oyundan atılma riski(bot)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kara_bela_muhammet tarafından 7 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. s.a arkadaslar öncelikle herkese kolay gelsin benim oyundan süresiz uzaklastırılmayla alakalı birkac sorum olacaktı
    bot kulllanmak yasaktır bunu zaten bilmeyen yok ama **** programları var bunları kullanmak yasakmıdır.(eger yasaksa PvP de herkes bunları kullanıyor hatta paladada kullanan cok ) bende bunu kullansam birisi beni videoya alsa ban yermiym eger yersem geri donsem supporta msj atsam ban kalkarmı veya zaten bu yasak sa bende vidyoya alsam oyundakilerin yarısı banlanır zaten :D

cevaplar için şimdiden teşekür ederim
    (forumda fazla takılmadıgım için konuyu yanlıs yere acmıs olabilirim dogru yere alabiliyosanız konuyu tasırsanız sevinirim sayın yetkililer :D)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Haziran 2015
  2. VΛLVE™

VΛLVE™ User

****'ların kendi özelliği olduğu için illegal bir program olmadığı için kullanımı yasak değil diye düşünüyorum

3. teşekkurler bende yasak degil diye biliyorumda işimi biraz daha garantiye almak istedim

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,
    Gis kuralları gereği Oyun temelinde olmayan programların kullanılması ban sebebidir.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.