Cerrah Haksızlık

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -qweugeqwe- tarafından 27 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

CERRAH

Anketin kapanma tarihi 29 Kasım 2015.
  1. evet 49 tl çıksın yada 300k uri çıksın

oy sayısı 11
    35,5%
  2. hayr herkes yeşile burunecek

oy sayısı 19
    61,3%
  3. kararsızım

oy sayısı 1
    3,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba bu cerrah tasarımı hakkında birçok konu açıldı ve kilitlediniz.
    şuan yaptıgınız 330bin uridyum alana vermeniz haksızlık kendımce.
    onun yerıne 49 tl ye cıksa yada tasarımlarda 1 gun degil ornegın haftaya pazar 1 saatligine çıksın ama onceden bunu haber vermenizi istiyorum.
    Eğer herkes yeşile burunecek diyorsanız HAZERFEN tasarımın özellikler, fazla olmasi lazim.

2. Bunu burada yuzlerce kisi istedi ve cerrahı cıkarttılar bence boyle cokda iyi oldu
    Cerrah istiyenler icin cerrah.

3. Ben çıkmaması tarafındayım. Cerrah tasarımı yeterince dengeyi bozdu.

4. Merhaba ,

Bizler ancak iletiriz uygulama kararını bizler vermiyoruz. Ayrıca bizler Cerrah tasarımının tekrar satışa çıkması isteniyor tarzında ilettik. Merkez bu şekilde bir karar almış şu aşamada yapabileceğimiz bir şey yok.

İyi forumlar.

5. Oy seçeneklerinde olduğu gibi , "Hayır , herkes yeşile bürünecek" :)

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  6. kıyamet adminim. Cerrah ilk sanırım parazit etkiliğinde çıkmıştı..2.bir parazit etkinliğinde tekrar dükkana çıkma şansı varmıdır ?

7. _DODGE_

_DODGE_ User

Cerrahın canı cehenneme !

WolfWar ve Chaorrupted bunu beğendi.
  8. Güldürdünüz :) Allah da sizi güldürsün.

_DODGE_ bunu beğendi.
  9. Merhaba ,

Açıkçası bu tür durumları önceden bilemiyoruz. Gelebilir de gelmeyebilir de net bir şey demek çok zor.

İyi forumlar.

10. *Mrs

*Mrs User

Cerrahı boş verin bal yiyin bal :D işin açıkcası bende gelmesini istemiyorum cerrahın var mı diye sorarsanız cerrahım yok sadece hazerfan tasarımım var başkada bişey yok oyuna başladıgımdan beri onunla oynuyorum şimdi cerrah geldi ne gerek var almaya beni 1.mi yapıcaak yook hem herkeste oldugu zaman olmaz oyunun bi zevki kalmazki. Oyüzden oyum olumsuz

11. Israrlar sonucu 330bin uriye verildi veya başka nedenden belli olmaz ama bi ürün çok tutuluyorsa sahibi ucuza vermez :D Zamanla alan alacak sonra pusat gibi dükkana düşecektir.

WolfWar bunu beğendi.
  12. *Mrs

*Mrs User

aynen öyle tutulan bir itemin ben ucuza gittigini hiçbir oyunda görmedim

13. pusat 1 ayda dükkana düşmüştü hatırlatırım ve türk gemisi olmasına rağmen kuiperden bile cıkıyo cerrah gibi tekrar dükkandanda kaldırılmadı cerrahta dükkana cıkmalı

14. Hatırladığım kadarıyla pusat önce 49 TL'ye satıldı sonra dükkana geldi. Cerrah geçici süre dükkana geldi (sanırım ne kadar tutulur diye baktılar) şimdide uri çekene veriyorlar.

Cerrahın +1 slotu olması nedeniyle pusatı bile geçti artık. Yanlış bilmiyorsam pusat sadece TR sunucularında var ve oyundaki dengeyi bozduğu için herkes alsın diye dükkana getirmiş olabilirler. Cerrah bütün sunucularda olduğundan ve çok beğenildiğinden çok iyi para kazanacakları için önce parayla satıp sonra dükkana getireceklerini düşünüyorum.

Ek: Biraz karışık oldu galiba. Bu olay büyük ihtimal sunucuya bağlıdır.

15. Pusat tüm sunucularda dükkanda bulunmakta ve dediğim gibi 1 ay sonra dükkana düştü.İlk başta geçici olarak duracağı söylenmesine rağmen kalıcı olarak dükkanda kaldı.Cerrah tasarımı ise etkinlikten bi süre sonra dükkana gelicek dendi.2-3 ay gibi bir süre sonra geldi 3 gün durdu sonraki haftada 3 gün durdu ve kaldırıldı.Bu çok mantıksız bir durum.Ben cerrah için oyuna tekrar başladım ama bir türlü almak nasip olmadı.Bu gidişlede alamıcam gibi.Adamlar anca zenginleri düşünüyolar.Etkinlik biteli 6 ay olmuş ama adamlar hala kalıcı olarak getirmekten yoksunlar.Kalıcıyı bırak geçici olarak bile getirmiyo *****.

16. Yakında cerrahtan üstün bir tasarım çıkartırlar ...Cerrah dükkana düşer merak etmeyin ...Mesela oyundaki bütün yeteneklerin olduğu bir gemi gibi.....Admin gemiside olabilir.... Admin gemisi pymente düşse güzel olur :))

WolfWar bunu beğendi.
  17. WolfWar

WolfWar User

HAHAAH admin gemisi paymente düşecek he :D Haykırdımmmm :D Artık 1t vuruşları ve 1 milyar can ve kalkanı hatta 1000 hızıda görürüz :D

18. onuda 2000tl ye koyarlar :)

WolfWar bunu beğendi.
  19. WolfWar

WolfWar User

Düşünsene 90 milyon oyunculu bir serverde 2000 tl den 10 bin kişi alsa zengin olmaya yeterde artar bile :D

20 000 000 TL :eek:

20. Ondan sonra ver elini havai dubai :))sonunda ne kadar ai olan yer varsa gezilir artık :))Dünya turuna çıkılır ondan sonra para biter ve restorantlarda bulaşıkçılık yapılmaya başlanır ..ve Eve dönüş sonra yeni bir admin gemisi tasarımı ile uğraşılır..Bu arada bana teklifte bulunurlar ya abicim bu belayı başımıza sen sardın biz ettkik sen etme derler şimdi ne yapalım diye bana yalvarırlar ....:))

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.