Cubikon belirsizliği ???

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve oOo.LOTUS-VENOM.oOo tarafından 13 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar merhaba ben bi şeyi merak ediyorum acaba cubikon verdiğimiz toplam hasar kadar mı ödül verir yoksa sadece darbe puanına verdiğimiz hasar kadar mı??? yani cubiye güveyle girmek mantıklı bi iş midir???

2. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

hiç böle düşünmemiştim :D sanırım genel hasara göre yani burguda girmek daha mantıklı olur sanırım zaten güve normal haritadaki npclere işlemiyoki sadece kapılarda felan ?

3. Aknilox

Aknilox User

ıce meteoroidlerden gördüğüm kadarıyla cana vurduğun önemli,adamın biri kalkanını sabla bitirip savaşa gitmişti ben ıce ı tamamladığımda ödülün çoğunu almıştım. ıce la aynı şekildir büyük ihtimalle,güveyle vurmak işe yarar sanırım

4. şimdi ikiniz ters şeyler dediniz birbirinize hangisini doğru kabul edicem ben :D

5. Bence dpye vurunca ödül alıyorsun. Ben bi keresinde venomla yetenek atmıştım iyi uri gelmişti.

6. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,
    Konunuz gerekli bölüme taşınmıştır.
    Öncelikle bir kaç kez bunu test etme imkanım oldu açıkçası pek bir fark göremedim.Daha sonra yine 3-4 kişi ile cubikon kesilirken bir x4 birde x1 mermisi ile hasar vermeyi denedim arada pek bir uri farkı olmadı.Dolayısıyla cubikon gibi npclerde daha çok önemli olan sizin seviyenizdir.Tecrübeniz yüksek ise daha çok uridium alabiliyorsunuz.

Keyifli forumlar.

7. Aliens

Aliens User

Merhaba;
    En önemli kriter ilk vurmanızdır. Sonra seviyenize göre olur. Daha sonra verdiğiniz hasar. Ancak bunların toplamı size ne kadar uridium vereceğini belirler. İstisnalara dikkat! İlk vursanız bile aynı cubikona atıyorum bir general vurursa ödül malum ona gidecektir. Bu üç faktörün ortalamasına göre paylaşım yapılır. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi oyunlar ve keyifli forumlar dilerim...

-Andromeda- bunu beğendi.
  8. yani güve gereksiz mi arkadaşlar cubideyken???

9. Aliens

Aliens User

Merhaba;
    Normal haritalarda ki NPC'lerin kalkan emilim değerleri çok yüksektir. Dolayısı ile güvenin yeteneği işlemez. Size önerim ilk vurmaya çalışın ve burgu uçuş düzenini kullanın. İyi oyunlar, keyifli forumlar dilerim...

10. ödülü paylaşımlı olan yaratıklarda en önemli etken yaratığa ilk baştan itibaren bitinceye dek hasar veriyor olmanızdır.kullandığınız elitin fonksiyonu yoktur.ikinci etken ise tp puanınızdır.normal haritalarda güvenin etkisi olmaz low haritasıda gate olarak geçtiği için darbeye direk vurur fakat ödülü artırmaz..

11. ne kadar çok hasar verirsen o kadar çok pay alırsın bu bir gerçek.fakat bu da bir gerçek: şimdi cubikon,ıce meteoroid gibi yaratıkların verdiği belirli bir ödül var.oda vuran kişi sayısına pay edilir.mesela cubikona 5 kişi vuruş yapıyosunuz diyelim.yaklaşık olarak 1000 uri/5=200 uri kişi başı.bu standart olanı.sonra devreye bildiğim kadarıyla verdiğin hasar devreye giriyo.artık verilen hasara göre çok vuran 200 den artış sağlarken; az vuranda ise haliyle düşüş olacaktır 200 uriden.arkadaşın dğrudan dp ye etki olayına gelince: böyle birşey olacağını zanetmiyorum.zira normal vuruş denemenizde,cubinin kalkanı varken,cubiye eco-10 yerine sar02 attığınızda hasarın fazla dolayısıyla gelen urinin fazla olduğunu göreceksiniz.doğrusu bu konu aslında benimde takılmıştı kafama bir aralar.venom açtığımda 2 kişide 500 e yakın uri alıyordum.şimdi venom yeteneğini açtığınızda size extra 500bine yakın hasar veriyor artı olarak.artı olarak 2 kez kami atarsanız cubiye epey + uri daha ekleniyor hesabınıza.50-100 gibi.dikkat ettimde sanki kami hem dp ye hem kalkana etki ediyor.yani ikisindende indiryor.yanlış algılamışta olablirim.geçen ay vip çekmiştim.size bir denememi daha ekleyeyim: kamikazenin yanında, roketlerinizde plt 3030 + roket ince ayarı +çift dmg + argeler kullanırsanız; onca kişinin arasından 300 ün üzerinde almanız mümkün.tabii yaptığınız masraf aldığınız uriye değecekmi onun hesabı önemli.tp si yüksek olan daha fazla alır sözünüze gelince: cubikonda bilemem ama; ıce meteorda böyle bişey söz konusu değil eminim.benden seviyesi çok düşük hatta vuruş gücü çok düşük (x1 ile) (6-8-10 bin civarı diyelim) oyuncuyla 2 kişi aynı anda daldığımızda ıce a baktım ki hemen hemen aynı ödülleri aldım.belki 50-100-150-200 civarı farketmiştir.ben x4 sıktığımda 1000-1200-1400 civarı almışımdır.adamın ıce ten x1 ile 600-800 benim x2-x3-x4 le 1000-1200 uri civarı aldımızı düşünürsek kim kar etmiş hesaplayabilirsiniz sanırım.belkide ıce te tp si düşük olana imtiyaz geçiliyor.şunu da söyliyeyim geçen zamanda öyle bir geçiyodum cubikon kesenlerin yanından yaratığın canının sonundaydı bir x4 sıktım.hemen 60 küsür uri aldım.buna göre hesaplarınızı yapın.hepinizin hayatınızda daha önemli konuarda da bilgi sahibi olması dileğiylen.selametlen.

Son düzenlenen: 14 Ocak 2016
    oOo.LOTUS-VENOM.oOo bunu beğendi.
  12. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Konuya gerekli cevap verildiğinden kitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.