu geçmiş tarihte açıldığı ve benzer içeriğe sahip yeni konular olduğu için konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.