SKYLAB'ta teşvik videosu nasıl aktifleştirilir?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YAVUZSULTANSELİM.HAN tarafından 19 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kolay gelsin adminim...
    ben sky labtaki videoları izleyemiyorum.Reklamın kapalı olduğunu ve aktifleştirmem gerektiğini söylüyor.önceden böyle bir sorun yoktu.nereden ve nasıl aktif veya pasifleştirme yapılacağını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler

2. Bende de aynı sorun var.

Sanırım genel.

3. Merhaba ,

Tarayıcının menülerini kontrol edin Eklentiler yada Plugins v.b. yazan yerden bakabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. Sizde gözüküyor mu?

5. sanmıyorum.

6. Merhaba ,

Şu an bende izlenebilecek video gözükmediği için kontrol edemiyorum.

İyi forumlar.

7. Bendede aynı sorun var maalesef

8. TheMaster

TheMaster User

Chrome İçin Arama Çubuğuna : chrome://extensions/ Yazıp Enterleyin.
    Ve Ekletileri Devre Dışı Bırakıp Tekrar Deneyin.
    Bazı Eklentiler Engelliyor.

Son düzenlenen: 20 Haziran 2014
  9. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

eklentileri devre dışı bırakıp tekrardan deneyınız

Keyifli forumlar

10. merhabalr yandex chrome ve mozillada denediğim halde hala reklam engelliyiciyi kapatın diyor oyununuz.hiç bir eklentide yüklü değil browser lara..bu hatayı ne zaman düzelticekseniz iki hafta önceki güncellemeden sonra oldu bu bug.hemen oyuncuların üzerine atmayın hatalaınızı.zaten doğru düzgün bir açıklamada yapmıyorsunuz her zamanki gibi...oyuncumuyuz koyunmuyuz belli değil sizin gözünüzde..

11. Hidrata

Hidrata User

modum ben maxthon kullanıyorum tarayıcının kendisine ait engellemesi var onu kaldırınca her türlü reklamı açar ama şuan kaldırdıgım halde açılmıyor bu sorun darkorbit kaynaklıdır

12. bende açtığımda video falan gelmiyordu fakat ekranı o şekilde beklettiğimde bir süre sonra altta buton çıkıyordu sanırım reklam engelleyiciler onu engelliyor fakat arkaplanda süresi işliyor :p

13. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Sorun hala devam edıyormu ?

Keyifli forumlar

14. merhaba hiçbir plugin vs asktif degil fakat sorun aynı

15. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Net geçmişi çerezleri devamlı temizliyormusunuz

Keyifli forumlar

16. Vurgun FM siz skylabda ki video izleyebiliyor musunuz?

Son düzenlenen: 25 Haziran 2014
  17. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bir sorun olduğunu düşünüyorum çünki aynı videoyu bende sizler gibi açamıyorum herhangi bir pop-up engelleyici de açılmıyor ve açılmadığı için izin vermekte çok zor konuyu inceledim fakat daha tam neticeye ulaşamadım gerekirse konuyu teknik ekibe ileteceğim.

18. Çok iyi olur Nefes FM.

19. Nefes

Nefes User

Merhaba

Çok inceledim gereken ne varsa reklam ve pop-up engelleyici kaldırma yada açma hakkında bir sonuca ulaşamadım konuyu kilitliyor ve raporuma incelenmesi için ekliyorum umarım kısa zamanda çözüme kavuşur iyi oyunlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.