TR3 TOSUN PAŞA SINIRSIZ BAN NASIL AÇILDI ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mahsun tarafından 4 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mahsun

Mahsun User

TR-3 DE ASES KLANIN MONTAJ BUGU YAPIP 300 400 TANE YENİ LF4 PARÇALARI OLUŞTURDU. ŞİKAYET ÜZERİNE TR-3 BAZI KLANLARDAN GEMİLER BANLANDI. SUPPORTTAN VERİLEN CEVAP SINIRSIZ BAN 'ARTEMİS' ADMİN CHATE GİRİP BU GEMİLER BİR DAHA AÇILMAYACAK YAZMIŞTI. ŞİMDİ HANGİ HAKLA TOSUN PAŞANIN GEMİSİ AÇILIR. BU TOSUNUN 3. BANI ZATEN. AKLIMIZA YOUTUBE YÜKLENEN DARKORBİT İFŞA VİDEOLARI GELİYOR VE TOSUN PAŞANIN ADMİNLERLE YEMEK YEDİĞİ FOTOĞRAF GELİYOR. ADALET NEREDE ?

Son düzenlenen: 4 Nisan 2018
    -»MİЯΛCŁΞ§«-HvN bunu beğendi.
  2. 1Zackho

1Zackho User

sana verecekleri cevabı yazayım hemen :D
    Merhaba,

Oyunda bug kulllandığınızı düşündüğünüz oyuncuları support destek birimine şikayet edebilirsiniz.
    Oyunda bug kullanmak yasaktır.
    Sistem tarafından tespit edilen oyunculara gerekli ceza ve işlemler uygulanır.

Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

3. sindbadmoscow.

sindbadmoscow. Community Team Team Darkorbit

Merhaba,

Anladığım kadarı ile kişisel düşmanlıklarınız sizleri mantıklı düşünmekten alıkoyuyor maalesef. Şimdi Madem sizler sürekli aynı ismi zikretmekte ısrar ediyorsunuz. Her ne kadar karşı olsam da bu seferlik ben de olayı tek bir isim üzerine indirgemek zorunda kaldım sizlerin sayesinde.

TosunPaşa diye adlandırılan hesabın banının açılması merkez ekip tarafından onaylanmış olup sebebi aşağıda açıklanmıştır.

2017-02-23 tarihinde daha önce de sunucularımızda kullanılmış olan Proxi Açığına istinaden bu gemi ve başka gemiler 14 gün ban almışlardı. Şu anda bize verilen talimat dahilinde yapılan banlamaların kapsamı da geçmişte yapılan bu banlamalar ile aynı olduğundan, daha önce ceza almış bir gemiyi aynı suçtan tekrar banlamanın haksız bir yaptırım olduğuna karar verilmiştir. Yani Aynı tarih aralığında yapılan bir açık kullanımı için, geminin cezası bittikten sonra aynı şekilde 2. kez ban alması son derece yanlıştır.

Anlamayanlar için şöyle örneklendirebiliriz. Diyelim ki bir kişi Şubat 1980 de bir adam öldürdü, mahkeme bu cinayetten dolayı o adamı 20 yıl hapis cezası ile cezalandırdı. Kişinin cezasının bitiminin ardından 1 yıl sonra sen 1980 yılında xxx kişisini öldürmüştün diye müebbet hapse çarptırılması gibi birşey olurdu eğer biz bu gemiyi kapalı bıraksaydık.

Bu sadece kişiye özel yapılan bir uygulama olmayıp bu şekilde ban yiyen başka gemilerin de açıldığını söylemek isterim. Ancak sizler yazımın başında da söylediğim gibi kendi düşmanlıklarınız nedeni ile geneli değil sadece 1 kişi üzerine yoğunlaştığınız için maalesef olaya yanlı bakmaktasınız.

Bu demek değildir ki, ileride herhangi bir kural ihlali durumunda bizim tarafımızdan hoş karşılanacaklardır.

Ayrıca belirtmek isterim ki, topluluk etkinliklerine gelen bir sürü oyuncu ile fotoğraf çektiriyoruz. Bu fotoğraflar bizim o kişilerle arkadaş olduğumuzu göstermez.
    Klavye başında insanları suçlamak kolaydır ve genelde çok yapılır.

Sizlerin hassasiyetini de anlıyorum ancak şunu da düşünmenizi isterim, aynı durumdaki gemi tosunpaşa değil de sizin geminiz olsa idi bu şekilde forum konuları açar mıydınız? Ben hiç sanmıyorum..

Dolayısı ile bütün soruları yanıtladığımı düşünüyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.