yeni kod.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve oben tarafından 5 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oben

oben User

ENERGYRUSH
    içerik 1800 gg güle güle kullanın..

2. legendw.

legendw. User

işe yaradı. SAgolasın

3. Teşekkür ederim , bu çok iyi oldu ^^

4. teşekkürlerrrr adminim:))

5. oben

oben User

güle güle kullan dedem teşekkürler darkorbite kodu ben yazmadım..;)

6. oben hesabı da senin. neden kendi kendine mesaj atıyorsun :D

7. WanKÜ1

WanKÜ1 User

kaç gün gecerli bu kod

8. vDimitri

vDimitri User

eyvallah

9. oben

oben User

kardeşim kaç günün ne önemi var gg veriyor gir hesabına kodu gg lerin dursun..he dışardayım telden giremem diyorsan ozaman epey bi zaman var girersin..

10. Zan-zun

Zan-zun User

hayidir bu aralar kod felan dagitiyorlar .DD

11. WolfWar

WolfWar User

Herkesin e postasına gönderilmiş bir kod. Sayısı yok gününü bilmiyorum ama biran önce kullanmaya bakın.

12. Aliens

Aliens User

DarkOrbit yönetimini kutlarım. Hep olumsuzlukları yazıyoruz; doğru bir şey yapıldığında da yazmak gerekir ki adil bir eleştiri yapmış olalım. Son iki-üç etkinliktir etkinlik içeriğini destekleyici kupon kodları vermeleri çok hoş bir jestti. Umuyorum bunu devamlı hale getirirler. Bu şekilde bütün oyuncular bundan yararlanabiliyor ve gemilerine içerik yükleyebiliyor. Sanıyorum yavaş yavaş yıllardır verilen geri bildirimler artık yerine oturuyor gibi görünüyor.

13. hayal_et

hayal_et User

teşekkürler

14. :) yerine oturuyor kabul edebilmek için; benim ticaretten dmg vb. güçlendiricileri 75m kredinin altında alıyor olmam lazım.benim sırf bu yüzden oyuna giresim gelmiyor.adam atıyor bota kasıyor krediyi basıyor 400-800 m yi.olcak iş değil bunlar.

15. ŞahFD

ŞahFD User

adamsın :D

16. çokk teşekkürler :D e postamı sık sık kontrol edıcem artık

17. Sağolasın.

18. çok sağolasın teşekkürler arkadaş

19. Allah tuttugunu altın etsin ilaç gibi geldi elitim bitmişti ne muradın varsa gör

20. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Maillerinize gönderilen bu kodu diğer üyelerle paylaştığınız için teşekkür ederim. Kod içeriğini keyifle kullanmanız dileği ile.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.