LEONOV ve yeni evren

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve derdider tarafından 29 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce olmalımı ?

1. Evet

86,7%
  2. Hayır

13,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. derdider

derdider User

Tasarımı olmayan tek elit gemi olan Leonov gemisi Artık kendi şirkenin Alt haritalarında olduğu gibi yine kendi şirketinin üst haritalarda'da aynı özelliklere sahip olmalı Sonuç itibari ile kendi şirketinin üst haritalarıda leonov için ev sayılır, hatta bu özellikleri kapılarda geçerli olmalı.

2. Fikrinize kapılarda geçerli olmalı kısmına katılmamakla diğer dediğiniz cümleler mantıklı geldiğinden katıldığımı belirteyim . Olumlu oy vereceğim ama anketinize sadece üst haritalarda ev sayılır kısmıyla gelirseniz büyük ilgi geleceğini öneri olarak size sunarım :) Ama genede benden oyu kaptın :cool:

3. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Güzel fikir ama biraz daha ayrıntılar verebilirsin mesela bütün özellikleri aynı mı olmalı yoksa kapılarda eskisi gibi yine dp, hız vb. gibi özellikleri aynı mı kalmalı.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. derdider

derdider User

Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
    Leonow Özelikle benim gibi yeni başlayanlar için neredeyse vazgeçilmez hatta zorunlu bir gemi. Gemin kendi şirketinin alt haritalarında verilen bonusu zaten yeni başlayanların daha rahat kasılıp gelişmesi için değilmi? Ama şu bir gerçek'ki oyuncular arası fark yüksek ve gelişmek çok daha zor, ben kendimden biliyorum daha flaxlarımı tamamlamamışken ful gemiler tarafında defalarca patlatıldım ayrıca yine flaxlar ful değilken aynı zamanda üst harita x-5 görevlerim açıldı. Oyunda dengenin yeni başlayanlar lehine biraz olsun dengelenmsi adına faydasını olacağı kanaatindeyim yani bir nevi ihtiyac. Leonovla kristollon kesen oyuncular daha rahat kredi ve uri kasıp ekipmanını tamamlayacaktır. Bu nedenlerden ötürü leonvun ev bonusları yine kendi şirketinin üst haritalrındada gecerli olsun.
    Kapı kısmına gelecek olursak en azında ilk 3 kapı alfa beta gamma için bu özelliklerin korunmasında fayda olacağını düşünüyorum. zaten gelişmi biri kalkıp kapılara leonov girmez.

5. HolyAshura

HolyAshura User

Kapılarda olmamalı bana göre.Diğerine gelirsek özelliğin tamamını verirse yine kötü olabilir her yer leo dolar,x4de nasılsan aynısının %75i veya %60ı olabilir.

6. olabilir fakat üst haritalarda verdiği ödüller artılırsa..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.