Öneri Cerrah Tasarımı Yeniden Satışa Çıksın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -qweugeqwe- tarafından 10 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

CERRAH TASARIMI

1. EVET AMA 300 BİN URİDYUM OLARAK SATIŞA ÇIKSIN

76,0%
  2. EVET AMA 49TL OLARAK SATIŞA ÇIKSIN

24,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar cadılar bayramında cerrah tasarımını almak isteyenler lütfen oy kullansın.(CADILAR BAYRAMINDA ETKİNLİK OLARAK)

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyun hakkında olmasını istediğiniz konuları,anket ile birlikte Güncelleme ve Fikir havuzu bölümüne açarsanız daha faydalı olacaktır.Konunuzu taşıyorum.

Forumda büyük harf kulanarak yazı yazmak etik değildir.Lütfen kurallara uymaya çalışalım.

Keyifli forumlar.

3. Ankette gerekli oyu göremedim, bu yüzden oy vermiyorum. Ancak ben çıkmaması gerektiği düşüncesindeyim. Cerrah tasarımı parazit etkinliğine özel bir tasarımdır ve her özel sayılabilecek günde satışa çıkarsa tasarımın yetenek tasarımlarından bir farkı kalmaz. Evet ben Cerrah kullanıcısıyım ve biraz bencillik yaparak sürekli satışa çıkmasını istemiyorum. Benim oyum olumsuz.

4. benim istedeigim sürekli kalması degil yazdıgımı tam okumadınız heralde sadece istedigim 1 kere daha cadılar bayramında çıkmasını istiyoruz ve eminim alan çok olucak yada twich yayını yapin ne zaman çıkcagını soyleyın sizin yaptiginiz gerçekten bencillik sizin gibiler sayesinde zaten bu oyun düşüş yaşıyor iyi günler .
    REHBER modum lütfen konuyu kilitlermisiniz.

5. Bencede çıkmasın tasarımın özelliği kalmıyor. Az kişide olursa daha değerli kalır özel olur, ben zamanında alamadım diye tekrar çıkmasına gerek yok kimi uri ile kimi para vererek aldı haksızlık olur.

sametonur1905 bunu beğendi.
  6. Darion26

Darion26 User

aslında tamamen bu işi bu noktaya getiren bp ekibi bu tasarım satılmamalıydı.
    bu tasarım arkadaşın dediği gibi sadece parazit etkinliğinde çıkmalı sonuçta sadece bu etkinliğin öğesi ve öylede kalmalı.

GREED ve sametonur1905 bunu beğendi.
  7. Yazınızın tamamını okudum, sizin gibiler derken mantıklı insanlar yüzünden bir oyun düşüş yaşamaz. Yanlış bir düşüncedesiniz bence :)

aries123 ve Darion26 bunu beğendi.
  8. Gelmemesini isteyen çoğu kişide cerrah olduğu için gelmesin diyorlar :D

parazit etkinliğinde 1 serverde 3 4 kişiye mi verilmişti neydi o zman iyiydi sonra tasarımı dükkana koyduklarında bi değeri kalmadı ki çok iyi bi tasarım %6 hsr %6 tp %6 şeref hem kasalmalık hem savaşlık gibi bi şey çok güzel kick referee gibi tasarımların çok nadir çıktığı günler oluyor o günlerde gelirse güzel ola bilir. oyum olumlu

9. Bende cerrah yok ve gelmesini istemiyorum, gelirse serverin hepsi yem yeşil olacak, bende gelirse alırım ama gelmemesi daha makbul, herkes aynı hızda olacak, veganın anlamı kalmıyor? E o zaman pusat alalım? Herkes pusat oldu, cerrahın anlamı kalmıyor? sonuç olarak, bu tür sınırlı gün içerisinde ve yüksel meblağ ile gelen tasarımların tekrar satışa çıkmasına karşıyım. O gün gece gündüz kasıp cerrah alan adamın hakkı yenmiş olacak şimdi, herkes uri kasıyor cerrah için, geldiğinde direk alacak.

NEII, sametonur1905 ve Darion26 bunu beğendi.
  10. Olumsuz bir cevap koymanı beklerdim. Bunu yapmanızı olumsuz yanıtlar gelmemesi için kasti bi davranış olarak buluyorum.
    Düşünceme gelirsek eğer Surgeon sadece Parazit Etkinliğinin tasarımıdır. Nüfuz Etkinliklerinde nasıl sadece Nüfuz tasarımları çıkıyorsa Surgeon da öyle olmalıdır. Surgeon Cadılar Bayramı için tasarlanmış bir tasarım değildir. Ayrıca Cadılar Bayramı için gelecek ürün Yarasa Uçuş Düzeni dir. Benim kanaatim bu yöndeydi.

İyi Forumlar.

NEII bunu beğendi.
  11. NEII

NEII User

3. seçenek nerde istemiyoruz cerrah tasarımı. Tasarımı kazanan adamın hakkını yemeyin.

12. cerrah tasarımı bence çok zorlu bir kapıyla verimeli kasıp alanlar magdur olmasın...olduuuu baska

13. Zaten 2 defa satışa geldi.
    Orada oyunu takip etmetip alamadınız diye kişi özel tasarımların satışa sunulması haksızlıktır bence.
    Hesabını uridium yoksa eğer bence her zaman hesabınızda bir miktar uridium bulundurun ne zaman işe yarayacağı belli olmuyor.

14. gelmemsi iyi olur zaten baskında adamlardan kaçamıoz bide yeniden satışa sunulursa tüm ful+fuller cerrah kullanır sonra güçsüzleri ezeerler zaten oyunda kimse yok öyle olursa dahada azalcak

15. ne cerrahmış iyiki almışım :).

16. Beyler Gelmesi herkez için iyi olur cerrah ile lazer hasarını % 6 artırıyorsunuz ve bu buyuk bır yuzde bende. şöyle düşünün... BURGU - CERRAH 16 SEVİYE LF4 - 16 SEVIYE İRİS - KONFI1 HERCUL -KONFI2 HAVOC . kısacası ful + ful oluyorsunuz .. ben sınır oldum ilk duygudugumda bir cerrahlı veletten 370 k yıyınce kafayya koydum alıcam diğe ama hep kaçırdım .. uzun yol şöförüyüm . Bence Gelmesı Herkez İçin İyi olur . Asıl Gelmezse Haksızlık Olur Diğe Düşünyorum ..

17. Herkes sizin gibi düşünse :) :)

18. Gelmesi herkes için değil sizin için iyi olur.
    Hem alan kişi ile alamayan arasında fark olsun biraz.
    İlk geldiğinde fırsatı gördük alacaz diye uridium kasmaya başladık son gününe anca alabildim. Yani bunun için birşeyler yaptım ama sizin ki sırf haberiniz yok diye size özel çıkartacağız yok öyle iş.
    Oyunu takip etmiyorsanız sizin sorununuz bu.
    Ben gelmesini istemiyorum.
    Geldiği gün alsaydınız kaçırdıysanız o sizin hatanız.

19. :) aldın tabi kafan rahat .uzun yol şöförüyüm . bir bilgin olmadan konuşma kardeşim . oyunda herkezın sıstem yüzünden seviyesizlik olacaksa . biz bu oyunu neden oynuyoruz. tabikide her şekilde seviyesizlik olacak ama bu sistem in verdiği etkinlikler tarafından olamaz .. olmamalı .

-qweugeqwe- bunu beğendi.
  20. Uzun yol şöförüs Allah kolaylık versin kaza bela vermesin ama bu bir gerekçe değil ki.
    Oyunu oynayan bir arkadaşına söylersin gelince senin hesabından sana girip alabilir.
    Verdiği etkinliklerden dolayı olmamalı diyorsun ama oyunda gelen tüm yenilikler etkinlikler hep güçlü kişilere düşük gemilere değil ki.
    Eğer parayla uridium çekiyorsan tabii ki yenilikler sana gelecek ama eğer parayla alışveriş yapmıyorsan sana yenilik gelmez.
    Oyunun dengesi konusunda en büyük unsur bu.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.