Hangi Droit Uçuş Alınmalı ? ( Bilmeyenler İçin ) .

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -onur5000- tarafından 11 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -onur5000-

-onur5000- User

Arkadaşlar öncelikle darkorbitte en çok sorulan sorulardan biri olan droıt uçuş düzenlerinden bahsedeceğim önce hangili alınmalı ? neyse başlayalım :)

Ok uçuş düzeni : Arkadaşlar bu uçuş düzenini almanız çokda iyi olmasada roket hasarınızı artırıyor eğer vipiniz varsa ve plt-2026 dan güçlü roket ve sepromla beslediyeniz bir miktar fayda sağlayabiliyor .

Kalkan Duvarı : Ben bu uçuş düzenini sadece kutu toplarken veya pala toplarken tavsiye ederim kalkanınızı %10 artırıyor ama lazer ve roket hasarınız %7 .5 düşüyor o yüzden pek tavsiyem değildir

İç İçe Açı : Geminizin durumu iyise mesela ( 8 iris lf3 ler bo2 ler felan full birazda lf4 felan ) birde vip iseniz tadından yenmiyor özellikle eskide kasılırken ( x2 x3 x4 ) leonov ile düşmanlarınızı rahat kesebiliyorsunuz ama bu uçuş düzeninden önce alınması gereken uçuş düzenleri var :)

Çift Ok : Tavsiyem değildir zaten benim serverde hiç bu kullanan görmedim özelliği güveye benziyor biraz güvede hasar emilimi %20 bunda %10 kalkanınızıda düşüyor ayrıca %20 oranında tavsiyem değildir almayınız :D belki sonra :D

Elmas : Gelelim en sevilen uçuş düzenlerinden birine elmasa arkadaşlar kasılmak için elmas güzel bir uçuş düzeni ancak şöyle bir durum var elmastan kazanç sağlamak için ağır konfinizde 300.000 kalkanınızın kesinlikle olması lazım yoksa çok kazanç vermez size kaçıştada bir 500k kalkanınız olursa çok iyi oluyor özellikle aegisiniz varsa elmasla güzel bir şekilde kasılabilirsiniz ama en az 300k şart :)

Kalp : Bana göre ilk alınması gereken uçuş düzeni %20 DP % 10 Kalkan hafife alınacak değerler değil sadece %5 hasar düşürüyor onuda tasarımla kapatsanız size %20 dp %10 kalkan kalır :) çok işe yarayan bir uçuş düzeni özellikle paladyumda ve kutu toplamada adam kesmede bile işinize yarıyor :)

Güve : Arkadaşlar öncelikle bu uçuş düzenini alacaksınız sağlam bir geminiz olmak zorunda yani en az 6-7 lf4 ayrıca vuruş gücünüz iyi olması lazım x4 ile en az 40k vurmanız lazım güveyi anlamayanlar için söyleyim argeli birinin hasar emilimi oranı 92 / 8 dir yani rakip 100k vuruyorsa 92 si kalkana gider 8i de cana güve o oranı 60 / 40 yapıyor böylece karşısındakini daha çabuk patlatıyor baskınlarda olmazsa olmazlardandır adam kesmede size büyük bir fayda sağlıyor üstelik geminiz iyiyse güve şart ! :D

Kıskaç : İşe yarayan bir uçuş düzeni baskınlarda güve ile kullanılabiliyor lazer hasarınızı %3 artıyor ama size tavsiyem geminiz 9 iris geliştirmeleri iyi gibi bir durumdaysa almanız .

Yengeç : Aslında çok işe yarayan bir uçuş düzeni kalkan emiliminizi %20 artırıyor yani hasar emilimi oranınız 100e tamamlanır yani hasar direkt kalkana gidiyor rakibiniz güve kullansa bile 80/20 oluyor oran vslerde çok işe yarayan bir uçuş düzeni mesela 3k canınız kaldı rakipde güve yok sağlam bir geminiz varsa yengeç alır rakipin kalkanını çekersiniz sonra x4 basarsanız rakip bomlar şüpheniz olmasın ( tabi rakip sağlam veya güve x4 sıkıyorsa biraz daha dayanırsınız ama genede savaş tamir felan kesebilirsiniz :) ) eğer bu uçuş düzenini alacaksanız geminiz 10 iris felan olması lazım iyi bir geminiz olacak

Bariyer : Kasılmada yarasadan sonra iyi uçuş düzenlerinden birisi npclere %5 hasarı artırıyor ama kalkan emilimi % 15 azalıyo biraz etki edebiliyor ama hasarınızla oranı kapatabiliyorsunuz iyi uçuş düzenlerinden birisidir alabilirsiniz.

Yarasa : Cadılar bayramı zamanında çıkıyor ve paranız varsa kesinlikle almalısınız ben alamadığım için pişman olmuştum :( %8 hasar ve %8 tp veriyor hızınızı düşüyor sadece ama çok işe yarıyor uridyumunuz varsa ve çoğunlukla kasılıyorsanız kesinlikle alın pişman olmazsınız

Arkadaşlar bunları kendimden bildiğim için yazdım bende güve kalp iç içe açı elmas ve bariyer var diğerlerini klan abilerimden arkadaşlarımdan biliyorum ayrıca size ilk ve son alacağınız uçuş düzenlerini yazayım.

KALP - GÜVE - ELMAS - İsteğe bağlı varsa YARASA - Kıskaç yada iç içe açı - BARİYER - YENGEÇ ...

Ben bu şekilde yaptım ve pişman değilim gayet güzel oldu .

NOT : Argeniz 15 altındaysa uçuş düzeni almayın arge yapın öncelikle arge unutmayalım ayrıca elmas kalp gibi uçuş düzeni alacaksanız kalkan enerjisi veya tavsiyem kalkan sıklığınız full olmasıdır ..

KEYİFLİ FORUMLAR ....

Son düzenlenen: 1 Haziran 2014
  2. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Emek verip yazmışsınız elinize sağlık :)

-onur5000- bunu beğendi.
  3. Drowhake

Drowhake User

Güzel konu beğendim. +1

-onur5000- bunu beğendi.
  4. -onur5000-

-onur5000- User

Saolun modum :) yapıyoruz birşeyler :)

5. Helal olsun kardeş +1

6. 15 bo2 yim peki nasıl kalkan 300k olur D:

7. -onur5000-

-onur5000- User

Teşekkür ederim :)

Kalkan enerjisini fulleyip kalkanlarını sepromla besleyebilirsin :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 May 2014
  8. Olur. Bende 11 BO2 var hepsi iriste (irisler full) 18 argeyi kalkan sıklığı 5/5 olacak şekilde dağıttım. Sepromla da besledim ve kalkanım 254.000 :D Sendede 15 BO2 varmış rahat 300.000 kalkanın olur ;)

9. Tom_Cat

Tom_Cat User

Konu çok güzel olmuş,oyuncu diliyle ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi.

10. Ar-ge niçin kalkan sıklığı için mi şimdi ben kalp alıcam elmas var kalkanım 250k işe yarıyor 12 ar-geyim 80kda uri war gidip argemi yapayım :S

11. Evet ama kalkan sıklığı gemine gelen hasarı bir miktar önlüyor. Direk kalkanın değerini arttırmıyor. Ben lafın gelişine demiştim ama yinede arge çok önemli. Benim tavsiyem yavaş yavaş herşeye gereken önemi vermeniz. ;)

12. -onur5000-

-onur5000- User

12 Argen varmış çok değil emin ol kalkan sıklığı aldığın elmastan çok daha önemli baskında full artık full bir adamdan bir kere kaçma şansın hiç yok senin senin hasar kalkan oranın 60 / 40 güve ile 40 / 60 yani 3 vuruşta patlama düzeyindesin ayrıca klan alımlarındada arge önemlidir güçlü bir adamı belirleyen en önemli etken arge ve lf4 önce kalın sıkman lazım bende senin dediğin gibi yapmayı düşündüm ama arge yaptım ve bana daha çok faydası dokundu. ayrıca ikinizdede aynı gemi olsa sende elmas varmış adamda 21 arge olsa tek konfisini indiremessin ;) :) emin ol :)

Teşekkür ederim :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 May 2014
  13. Şimdi yni 80kyı ar-ge yapayım diyosun ölemi :S kasmak için çok uğraşmıştım :)

14. bende dediklerinin hemen hemen hepsi var ama ben kullanmayi bilmiyorum demekki hangisi olursa olsun benim gemimden iyi bir gemi bana vurdugu zaman cok degil 1 dk felan ölüyorum gemim Aegis Elite tasarimli

bana saldiran bir gemiyi nasil alt ederim ve seprom olmadan nasil 40k ve üzeri vurabilirim onunla alakali bir bilgi verirseniz cok daha guzel olur tsk ler

iyi forumlar

15. -onur5000-

-onur5000- User

Yok hayır senin kararın tabi ben sadece tavsiye verdim karar sana kalmış :)

16. Bu sabah full ar-geye verdim ve 15 ar-ge+32 dosya oldu. 93mye 2 ırıs alsam gece 3 ırıs olurum hmm şimdi ne yapayım ?

17. -onur5000-

-onur5000- User

Argeniz şimdi daha iyi benim tavsiyem onu en az 21 e tamamlayın zaten kalkan sıklığınız full olduğu zaman elmasında var gayet güzel kasılırsın ama yavaş yavaş irislerinide tamamla onları 8 yapta :)

18. -onur5000-

-onur5000- User

Hemen patlamak ise eğer bu işte oyunculukta lazım bi anda senden güçlü biri sıkıyor ama gücüne bağlı ben 9 iris uçuş düzenleri sepromla 10 irisli adamları kesiyorum bazıları çokda zorlamıyor nerde ema nerde insta yapılacağını bilmek lazım oyunculuk önemli ama adamları nasıl kesecem dersen onu konuşuruz sepromsuz 40k vurmak az bi rakam değil lf4 sayının bir 15 in altında olmayacak :) o lf4 ler bide geliştirilmeli olması lazım ayrıca 10 iris şart 9 da olur onlarında 16 lvl olması lazım droıtlerinde full havoc olursa sepromsuz x4 40k atarsın bide destekle olabilir bu iş :)

19. ben simdiye kadar gelistirmedim ama artik gelistirmeye basladim droitlerin hepsine once havoc yapicam sonra da 7 lf4 var onlari gelistirecem daha sonra da droitleri gelistirecem arge 26 ve 10 arge daha yaparsam tmm dir bu is ama bunu da yapmak nerden baksaniz 5 ay alir demi :S

evet ve özelden de bana birazcik yardim edersen tavisyelere acigim güzel olur eger zamaninda varsa tabi

20. Merhaba ,

Elinize sağlık epey uğraşmışsınız ve yararlı olabileceğini düşündüğüm için sabitliyorum. :) Diğer üyelerimizde faydalanabilir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.