Terör Tüneli Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÐΛЯKη£SS tarafından 5 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Terör tüneli kapısı glaxy gates' gelsinmi?

1. Evet

77,8%
  2. Hayır

22,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Arkadaşlar,
    Bilindiği üzere Terör Tüneli kapısı Cadılar bayramı etkinliği ile bizlere sunuldu.
    Terör Tüneli kapısı Glaxy Gate bolumune getirilirsin uridium ve glaxy gate enerjileri ile açabilelim.
    Arkadaşlar işlerimin yoğunluğu nedeni ile cumartesi günü görseller ile konuyu ve vereceği ödülleri sizlere sunacağım
    Saygılarımla - ÐΛЯKη£SS

BlackGhost™ ve ELFİDA___ bunu beğendi.
  2. Benim işime yaramayacağı kesin o yüzden demonu eksik arkadaşlar için olabilir.

3. ELFİDA___

ELFİDA___ User

ben eylenceli:)buldum o kapıyı ama 8. bölüme biraz daha az vuruşu olan yaratık koysalar derim.

4. Hazırlagım tum gorsel ve grafikler bilgisayarıma virus girdigi icin kurtaramadım mecburen bir daha hazırlamak zorundayım kusura bakmayın.
    Sadece droit tasarımı icin dusunmeyinlz.
    Kapıdan iyi blr sekilde Tp, Şp, Uri, Credi ve Rp kasılıyor bunlarıda unutmamak gerekmektedir.
    yorumunuz icin tesekkur ederim o dalga da baya detaylı bir duzenleme yaptım merak etmeyiniz. Tabi o kısım BigPoin ekibine kalmıs ama bizde fikir sunacagız.

5. Kapıya basacağımız gg, uri için değmez. Diğer kapıları yaparız havoc hercules alırız.

6. Ya tabikide oyle ama soyle bir durumda var kapı zeta ile parcaları aynı benim sahsı dusuncem ile kapıyı indirim ve vip ile 90 bin 100 bin arası acılır yani verdigini karsılayan bir kapı ve tp sp rp credi cabası

7. Ben tek bir şey söyleyim bu kapı demon tasarımı için olabilir bunu dışında hiç bir özelliği olmaz. Zeta bile daha kazançlı ve sonunda amacın var havoc var.

Terror kapısında 8. bölümün yarısını yapıyorsun (sondan bir önceki) 60-65k uri veriyor zetada yapıncada hem içindeki npcler hemde bitirme ödülü 50k uri ediyor ve ganimet dosya gibi değerli ekstralarda veriyor bu kapıyı geçer.

8. Yukarıdada demistim tabikide oyle ama soylede bir durum var sahsen hercim fullendigi zaman bu kapı "olsa" 7/24 bunu yaparım rutbe tp sp i iyi veriyor

9. ELFİDA___

ELFİDA___ User

hercul havoc lazım olamayanlara harika mesela bana lazım değil birde bütün kapılardan bıktım ama bu değişik güzeldi 5 kere bitirdim o kapıyı:)

10. o etkinlik kapısıydı bence gelmesin

11. ELFİDA___

ELFİDA___ User

neden gelmesin??

12. Etkinlik kapısıydı diye belirttim. Fazla cephane veriyor. Bu kadar kapı yetiyor zaten bi de Kuiper gelecek. Bu kapı gelecekse sadece Cadılar Bayramı nda gelmeli ki zaten o etkinlik için tasarlanmıştı. Bu sebepten gelmemesi kanaatindeyim.

13. Kapıdan eskisi gibi yaratıktan cephane gelmeyecek.
    yorumunuza son derece hak veriyorum
    Emin olun havocu herci ful olanlar surekli bu kapıyı yaparlar rutbe tp ve sp icin
    Ve ek olarak sadece gucluler icin degil kapı biraz daha kolaylasacak gucsuz oyuncularda yapabilecek droit tasarımlarını fulleyeyememis olanlar zaman icerisinde fullerler

14. rutbem bu etkinlikle 1 milyon fark 50kya düştün oynamaya pek zamanım yok olmasın bence hakyenir vipli olan adam oynar vipsiz ortada kalır

15. Dusuncenize saygım var
    Keske diger istemeyenlerde yorum atabilse

16. teşekurler
    forum eskisi gibi gguncel degil malesef,

17. Orası oyle lakin olumsuz dusunen kisiler surekli online olarak goruyorum benim demek istedigim madem istemiyorsun bir dusunceni ortaya koy direk eksiyle olup bitmiyo yani fikiri begenmemek bile bir dusuncedir ama direk okuyup eksi vermenin bir anlamı yoktur onu demek istiyorum ve bir daha belirtiyorum
    Herkesin dusuncesine sonsuz saygım var.

yılmaz749749 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.