Sıralama.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cücücüm tarafından 24 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cücücüm

cücücüm User

Ana sayfadaki sıralama bilgisinde "atıyotum ki" 272. sırada gözüküyorum fakat sıralamalar sekmesini tıklayıp sayfayı açınca 269. sırada gözüküyorum. Bunların hangisi doğru ve bu fark neden oluşuyr?

2. Jameika-TR

Jameika-TR User

Ana sayfadaki doğru sanırım sekmedeki bazen yanlış olabiliyor adam 200. Iken sekmesende 20. Gözüküyor sebebini sorma bilmiyorum :)

3. cücücüm

cücücüm User

O kadar büyük bi yanlışlıkda olmaz sanırım :)

4. oyuncuların bazıları görünmediği için olabilir klan sıralamasında da aynı durum söz konusu

5. Jameika-TR

Jameika-TR User

Cidden çok şait oldum hep 1 rakam eksik gosteriyordu 1.300. Ise 130 gibi belki şimdi düzelmiştir ama önceden bazen öyle yapiyordu :) Bılgisara geçince kanıtlıcam tabi düzeltmedilerse :)

6. senin bahsettiğin konu profildeki hata cücücüm onu kastetmemişti anasayfadan bakınca 272. görünüyorsa en iyi oyuncular sekmesinde o 269. gibi bişeyden bahsetti. bizim serverde de profilde 60. sırada olan 20. sırada görünüyor zaten

7. Jameika-TR

Jameika-TR User

Ozaman sory :)
    Ama dediğimde doğru :rolleyes:

8. cücücüm

cücücüm User

Bazı yuncular neden gözükmesin ki? var lan bir oyuncu nasıl gözükmez?

9. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Normalde sırala ile ılgılı bı sıkıntı yok ama devamlı sıralama değiştiyı için rakamlar değişebiliyor

Keyifli forumlar

10. oradaki sıralamayı etkileyen etkenler var.en iyi kullanıcı,tecrübe olarak farklıdır.

11. cücücüm

cücücüm User

vurgun md mantıklı bir cevap olmadı üzgünüm. Sürekli yaşanan sıralama değişikliğinden bahsetmiyorum ben. 1 saat önce 271 ken ana sayfa sıralamasında, sıralama sekmesinde 269 gözüküyordum mesela. 1 saat sonra ana sayfa sıralamasında 269 gözükürken sıralama sekmesinde 267 gözüküyorum. Bunun sürekli değişen sıralama ile ne alakası var?

12. Merhaba ;

Evet dediğiniz hatayı şimdi farkettim bende :) Sorun teknik ekibe iletilecektir, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.