Tasarım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CΔΓ∏ΔGΣ-ƤΔΓΔDISΣ tarafından 7 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam herkese.Ben yetenek tasarımları alıcam 2 gündür kasıyorum 22k uri birikti şuan 250k uri ile mi alayım yoksa ganimet ile mi çözemedim.Çok düşükmüş ihtimal galiba ama yardımcı olursanız..(Kredi ile almak çok zor buyuzden yazmadım)

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Her ne kadar uri ile almayın diyecek olsamda kutuya yönüldüğünüzde çıkma şansı olduğu kadar çıkmama gibi bir durumda söz konusudur eğerki almak istiyor iseniz ve eğerki lazer kalkan ve argeleriniz tam ise alabilirsiniz ama eksik ise öncelik eksik olan envanteriniz olmalıdır.

3. ekipmanın iyi degilse pek işine yaramaz ama almak istiyosan al oyun oynamanın amacı zevk almak hevesin varsa al,kutudan cıkma ihtimali cok düşük ama şansa bağlı,bana tek kutuda spectrum,3 kutuda diminisher cıkmıstı,direk uriyle alabılırsın

4. Lazerler tam lf3 jenartorler irisler falan hepsi var uçuş düzeni bile var.LF4ler eksik tasarım eksik apis zeus eksik arge eksik.

Kutu dan lf4 çıkma şansıda varmış bana 2.de çıkmıştı . Tabi zevk meseleside vegaya bi tasarım güzel giderdi yani :D

Lütfen Flood Yapmayın

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Eylül 2014
  5. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

konuyu doğru bölüme taşıyorum ayrıca lütfen flood yapmayın ceza alırsınız

iyi forumlar

6. bu ekıpmanla tasarım sende sadece görüntü olur,önce argeni en az 21 yap,sonra apis,sonra zeus,apis ve zeusu yaparken kutu acıcan zaten tasarımda cıkarırsın...

.SİHİRBaZ. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.