Hesabıma Erişemiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Darkeage tarafından 6 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Darkeage

Darkeage User

-!-вв-¢!!αяgσѕт-!-
    -.shaolin.-
    -(storm-hawks)-
    -∂єνιℓ=кαмα¢ı-
    -ѕкуηєт-
    .FALCON40.
    )iyilig-melegi)
    ∂αяк-αηgєℓ
    angelicPretty
    Darkeage
    Uqalα.~.BöChEq[dEtC]
    vegance-100
    ву_ρѕιкσραт[∂єтн]
    ѕαвıкαℓı
    nickli tüm hesaplarıma giriş yapamıyorum neden acaba oyunda server birleştirilmesi ile ilgili giriş yapılamadığını söyleyen oyuncular var ve bizim bu maduriyetimizin giderilmesini istiyorm ben e-posta kutuma baktım ve darkorbit ile ilgili bi hatırlatma mesajı ve hesabıma giriş ile alakalı bi posta göremedim acilen bu maduriyetim ile ilgili bi yardımlarınızı rica ediyorm yoksa o kadar emeklerim boşuna gitmiş olucak benim gibi binlerce oyuncuların maduruyeti söz konusu oysaki ben haber bültenine üye olmama rağmen hiçbir bilgilendirme mesajı gelmedi lütfen bu sorunla ilgilenirmisiniz bülteninizden haber bekliyorum ! ! ! . . . supporta da bildirdim bu maduriyeti acil yardım edin !:(:(

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Hesaplarınıza giriş yaptığınız zaman nasıl bir hata ile karşılaşıyorsunuz? lütfen bilgi verir misiniz?

Iyi forumlar.

Darkeage bunu beğendi.
  3. xXTheMexXx

xXTheMexXx User

Forbiddenden bahsediyor sanırım. Hayırlı olsun script yazılmış uygulamaya konacakmış yakında.

Darkeage bunu beğendi.
  4. Darkeage

Darkeage User

Forbidden

You don't have permission to access /ProjectApi/noInactive.php on this server. hesaplarıma giriş yaptığımda böyle bi yazı geliyor ayrıca support a atmış olduğum ticket de

böyle bi yanıt aldım pek açıklayıcı bulmadığımı belirtmek isterim sayın moderatör ?

Evet yukarıda bahsettiğim script ile ilgili bi yazı geliyor ama hesaplarım var erişim yok değişik bi sıkışmada kalmış:(

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Kasım 2018
  5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen ard arda mesaj yazmayınız. Mesajlarınızı birleştirdim.

Supportla olan yazışmalarınız 3. kişilerle paylaşılmamalıdır ve gizli kalmalıdır.

Supporta gönderdiğiniz mesajın içeriğinin tamamını bilmediğim için size verilen cevap için bir yorum yapmam doğru olmaz. Lakin aldığınız hatadan anladığım kadar ile hesabınız inaktif durumda. İnaktif hesaplar için sunucu birleşimi devam etmekte. Bu durumda bu işlemin bitmesini beklemek zorundayız.

İyi forumlar.

Darkeage bunu beğendi.
  6. Mummy*

Mummy* User

bunun için bir tarih verebilir misiniz modum ?

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Kesin bir tarih bilgisi söyleyemem, ama bu işlemin birkaç hafta içersinde sonuçlanağın düşünmekteyim.

İyi forumlar.

Darkeage bunu beğendi.
  8. Darkeage

Darkeage User

peki sayın mod bekleyeceğiz sunucuların umarım hesaplarımıza ulaşabiliriz ...

.Paradoks. bunu beğendi.