hades mi kappa mı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *GÜLLÜ* tarafından 4 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *GÜLLÜ*

    *GÜLLÜ* User

    2 herkül full havouc 13 lf4 üm sizce hadesmi kappamı yapmalıyım(lf4 yükseltmek istiyorum)
     
  2. tabikide kappa hades grubun varsa arada bi hadeste yapabilirsin
     
  3. ÈrroR_™

    ÈrroR_™ User

    kappa....hades grup isi hep grup bulmalisiniz varsa oda olur az gg ye aciliyor.ama kappa seref olarak yuksek rutbe icin iyidir.herkul veya lf4 te getirisi tabi.
     
  4. Sacrifice

    Sacrifice User

    Merhaba,

    Eğer sürekli grup halinde hades yapabilirim diyorsanız hades faydalı olur. Kappa kapısını istediğiniz an tek başınıza yapabildiğiniz için daha çok sayıda yapabilirsiniz. Kişiye göre değişir ama kappa kapısı hercules diroit tasarımı ve güçlendiricide verebiliyor ek olarak dolayısıyla kappa kapısı daha faydalı olacaktır.

    Keyifli forumlar.
     
  5. kesinlikle kappa yapmalısınız
     
  6. Rehber

    Rehber Guest

    Merhaba,

    Kappa kapısına devam etmelisiniz.

    İrislerinizin gelişimi tam değilse,öncelikle geliştirmelere irislerden başlarsanız daha faydalı olacaktır.

    Keyifli Forumlar.
     
    ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.