Seprom Üretimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GB2[ASTERIX] tarafından 19 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Seprom Üretim Miktari Artırılsın

1. Evet

oy sayısı 53
    98,1%
  2. Hayır

oy sayısı 1
    1,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İyi oyunlar darkorbite cok yenilik getirmek istiyosunuz oyuncunun isteğine göre çok iyi yapıyosunuzda seprom cok az üretiyor sepromsuz artık oyuna bile girmek istemıyorum 3 k sepromu yaklaşık 2 3 günde üretiyor arge dizilimi sepromla roket kalkan hepsi sepromla oluyorr darkorbit bunada bi çözüm bulacagından eminim teşekürler iyi forumlar

floppy43 bunu beğendi.
  2. bence sadece rüyanda görürsün :) darkorbit oyuncunun işine gelen şeyi yapmaz kendi işine gelen şeyi yapar :)

3. Merhaba ,

Buna benzer bir çok konu açıldı merkeze bildirildi. Bir çalışma yapılıyor mu yapılmıyor mu bu konuda bilgi yok maalesef.

Üyelerin Oylarını belirte bilmeleri için , Bu bölüme açılan Konulara Anket eklenmesi artık şarttır. ( Anket Eklemeyi Bilmiyorsanız ; İnceleyiniz )

Bu Bölüme Anketsiz açılan Konulara , Anket Eklenmesi için 24 Saat süre verilecek , 24 Saat içerisinde Anket ekleme işlemi yapılmaz ise , Konu Kilitlenerek Arşive Kaldırılacaktır.

İyi forumlar.

4. anket nasıl açıcam

anakin5555 bunu beğendi.
  5. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

BURADAKİ Konuyu inceleyiniz.

Forum Hakkında Herşey burada mevcut.

iyi forumlar.

6. floppy43

floppy43 User

Kardeşim ben sepromla ilgili çözümü söyledim ama dinleyen anlayan veya Uygulayan yok ki ben diyorum bu seprom üretimini 90.000 yapın yani 9.079 seprom çok az gerçekten yetmiyor ve birde sepromu Atış işi Değilde DAKİKA işine çevirsinler yani 1 tane seprom Lazerlere attığımızda 1 tane seprom 10 dakika dayansın haaa 1 seproma karşı 10 dakikayı kabul etmiyor musunz ? o zaman 1 tane seprom attığımızda 5 dakika süre versin lazerlerde 3000 tane seprom attığımızda ise 3000 x 5 = 15000 dakika yapıyor hiç değilse bunu yapsınlar vallahi oyundan ve kapılardan bu seprom yüzünden soğuduk resmen sepromu atış işine çevirmişler bi iki tane sıkıyoruz bi bakıyorsun seprom bitmiş böyle olmazki dediğim gibi sepromu lazerlerde DAKİKA işine çevirsinler.

oyunda dediğimiz şeyler olsa zaten aradaki dengesizlik ve haksızlık ortadan kalkar ama sakalımız yok ki dinleyenimizde olsun. anlayanımız yok maalesef maalesef.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 May 2016
  7. seprom beslemem bitmişti zeta açtım besleme yok diye kapıya girmedim 3-4 gün yapa yapa anca 120k lazer beslemesi yaptım girdim kapıya o da kapının yarısında bitti kaldık öyle ortada..valla olacak iş değil bir çözüm bulunmalı

8. kapıda seprom harcanır mı yazık günah :) seprom varsa x2 den aşağı cephane sıkmam ben ki genelde x4 kullanırım cubi dışında x2. sana tavsiyem kapıda seprom harcama, ille de sepromla yapacam diyorsan da x1 sıkma yazık. günde bir kaç saat aktif oynayan biri 300-500 bin üstü x1 çok rahat harcar.. illede besleme yapacam diyorsan pro besle kredi ile işin yoksa özellikle..

9. cephanelerim de bitmişti
    doğru söylüyorsun kıymetini zaten bitirince anlıyoruz :)

10. katalonya1

katalonya1 User

Böyle iyi hiç bozmayın. Yahu seprom az olacakki kıymeti olsun istiyosunuz ki seprom hep olsun bazıları promeriumla zenginleştirip baskın yapıyor yani seprom ayırt edici olmalı :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  11. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

yav şu seprom cidden çok büyük sıkıntı arge dizmek için 1 hafta bekliyosun full dolu olması için 48 saat gibi bi süresi lazım lazer felan da besleyemiyosun lütfen bi çözüm bulun ya rafinerinin kapasitesi yükseltislsin ya da daha hızlı üretilisin ama bi çözüme ulaşsın cidden artık çok sıktı üstelik rafinerim 20 level olmasına rağmen bu sıkıntılar var

12. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Normalde Konuyu Kilitlemem Gerekirdi anket eklenmemiş diye.

Mademki Diğer oyuncularda konuya aynı talepete bulundukları için anket açıyorum oylarınızı kullanınız.

iyi forumlar.

13. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

kardeş dislike gibi bi buton olsa direk sana atardım

katalonya1 bunu beğendi.
  14. ADMİNİM NE ZAMAN ETKİNLİK KUTLARI GELCEK BİLGİ VERİRİMİSİNİZ ?

15. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Etkinlik zamanlarını sistem belirlediği için zaman ve tarih ile alakalı bir bilgi yok.

İyi forumlar

16. katalonya1

katalonya1 User

ben beğeneuim ısrar etmekte fayda yok daha iyi çözümler gerek gibi argede tamam ama oyun içi seprom fazlalığına ihtiyaç yok azaltılsa bile yeridir üzerimizde 150 200k görmekten hoşlanmayan insanlarız biz :)

17. Merhaba ,

Forumda tamamen büyük harf kullanarak mesaj yazmamaya dikkat ediniz.

İyi forumlar.

18. seviyeye göre seprom rafinesi çoğalsa güzel olur. 18 level gemide 9000 ise 19 olduğunda 10000 olsa yani bi fikir işte :p

19. i.klaket

i.klaket User

seprom depo kapasitesi çok büyük oranda arttırılmalı. Örn: depo kapesitesi 100.000 olsun ama günlük seprom gönderimine limit gelsin. günde 10000 seprom gibi. Böylelikle arge sıfırlayan oyuncular 2 hafta seprom bekleme derdinden kurtulur. kapısınıda rahat yapar savaşınada gider.

20. 2 3 gunde 3 k seprommu git 20 lvl yap rafineyi 2 gunde 9 bin topluyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.