Zenginleştirme

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by WHYNOT, Sep 9, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. WHYNOT

WHYNOT User

Oyundaki hiç kimse beslemesiz veya zenginleştirmesiz dolaşmıyordur.
    Benim önerdiğim konu şu kalkan ve itici motorların zenginleştirmesi dakikalı olduğu için onlarda herhangi bir değişme yok. Fakat roket ve lazer beslemeleri seçenekli olmalı yani diyelim ki lazerlerinize 1000 semprom beslediniz 10000 lazer atışı demektir. Bu beslemeler istenildiği zaman kullanılsın. Örneğin baskın yaparken beslemeleri aktif edip, kasılırken pasif hale getirilebilinmeli.
    Bu olayla ilgili ikinci bir önerim daha var bu da, birden fazla besleme yapılması. Örneğin lazerlerimize hem semprom hemde promerium beslenebilmeli.
    Bu iki öneri birleştirildiğinde güzel olur diye düşünüyorum.
    Fakat yanlış anlaşılma olmasın lazerlerimize hem semprom hemde promerium beslenebilmeli derken ikisininde etki edeceğini kastetmiyorum, yalnızca birisini seçme hakkımız olacak yani diyelim 100 semprom ve 100 promerium beslediysek birisini aktif edebileceğiz.

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bu konu daha önce açıldı fikir havuzunda vardır bularak destek ve düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

Dip not: ilk fikir var 2.si için yeniden düzenleme yapabilirsiniz.

3. WHYNOT

WHYNOT User

Modum darkorbit forumunun arama motoru pek iç açıcı olmadığı için bulabileceğimi pek zannetmiyorum ama önceden birisinin düşünmüş olması güzel.

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Seçenek olarak 2.kısım sanırım görmedim onu şıklı olarak kullanabilirsiniz diye düşünüyorum.

5. Ancasin

Ancasin User

Modumuzun dediği gibi bu konu defalarca açıldı. Bu konuda tek konuya yoğunlaşıp desteklemek varken sürekli konu açıldığı için her birine anca 3-5 destek geldi; dolayısıyla değişen birşey yok. Ayrıca anket de açman lazım oylama için.

6. Merhaba ,

Önceden de bu tarz hatta aynısı açıldı. Fakat oyundaki dengeleri değişterek tarz konulara sıcak bakamıyorum. İmkanı oldukça seprom yollarıp kullanmayı kapatır seprom stoğu yaparlar. Sonra baskınların arkası kesilmez. Böyle bir duraklatma seçeneği olmadığı için oyunda biraz denge var.

İyi forumlar.

7. 3000 seproma 3000 mermi mi yoksa 30.000 mermi mi diye sorsalar

ben 30.000 mermi derim

İstenildiği zaman aktifleştirilmemesi gerek çünkü adam sürekli gemiye seprom atar atar atar asla bunları harcamaz sadece düşman geldiğinde veya baskına çıkdığında atar yani düşman gemilere karşı sürekli sepromlu dolaşır

-1

LOST•WARRIOR likes this.
  8. •Kıyamet• modum haklı , oyunda bir denge var ve onu bozmamalıyız her konuyu düşünmeliyiz *KORCAN96*[GHST] arkadaşımızda haklı.

Böyle bir şey asla olmamalı.

-1

9. Ayni konuyu gorselli olarakdan eski forumda actim gayet de guzel destek almistim ancak bir sonuc olmadi

Oyunda denge mi kaldi yapmayın modum :|

10. Bence çift besleme olmalı
    Ben 50k sepromla besliyorum roketi en fazla 4-5 gün dayanıyor
    yaratıklara promerium güncelleme ile sıksam bence daha iyi

11. kesinlikle olmalı ama keşke anket ekleseydin bence geliştirilse cok güzel olur +1

12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bölümde geride kalmış buna benzer konular mevcut.Lütfen o konulara destek veriniz.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.