Jackpot Arena Değişiklikleri Hakkında Görüşleriniz...

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 7 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. buzmavi

buzmavi User

Drowhake bunu beğendi.
  2. Daha rekabet olur diye düşünüyorum. Ama daha önce hiç girmedim :)

Son düzenlenen: 7 May 2014
  3. Kazanamıyorduk Şimdi hiç kazanamayacaz :)

Bunu ben bildirdim demekki dogruymus bi yanlıslık varmış hemende yanlıs durumu kıvırmaya çalışıyorlar

4. jarekkk

jarekkk User

Bir Türk JPA Americada final oynamıştı kendini oyunda KRAL zannediyordu enes-ft-elite diye adam bir daha JPAda yarı final görmedi. :D neyse özeti
    JPA America zaten çok kolay bir turnuvaydı genelde finallerde isimlere bakın ya Kelvin933 yada GA1de Terror vardı o oynuyordu.

Birde beyler bu değişikliğin asıl amacı HBK diye bir adam var 4defa EUda 2defa US jackpot kazandı :D onu durdumaktı (5te olabilir)

Birde JPAnın daha adil olması için 1.turda örnek 65kişimi var
    32kişi maç yapıyor 1adam free
    felan derken en son
    2kişi maç yapıyor 1 adam free (yarı finalde her zaman 3kişi oluyor) bunun önüne geçilsin.

Sadece ilk turda BAY geçme olsun eşitlik sağlama açısından. Çünkü bence JPAnın en büyük fiyaskosu bu. YARI FİNALDE her seferinde birisi bay geçiyor böyle bir komedi olamaz rezilliktir.

5. güzel olmuş fakat ben jackpotta sadece 1. nin ödül almasına karşıyım , final ve yarı final oynayan oyunculara da en azından yeterli miktarda Uridium ödülü verilebilir teselli ikramiyesi misali , şu anki yapılan güncelleme iyi tabiki tebrik ederim

org2BordoGüç ve skayra1 bunu beğendi.
  6. 6KN

6KN User

yani darkorbit ayda 20.000 euro dağıtırken şimdi 10.000 euro mu dağıtacak

7. Tek bir kişimi alacak bu ödülü yoksa her serverdan 1 kişimi anlamadım

8. buzlordu

buzlordu User

bende alabilsem cok iyi olurdu

9. Drowhake

Drowhake User

Bu değişikliğin Jackpot Arena'nın rekabetçi ruhunu daha da artıracağını ve daha fazla katılıma teşvik edeceğini umuyoruz.

Yerine :

Bu değişiklikle beraber jackpot arenada daha fazla millet olacak gerekirse ödülü almak için sizi hunharca katledecek haliniz vahim bence hiç girmeyin.

Desek daha iyi :3

Dalga bir yana güzel bir değişiklik.

10. aynen öyle kardeşim yenilik diye duyuruyorlar millet işin bu tarafını göremiyorrr
    cimrilikkkk başka birşey değil yenilik falan değil

11. katılımcı isteniyorsa ödül verilmesi lazım her turda ben giriyorum rsb x4 ema herseyimi orda harcıyorum elendiğimde sonuc sıfır en azından tur basına ödül konulmuş olsa katılımcı sayısı elle tutulur şekilde artacaktır.

skayra1 bunu beğendi.
  12. 6KN

6KN User

valla darkorbit iyice cıvıttı sonları pek hayırlı değil

13. burda amaç daha rekabetçi bir ortam , jarekkk in dediği gibi amerika serverlarındaki jackpotta doğru dürüst savaşan yok bu bakımdan tek jackpot olması iyi , çok güzel vs ler izleyeceğiz gibi :)

14. şimdi mesela tr 1 den 1kişi tr2 den 1 kişi her sunucudan 1 kişi mi kazanacak ?

15. kim daha iyiyse o kazanacak tek bir kişi

16. P£HLİVAN

P£HLİVAN User

sayın oyun kurucuları bu arenada ****** kullanan var ayrıca puk kulanan var. biz bunlara karşı nasıl kazanalım siz kendi içinizdekilere veya tanıdık olan arkadaşlarınıza müsade veriyorsunuz.ama biz kullandık mı hemen ban atılıyor.ben arenaya girmiyorum giripde nedn boşuna savaşayım ki adamlr hız konfisinde 90-120k atıyor bnde 50-55 zor vuruyor.bu gidişde bu işler zor kardeşlerim darkorbitde adamın yada tanıdıgın varsa oyun sana güzel degilse bu oyundan bi bok olmaz yada paran olcak ozamn sana dokunmazlar sna bu oyun böyledir arkdaşlr yaback bişe yok türk adminleri siznle ilgilnmez kafasndan salr sizi güvnmeyin bu adamlra........

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 May 2014
  17. Son JPA da çok büyük teknik sorunlar yaşandı kendi serverimde 4. aşamaya geçebilen oyuncu olmadı.Açıkçası son JPA nın tekrarlanacağını düşünüyordum ama ne yazıkki forumda bununla ilgili bir açıklama yer almadı.

18. bu jackpot bi daha tekrarlanacak mı hayır tekrarlanmayacaksa oyuna ara verecem 1 ay hazırlandıgım bir etkinlikten söz ediyorum 3. tura geçemeden elendim ve bu durum sadece bende olmadı arka sayfa ve oyun sayfası komple gitti jackpot günü böyle bir şeyin olması ve eğer tekrarlanmayacaksa kusura bakmayın haksız kazanç yapmış oluyorsunuz

19. ==_10UR_==

==_10UR_== User

biz turnuvaya 1 ay hazırlanıyoruz o kadar para harcıyoruz ama siz sadece 1.ciye ödül veriyorsunuz ben tur başına ödül verilmeli işte o zaman jackpot turnuvasına öyle br katılım olurki siz bile şaşırırsınız ama cimrilikten 1 urıdıum vermeye bile korkuyorsunuz o ayrı mesele ...

ArDLex bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.