Pet vahşileşmesi ile ilgili bilgi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BossAgeof tarafından 17 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BossAgeof

BossAgeof User

Herkes pet vahşileşmesi ve pet haftası Yazmış ama ben anlamadın araştırdım bulamadın pet vahşileşmesi nedir ? Uri çekmeyi düşünüyorum güzel bişeyse

2. Youjin

Youjin User

Merhaba arkadaşlar,

Şu anda geliştirilen içerikler hakkında sizleri daha farklı bir şekilde bilgilendirmek isteriz.
    İlk bilgiler sadece kaba taslak olucaktır çünkü detaylı bilgi vererek etkinliğin içeriğini bozmak istemeyiz.
    Bazı özellikler hala şaşırtıcı olmalıdır.

Burada sizle (2 hafta sonra Eylül ayı ile başlayacak)beraber geçeceğimiz "P.E.T."in vahşileşmesi" etkinliği hakkında ilk bilgileri vermek istiyoruz.

Yeni NPCler:15 Yeni NPCler petin 15 değişik leveli görünümünde olacak.(Bu yüzden 15 yeni npc var)
    Bu NPC ler şirketlerin değişik haritalarında 4-5 te de olduğu gibi ortaya çıkacaktır.
    Görevler:28 Yeni Görevler, 14 Düşük ve 14 Yüksek level görevleri.Her görev yığını çeşitli PET npc dalgalarına karşı ve bir boss PET e karşı savaşmak zorunda kalacağın galaksi kapılarında ortaya çıkacakları destansı bir görevi içeriyor.

Başarılar:Oyuncular bu değişik aktivitelerden 5 değişik başarı kazanabilecek.

Oyun:Galaksi kapılarında ve değişik haritalarda sen o bölgelerde durduğun sürece PET ini pasif modda tutacak özel alanlar olucak.

Özel bonus kutuları haritalarda olucaktır.

İndirimler:Yeni indirimler, özellikle Pet lerde ve PET ekipmanlarında ayrıca diğer itemlerde etkinlik boyunca dükkanda ve paymentte olucak.
    .*GöKMeN*., 24 Ağustos 2015

not:alıntıdır.

KANUNİ-SULTAN-SÜLEYMAN bunu beğendi.
  3. peki ne zaman bu etkinlik canim cekti :)

4. Merhaba,

Arkadaşımız bilgileri vermiş daha fazlası için 21 eylülü beklemeniz gerekiyor.Etkinlik 21 eylülde başlayıp 2 hafta sürecek ve pet ile ilgili ekipmanlar indirime girecektir.

Gerekli cevaplar verildiği için konu kilitlendi.

İyi Forumlar

ΛЯISTOΚЯΛT bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.