İsimsiz Oyuncular!

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by yildizci, Feb 17, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. yildizci

yildizci User

[1] 2 3 4 5 Sonraki ...510
    [​IMG][​IMG][​IMG]
    Tarihİşlem
    17.02.2019 - 21:14[​IMG]Uzay Pilotu ͛͛͛͛͛͛͛͛͛͛͛͛ (MMO) tarafından yok edildin.
    17.02.2019 - 21:14[​IMG]Gemin tamir edildi.
    17.02.2019 - 21:14[​IMG]Gemini atlama kapısında tamir ettin.
    17.02.2019 - 21:14[​IMG]Uzay Pilotu ͛͛͛͛͛͛͛͛͛͛͛͛ (MMO) tarafından yok edildin.
    17.02.2019 - 21:14[​IMG]1024 Şeref Puanı kazandın
    17.02.2019 - 21:14[​IMG]107520 TP kazandın

yukarıda görüldüğü üzere 2 kez üst üste adı belli olmayan bi şahıs tarafından gemim patlatıldı. Bu kişileri kim kayırıyor çok merak ediyorum. biz chatten ağzımızı açsak veya forumdan birşey yazsak anında cezalandırma sistemleri işliyor. Ama oyunun hilesini bulan sahtekarlık yapan bu gibi şahıslar neden cezalandırılmıyor. 4-5 haritasında bu şahıs tarafından 2 kez patlıyorum ama adı bile yok. tek bildiğim börü klanı yazıyordu o kadar. Çözüme ulaşacağını sanmıyorum ama .

yinede oyunu hakkıyla oynayan herkese iyi oyunlar.

Last edited by moderator: Feb 18, 2019
  2. Sanırım tr2 oyuncususun, tr2 de bunlardan en az 50 gemi var, sistem buna nasıl izin veriyor saçmalık.

3. 1Zackho

1Zackho User

bot gemileri onlar isimleri botçuya çıkmasın diye kullandıkları bi taktik :D

newcode likes this.
  4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu durum rapor edilecektir.

İyi forumlar.

5. yildizci

yildizci User

Teşekkürler konu kilitlenebilir.

iyi forumlar.

6. grup atılmıyor bir şey yazılmıyor gerçekten amaçları ne acaba nickleri yapmalarındaki,,

7. Az altta gordügüm konuya yazacaktim ama kilitlrndihi icin buraya yazıyorum.
    1. Adim: Öncrlikle bu gemilerin profillerini bulmak icin bu kisinin seyir defterinize düsmesi gerekiyo cunku grup atma yada grup menusunde ismi cikmadigi icin seyir defterine o kisinin gecmesi gerekiyo mumkunse patlayin yada patlatin.bu onemli
    2. Adim: bu nickli gemiler unicode karakter kullanmakta yani karakterleri elbette var ama oyunda gozukmuyo. Seyir defteri defterine dustukten sonra" xxxxx tarafindan yok edildin" kismini sadece fare ile kutu icine alin yani kopyalamk icin secersiniz ya onun gibi. Daha sonra ogeyi denetle dediginiz zaman secili olan bölgeyi acilan kisimda goreceksiniz. Ordan tekrar tirnak icindeki kismi secip kopyalayin.
    3 Adim: yeni metin belgesi acin kopyaladiginiz metni yapistirmadan once sag altta unicode karakter secin ve yapistirin. Isim yukariya dogru cizgi gibi gozukecek. Kopyalayip pilot profilinden aratin geminin profilini bulacaksiniz. Sonrasini biliyosunuz

Sempatik.57 and Manitu like this.
  8. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Rica ederiz, isteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

Teşekkür ederiz, ayrıca konunun kilitlenmesinden dolayı buraya yazamadığını belirttiğinizden mesajınız buraya taşınmıştır. Böylece aynı amaca hizmet eden konular birleştirilmiştir.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.