500 Uridium luk EMA ne işe yarar ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MRTBY tarafından 10 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MRTBY

    MRTBY User

    Bir klan;

    Nedense bu klana ne EMA ne İNSTA etki etmemektedir.
    Hatta chatte bile, bize bir şey işlemez dedikleri halde,
    Supporta defalarca yazdığımız halde, otomatik cevaplarla geçiştirilmiştir.
    Bu klan birileri tarafından korunmakta mıdır, acaba ?
    Bizden kanıt istenmekte, kanıt bu işte; herkes şikayetçi, niçin başka klanı değilde bu klanı konuşuyoruz.
    Suç işlemiş birine, polis geldiği zaman; kardeşim kanıt göster mi diyor. yoksa görevini yapıp, kanıtları kendisi mi buluyor.
    DÜRÜST OYNAMAYA ÇALIŞAN OYUNCULARI, BU KLAN GİBİ HIRSINA YENİK DÜŞMÜŞ OYUNCULARDAN KORUMANIZ LAZIM.
     
    ÈrroR_™ ve titans___ bunu beğendi.
  2. ***DEHA***

    ***DEHA*** User


    Merhaba,

    Bu konuda ne yazıkki size forum üzerinden yardımcı olamıyoruz bu tür şikayetlerinizi support ekibimize video çekip şikayetinizi bildiriseniz size yardımcı olacaktırlar

    keyifli forumlar
     
  3. MRTBY

    MRTBY User

    ***DEHA*** Modum;

    Yardımcı olun diye açılmış bir konu değil, yanlış anladınız.
    Diğer oyuncularla paylaşmak ve aynı dertten şikayetçi olanlarında olup olmadığını tespit etmek,
    Sizlerin ve bizlerin tespiti ile, bu EMA sorununa bir çözüm bulmak amaç.
    Bu bug var ise bulunup, kaldırılması.
    Lütfen, kestirip atmayınız. Ekmeğine yağ sürmeyin, hırsına yenik düşenlerin.....
     
  4. Merhaba ,

    Özellikle bir programla ilgili olmayabilir. Benimde başıma geliyor yani karşımdaki ema atıyor ama ben etkilenmiyorum. Bu bana kalırsa Flash Player kaynaklı bir durum olabilir. Ayrıca mod'umuzun dediği gibi eğer dediğiniz gibi bir durum varsa rahat video çekip support'a bildirebilirsiniz.

    İyi forumlar.
     
  5. Sab-50 ile 195 k kalkan çeken birinin fotosunu çektim temiz görüntü sadece sab-50 vardı yolladım supporta flash player la alakalıdır dedi geçiştirdi Bizim Sv de de sürkeli şikayet edilen bir klan ama hiç bir faydası olmuyor eski oyuncuların admin vs tanıdıkları olduğu bir gerçektir bu gün de adam Chat de yazıyor 15 dk da low yapıyoruz 10 dk ya indirmemiz lazım diye 2 kişi x2 ile 15 dk da btiryorlarmış supporta yazdım hazır cevapla geçiştirdiler (onlara göre beraber low a girip onları çekicem onlarda beni bekliyordu ztn gelsede çekse diye) onlarda biliyor inceleseler çok gemi banlamak zorunda klaıcakalr o yüzden dokunmuyorlar eşitlik denen bişey yok oyunda kabullenmek en iyisi :)
     
  6. MRTBY

    MRTBY User

    Kıyamet ADMİN im;

    Neden sadece bir klanın üyelerinde flash player sorunu oluyor da, bir dakika öncesi veya sonrası başka bir gemi ile savaşırken EMA işe yarıyor da, bunlarda neden olmuyor.
    İkincisi, bir tek bende değil, diğer üyelerde aynı şikayette bulunuyor. Hepsinde mi flash player sorunu var acaba ?
    Üçüncüsü support un tavrı, kanıt isteniyor. Video çekmek için bilgisayarın güçlü olması lazım, yapamıyoruz.
    O zaman geriye tek çare kalıyor, Ya bunları eğlendireceksin kesilerek, ya da oyunu bırakacaksın.
     
  7. Merhaba ,

    İlk olarak fotoğraf pek geçerli değil. Bir çok teknik nedeni var fakat görüntüsü net ve yeterli sürede olan video'lar tercih ediliyor. Dikkat ederseniz genelde video çekip support'a yollanmasını yazıyoruz. Burada yok eski admin , görevli v.b tanıdıkları olduğu için diyorsunuz. Ama süresiz hesap kapatma işlemini yapanların bu tür ayrım yaptığını sanmıyorum.

    Bakın ben olasılıkları yazdım burada pat diye o hile bu hile demek kolay ama ya değilse o zaman ne olacak ? Eğer bu kadar bariz bir durum varsa koca server'da video çekebilecek bilgisayarı olan yok sanırım. Video çekip support'a bildirebilirsiniz.

    Support'un tavrı diyorsunuz da ne yapacaktı ? Kanıt istemeden siz veya oyuncular birini şikayet etti diye vay sen hile kullanıyormuşsun al bakalım sana ban mı diyecek ?
    Hadi diyelim sizin bilgisayar kaldırmıyor kos koca server'da o kadar kişi şikayetçi de video çekebilecek kimse yok anlaşılan.

    İyi forumlar.
     
  8. Sizde haklısınız kimsenin hesabı çat diye kapanmaz kanıt sağlam olmazsa mahkemeye verir kapatanında başı ağrır ama foto için bir inceleme yapılabilir hazır cevapla değilde incelendi ama herhangibir harici programa rastlanamdı denilebilir Sizede denk gelmiştir illa kamufilesiniz ema atıyorsunuz petide açık değil adamın ama kopmuyor peti açık olsa pet sıkmaya devam ettiği için rahat işaretlemiş derim ama pet de açık değil buz miss vurmuyor diye biliyordum onu da 1 kişiye 2 tane attım o kadar kovaladım yani doldu açıldı tekrar denedim 2 side miss vurdu pusatın max 618 hız var goli 540 adam beni yakalıyor :) Ben darkın sisitemini kabullenmiş biriyim saymakla bitmez sorunlar problemler çözüm yollarıda kapalı napalım kabullenmekten başka bir şans yok :) En komik olanda sürekli video istemleri sürekli çekim yapmıyorum ki ben isyana başlarsak uykusuz kalırız hayırlı geceler dilerim herkese.
     
  9. MRTBY

    MRTBY User

    Ah ah ah ADMİN im,
    Elbette vardır, elbette gönderiliyordur. Ama önemli olan sonuç, verilen otomatik cevaplar.
    O zaman bende size bir atasözü ile cevap vereyim; Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
    Ayrıca pat diye banlasınlar denilmiyor elbette, madem bu klandan şikayet var, incele temizse, bu klan üyeleri temiz densin, yok değilse banlansın.
    Bizim istediğimiz sadece incelensin.
     
  10. Merhaba ,

    Dediğim gibi bizler sadece forumda görevliyiz ve yetkilerimiz belli sınırlar içindedir. Hesap incelemesi v.b. şeyler yapamadığımız için bu tür konularda net bir şey demek zor. Fakat bu zamana kadar video ile işlem yaptırılan hesaplar olduğunu biliyorum. Teşekkürler sizede iyi geceler. :)

    Daha önceden de dediğim gibi video incelenirken görüntü netliği , uygun süre v.b. kriterler var. Şimdi support incelerken net olarak görüntü yoksa izleyince kesin şöyledir diyebilecekleri bir durum göremezlerse yapabilecekleri bir şey yok.

    Atasözünüze şöyle bir açıklama yapayım. Bu zamana kadar oyunda ve ayrıca görevde geçirdiğim süre boyunca bazı oyunculara ya da klanlara karşı kasıtlı ithamlar veya şikayetler gibi durumlar yaşanıyordu büyük olasılıkla hala da yaşanıyordur.

    İnceleme yapabilsek bakalım inceleyelim diyeceğim ama maalesef yok.

    İyi forumlar.
     
    ÈrroR_™ bunu beğendi.
  11. -gemi2012-

    -gemi2012- User

    kıyamet sen şimdi oyunda 1 oyuncunun gemisine ema insta etki etmediğini görsen veya yüksek vuruşlar görsen flash tandır deyip geçecekmisin yoksa yetkili bir admine nick server verip şu gemiyi kontol edermisin die ricamı edeceksin herşeyi flash diyerek başka programlara atmayın web tabanlı bu oyunda bir sürü açık bug var (hala sizin teknik ekibin bile bilmediği) birazda kendi oyununuzu düzeltmek için çaba harcayın birileri burada bişeylerden sıkıntı dile getiriyorsa [kedi dir o] deyip geçmeyin :)
     
  12. DARKLORD

    DARKLORD User

    Ah ki ne ah kardeş. video çekip supporta yollayın diyorlar. ben o kadar uğraştım mouse clicker kullanan birini x1 ile kestiğim uzun bir videoyu kullanıcı adıyla supporta yolladım ama adamlar otomatik cevap attı işte kendileri zaten inceliyormuş falan diye... sonra baktım videomun görüntülenmesi aynı açmamışlar bile yani. aynı adamı hala kutu toplarken görüyor ve kesiyorum yani hala oyunda.

    Burada forum yetkililerine bir sitem yok bu arada onlar görevini yapıyor bu supportla alakalı bir problem ama supporttaki yetkilileri supporta şikayet etmenin bir anlamı olmayacağı için buraya yazayım dedim :)
     
    İntikam_Meleği_1908 bunu beğendi.
  13. Bu oyunda her zaman kötüler kazanır :D:cool:
     
  14. OĞUZKHAN

    OĞUZKHAN Guest

    Merhaba,

    Bu durumu burada tartışmamızın bir anlamı yok bende oyuncuyum savaşlara katılıyorum. Tabi ki emanın işlemediği instanın işlemediği gibi şeylerle karşılaşmalar oluyor yada bizlere öyle geliyor. Anlık şeyler olduğu için ayırt edilmesi zordur. Bunlar ancak video kanıtlarıyla net bir şekilde görülmeli ki şahsın hile veya oyun açığı kullandığını düşünelim. Ayrıca support yapmıyor etmiyor gibi şeylerden kopalım. Herkesin yetkileri belli bir yere kadar gidiyor. Supportta nasıl kontroller yapıldığını veya yapılamadığını bilemediğim için ve bunu çoğu kişi bilmediği için birilerini koruyorlar gibi düşüncelere kapılıyorsunuz. Bu çok yanlıştır. Hile taramaları Almanya tarafından özel kodlarla yapılan bir şeydir support ekibimizin bunları anlaması imkansız olabilir. Lütfen bu konuda fazla tartışmayınız. Mağdem bahsettiğiniz şahıslar sürekli aynı şekilde ema ve insta hileleri kullanıyor ise bunların videosunu anlaşılabilir derecede çekiniz ve yayınlayınız. Buradaki konunun amacı üyeleri bilgilendirmekse görüntülü olarak da kanıt sunun.

    Konuyu kilitliyorum

    İyi Forumlar.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.