Tasarımlar / Oil

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by yordey, Jan 17, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. yordey

yordey User

-Bu pet ve diroitler tasarımlarını koyacak gemı kalmadı. Diroit tasarımlarını 10a tamamlamayınca pek bı anlamı kalmıyo ve kutulardan da hep aynı pet tasarımları cıkmakta, bunları ya silme/satma gibi bi secenek gelsin bari yada diroit tasarımlarını oyuncular kendi aralarında takas edebilme gibi bi güncelleme getirilsin lütfen.

- 3 gemiyi aldıktan sonra 100 yenı goreve basladım oradakı gorevlerı yaparken cok sayıda oılım bırıktı ama 3gemı dısında baska bı yerde kullanamıyorum oıllerı, bu oıllerı yenı bıseyde kullanmak ıcın guncelleme gelır mı?

-Ayrıca ek olarak lambda kapısı var full boss yaratıkların cıktıgı neden yenı bır kapı daha konulup aynı lambda gıbı ama boss yerıne uberlerın geldıgı bır kapı cıkarmıyorsunuz zenginlik açısından ?​

2. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Üyelerin oylarını belirtmeleri için anket eklemeniz şarttır. ( Anket Eklemeyi Bilmiyorsanız ; İnceleyiniz)

Anket eklenmez ise 24 saat içerisinde konunuz kilitlenip arşive taşınacaktır.

İyi forumlar

3. ErdalKu

ErdalKu User

sayın yordey
    100 yeni görev dediniz çok sayıda oil dediniz ben oil bulamıyorum forumu da inceledim karantina yap deniyor 5 tane oil geliyor karantina yapacak kişide bulamıyorum başka bir yol varmı oil için yardımcı olurmusunuz

JohnShepard likes this.
  4. Urge IV NPCsini keserek oil elde edebilirsiniz diye biliyorum. NPC ortaya çıktığnında hangi haritada olduğu üstte bildirim olarak gözüküyor bu sayede takip edebilirsiniz çıktığı noktaları.

5. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Konuya anket eklenmediğinden arşive kaldırılmıştır. Dilerseniz konunuza anket ekleyerek tekrar açabilirsiniz.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.