Profesyonel Arkadaşlara Birkaç Soru

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 1312ACAB1312 tarafından 11 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Hemen hemen tüm gerekli bilgileri aşağıda paylaştım. Hasarı arttırmak için başka ne yapabilirim ? Argelerim doğru , Geliştirmeler tam , Çift Saldırı Desteği , Seprom ve hemen hemen herşeyi yapıyorum. Fakat vs lerde neden geride kalıyorum ? Ben x4 ile 75-80 k arası atarken ( BURGU ) gelen arkadaşlar 90-100 k arası atıyor. Tabi bu hasarı CERRAH ile yapıyorum. Onun dışında artık eksik olarak SPARTAN ve SAYBORG görüyorum. Sizin eksik olarak gördüğünüz başka birşey var mı?

Sormak istediğim diğer sorular ;
    Saldırıya ilk başlarken hangi DROİD DÜZENİ ile başlıyorsunuz ?
    Kovalama esnasında nasıl bir yol izliyorsunuz ?
    Kaçış esnasında nasıl bir yol izliyorsunuz ?
    Saldırı yaparken hangi düzenleri hangi sırayla kullanmalıyım ?

10 Havoc
    , 10 Hercules , 9 Epic Demon , Çark , Halka , Burgu , Yarasa , Kalp , Yengeç , Güve , İçiçe Açı , Elmas , Kıskaç , X .

10 Droid ; Sv. 16
    37 Lf4 ; Sv. 16 ( 19 Normal LF4 ) + Roketatar ; Sv. 16
    20 B02 ; Sv. 16
    44 ARGE
    Skylab ; Sv. 20
    P.E.T ; 10 Kurt. Mal Prt. / 13 Radar / 2 Lazer Silah Prt. / Ticaret , Kamikaze , Düşman Blc. , Hammadde , Oto Yağma , Gemi Tamir , Kombo Koruma. ( Hepsi Sv. 3 )
    G-Surgeon , A-S-C Elite , G-Champ , G-X , G-Saturn , Pusat , Tortu , Spectrum , Venom , Diminisher , Solace , Sentinel ...

2. Soyuz*

Soyuz* User

Beyaz (x4) ile = 77534.5
    Standart LF4 maksimum hasarı, sizde bu hasarı veriyorsunuz, tabiki bu cyborg, spartan, ve LF4 magma sondası ile dahada yukarı çıkarılabilir sadece gerisi hakkında yorum yapamam çünkü bilgim yok orta halli bir gemiyim size göre :)

Sempatik.57 bunu beğendi.
  3. Sormak istediğim diğer sorular ;

Halka: Verdiği kalkan bonusu nedeniyle kullanılıyor. Ani bir hasar alma durumunda sıkıntılı duruma düşmekten kurtarıyor. Fakat siz hızlı yaşayıp, yakışıklı ölmek istiyorum diyorsanız kalp ile de başlayabilirsiniz. :)

Kovalama esnasında nasıl bir yol izliyorsunuz ?

Güve-Çark idealdir.

Kaçan bir adamı zaten burgu, halka ve diğer hız düşüren dizilimler ile kovalamanız ve yakalamanız mümkün değil.(Tortu hariç)

Kaçış esnasında nasıl bir yol izliyorsunuz ?

Halka normal haritalarda iş yapar ama pvp haritaları ya da birden fazla düşmanın içinden çıkmaya çalışıyorsanız kalp, elmas ve çark

Saldırı yaparken hangi düzenleri hangi sırayla kullanmalıyım ?

Bu konuya net yanıt vermek çok zor. Rakibinizin can ve kalkan barları, ayrıca kullandığı diroit dizilimlerine bağlı bir durum. Vs atıyorsanız rakibiniz halka ile başlayacaktır. Siz de halka ile başlayın. İki tarafında kalkanları inince rakibiniz dizilim değiştirecektir. Siz ilk birkaç savaşınızda yönlendirmeyi karşı tarafa bırakın daha sonra tecrübe kazandıkça yönlendirmeyi ele alırsınız.

Son düzenlenen: 8 Aralık 2018
    *LİON*[TET] ve 1312ACAB1312 bunu beğendi.
  4. Soyuz*

Soyuz* User

Tortu denilen gemiye çok ayarım yahu sineği bile yakalıyor bugün kutu toplatmadılar pvpde konu dışı oldu ama biraz:)

5. Aynen halka ve burguda bile 600 gidiyor.Hem hasarı var hem de hızlı bir gemi.Ben de hiç sevmiyorum.Eski vegacılardanım. :)

6. polemikk

polemikk User

bu oyuna tortu ile baslatım gibi bişi kafam rahat kovlarlar daima kaçarım ...uçanı kaçanı tutarım:)

konuya gelecek soru baya eski eksikler çoktan kapatmıstır fakat eksiği olanlar için yazacak olursak:

spartan ve Cyborg olayı ve yeni kararsız lf4 16 olursa sıkışlar 2katına çıkar............

7. hedef yardım cpu artı roket ince ayarı ve karşındaki ile vs yapıyor isen droitlere 5,6 kalkan at
    başlarken halka ile başla ve mayın yedir
    kovalarken kıskaç kullan
    yengeç e karşı roket hasar dizilişi ve hastalık bulaştır rakibine

Son düzenlenen: 11 Ağustos 2018
  8. Burguda Cerrah ile vurmanız gereken rakam maksimum yaklaşık olarak 91.000 olmalı. Gemide eksiğiniz görünmüyor lakin arge kısmını pek yazmamışsınız ve tahmin ediyorum ki Kelle Avcısı argeniz yapılmamış. Yani evvela geminiz max 92.000 vurmalı zaten.

Karşılıklı savaşlarda insanlar genel olarak Halka ile başlar ama duruma göre değişir. Örneğin siz Halkada başladınız ama rakibiniz Burguya geçti ve sizden kalkan çekmeye başladı. Halka vuruşu düşürdüğü için ve Burgu vuruşu arttırdığı için rakip sizden çektiği kalkan ile çok rahat kalkanı düşmeden kalkanınızı bitirmeye devam edebilir. Tabii bu sadece bir örnek.

Ama asıl strateji şudur;
    Elinizdeki darbe, kalkan ve vuruşu olabildiğince korumalısınız. Bunun için ilk önce Halkada başladığınızı varsayarsak kalkanınız Kalpte olan kalkan değerine düştüğü anda konfi değiştirin. Bu konfide de kalkan Kalpte olan kalkana kadar düştüğü anda Kalbe geçin. Bunun yanında artık kalkanınız ve canınız hasar yüzünden azalmış olacak. Sonra Kalpte iken kalkanınız herhangi kalkan vermeyen bir düzende kaç oluyorsa o kalkan değerine geldiğiniz anda konfi değiştirin ve bu konfide de aynı kalkan değerine geldiğinizde istediğiniz düzene geçin (örneğin kıskaç, yengeç vs). Aynı olayı Burgu için tekrarlayacaksınız ve en son Burguyu kullanacaksınız.

Tüm bunların yanında bir çok farklı taktik mevcuttur. Örneğin;

- Hız konfinizi tamamen boşaltmayın biraz kalanınız olsun.
    - Ağır konfinizi olabildiğince korumaya çalışın mesela instanızı hafifte değilde ağırda kullanmaya çalışın keza ema içinde geçerli.
    - Düşman ema ya da insta basarsa ondan anında uzaklaşın ve insta ve emanın koruması bitene kadar menzilinden çıkın sonra yaklaşıp savaşın yani bunları boşa çıkarın.
    - Bir başka taktik savaşa zehir ile başlamaktır. Örneğin düşmanınıza ilk zehir atın ve sonra anında zehiri serum ile kaldırın bu sayede düşman darbe ve kalkan kaybedecektir. Serum dolduğunda aynısını tekrar yapabilirsiniz.
    - Kamikaze atmadan önce rakibe buz atıp dondurun sonra kamikaze atın ki tam üzerinde patlasın.
    - Eğer can ve kalanınız ilk sizin bitti ve patlama ihtimaliniz yüksek ise rakibi yeşilleyin veya buzlayın ve elmasta kaçın. Bunu yaparken peti koruma moduna alıp arada ateş yap-çek yapın ki düşman sizi kovalarken kalkan dolduramasın. Siz doldurunca da ağırda instanız ile devam edin kesmenize.
    - Eğer gemi Sayborg tarzı bir şey kullanıyorsanız ve rakip ema attıysa hemen özelliği basın.
    - Ağır konfinizde iris içine 1-2 kalkan atmak vslerde size avantaj sağlar. Çünkü vuruşunuz çok az düşecek ama kalkanınız çok fazla artacak.
    - PLD-8 roketini ağır konfinizde kullanın bunun yanında roket ince ayarı olursa daha iyi olur. Roket attıktan sonra normal rokete dönmeyi unutmayın.
    - Petiniz patlarsa veya başka bir şey olur kapanırsa hemen açıp koruma moduna alın hasar hasardır.
    - Rakibin kalkanı çok fazla ve canı çok çok az olmadığı sürece Güve kullanmayın.
    - Spartan yaptığınızda hız konfinize 3-4 tane lazer takın.

Biraz karmaşık oldu ama aklıma gelenler bunlar zaman oldukça yazarım ve düzenlerim. Tüm bunları aynı anda yapmanız ve sırayla yapmanız ilk başlarda zor olur ama zamanla alışırsınız. Oyunda kilit nokta konfi, gemi türü ve uçuş düzenidir. En önemlisi de düzenlerdir. Bunları çok kordineli kullanırsanız sizden fazla vuran birini rahatlıkla kesebilirsiniz.