Cubikon'un da boss'u olmalı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YENİLMEZ»тя« tarafından 18 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

sizce ?

1. evet

73,1%
  2. hayır

10,6%
  3. gelişebilir

16,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bildiğimiz üzere 5-x ler hariç diğer haritadaki tüm yaratıkların boss'u var. peki en çok ilgi gören yaratık cubikonun niye yok? normal cubikon artık 7-8 saniye de patlıyor.Fikrim şu;

4-5 haritasının tam ortasında boss cubikon çıkıcak ve tabiki boss cubikonun içinden de boss protegitler.
    Boss cubikon her patlatıldığında 15 saniye sonra tekrar yerinde doğacak.Fakat tek bir şirkete yazıcak peki nasıl ?

mesela mmo şirketinden 2-3 kişi vru dan da 2-3 kişi var boss cubikon mmo'lu dan birine kırmızı yanıyorsa diğer şirketler sıksa bile onlara ödül vermeyecek.
    Olumlu Olumsuz fikirleriniz bekliyorum :)

WolfWar bunu beğendi.
  2. Olabilir tabi ama bence 4-5 de olsun bu boss.

3. zaten 4-5 diye yazdım heralde görmediniz :)

4. pardon kafam x-6 gitti .destekliyorum o zaman

5. olabilir artık sıktı cubikon ,+1

6. destek için Teşekkürler :)

7. Neredeyse her npc nin bir boss u var cubikon da neredeyse en çok kesilenlerden birisi bossu olması herkes için avantajlı olur

8. -onur5000-

-onur5000- User

Güzel fikir katılıyorum ama cubinin 1.600.000 canı 1.200.000 kalkanı var x4 demek 6.400.000 can 4.800.000 kalkanı olcak bide boss protegitler e kadar vurur onuda detaylı anlatırsanız güzel olur oyun +1

9. KARANLIK

KARANLIK User

Olabilir yeni düzeydeki güçler gemiler bir çırpıda öldürüyorlar.Bossuda olmalı bence :)

10. yani onları benim hesaplamam doğru olmaz diye düşündüm sonuçta darkorbitin bir bildiği vardır. böyle birşey olursa onlar zaten kendilerine göre ayarlar canını kalkanını vs. :) destek için teşekkürler.

11. Evet artık bıktım şu fullerin cubime baskın atmasından hem de bu cubi haritasında 4 cubi var be yetmiyor. Ya yeni cubi hatitaları cıkartılsın veya cubi kapısı yada güçlü bi cubi yapılsın fuller başımızdan gitsin :)

12. Bencede bosu olmalı yakında bide alışverişe aegis dro düzeni filan koycaklar herkes cubiye yüklenicek onlamı uraşılır daha güçlüler hiç deilse gider bos cubi keser :)

13. Teşekkürler konu güncel !!

14. Hep merak ettiğim bir konudur. Kesinlikle istiyorum ^_^

15. arog57

arog57 User

aynn boss olması lazım

16. TSUNAMI™

TSUNAMI™ User

iyi olur 4-5 haritasının yeniden canlanması için

17. Yalnız bir sorun var; ..::(Boss Cubikon)::.. can ve kalkan değerleri yetmeyebilir (25 kişi aynı anda Boss Cubikon'a dalarsa gerisini siz düşünün!). Ayrıca, Boss Protegit üretirse oyuncular zorlanabilir, sözgelimi 4k vurabilen Bosslardan bahsediyoruz, biraz sağduyulu olup da Boss Protegit yerine Protegit olsun diyen kimse çıkmadı mı? Ama yine de ödülleri fazla olur (4096 Uridium), büyük ihtimalle hammadde artışı da görülebilir (Örn. Xenomit sayısı 3, 4 katına çıkar.) Yine de, bu Boss Cubikon, 6 - 7 oyuncuyu yanında götürebilir (Boss Protegitler sayesinde), bu da zarara yol açar (-500 Uridium / 1 Tamir Kuponu).

Haksız mıyım?

18. Doğru ama protegit sayısı da bi 40-50 arasında olması lazım. Bir de şu x-6 lar 4-5 kadar büyk olsa ve icinde 4 yerine 16 tane cubikon olursa iyi olur. İsteyen tek keser isteyen grupla keser.

İyi forumlar.

19. Zaten amacımız o değilmi ? Biraz zorlaştırmak güçlü gemiler gidicek bosunu kesicek biraz daha yetersiz gemiler de rahat rahat normal cubikon kesip güzelce kasıcak.

20. Asıl amaç normal cubıden kişi azaltmak :D

WolfWar ve BlackGhost™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.