Türkiye Dostluk Maçı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Silence™DSSMN™Danger tarafından 20 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Anda Türkiye'yi temsil edebiliyor mu

  1. Hayır

    oy sayısı 13
    92,9%
  2. Evet

    oy sayısı 1
    7,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ÈrroR_™

    ÈrroR_™ User

    insallah :) gercekten hak eden kazansin bu kez.
     
    Silence™DSSMN™Danger bunu beğendi.
  2. İnşallah öyle olur :)
     
    ÈrroR_™ bunu beğendi.
  3. darko_pro1

    darko_pro1 User

    Rusya resmen ezmiş. Maçı izlememiştim şimdi izleyince kesinleşti ruslardan 1 kere bile ölen yok böyle maç mı olur.
    Burada takım çalışması önemli. Her 1. oyunun en iyisi demek değildir.
     

  4. Bizimkiler oynayamıyor ki halkada ki adama kıskaç açıyor...

    sonra niye yeniliyoruz.

    Orada ki 1 adamın yanlış uçuş düzenine geçmesi demek kaybetmek demektir.

    Ben bide şaşırıyorum anda türkiyeyi nasıl temsil ediyor ?

    oyunculuk 0 video yu izleyen görebilir...
     
  5. ÈrroR_™

    ÈrroR_™ User

    her iyi klandaki yuksek rutbe v.s iyi savasiyor demek degilki iyiler cikmali ve ayrica ulke karsilasmasinda klanlarin olmasi adil olmuyor iste.a klan iyi degil b gelse yine begenmiceksiniz siz begenseniz antipati duyanlar begenmicek bu budur.
     
  6. darko_pro1

    darko_pro1 User

    Birde hepsinin tek tek çektiği vs videoları vardı 1 kişiyi kesip patlamak :D

    Bari hepsi 1 kişiye saldırsaydıda 1 tane kesselerdi oda yok. Maçı alamazsın anlarımda 1 kişi bile kesememek oyunu bırakma sebebi. Umarım bir dahakine kimin temsil edeceğini iyi seçerler.
     
  7. TR3 de ki ARES gelse darma dağın ederdi bunları.

    Böyle klanlar varken neden bunları seçerler anlamıyorum.
     
    Son düzenlenen: 23 Şubat 2016
  8. Bence bilerek yenildik malum Mr.Vodka ile ilişkiler gergin hesabı ;)
     
  9. Türkiye turnuvası olayında dolaplar döndü ben haberini aldım ama geç aldım.



    Turnuvada SENTİNELDE spectrum mevzusu var

    (Dipnot video ANDA klanı karşılaşması değildir)

    Burada bir video buldum izleyin.



    Ayrıca şunuda belirtmek isterim:

    Turnuva başlamadan önce AMONRA ve TİTAN admin 2 ay önce oyunda görev yapmaya başladılar. Turnuva bitti temmuz gibi AMONRA eylül gibide TİTAN görevden uzaklaştırıldı ?


    Peki size bir soru bu 2 admin sadece turnuva için mi görüntülendi ? Aslında olayın özünü istihbaratlarım sayesinde aldım ama burada anlatmam benimde istihbaratlarımın açısından kötü sonuçlar doğurabilir.


    Şunu belirtmek isterim ki hepimizin heyecanla izlediği darkorbit TÜRKİYE içi turnuvasında bana göre şike yapıldı. Neden mi dersiniz ? Turnuvada yukarıda ki gibi bir bug muhabbeti dönmüş olması sizce de bu turnuvanın altında bir dolaplar çevirildiği izlemini vermiyor mu ?

    Arkadaşlar UYANIK OLUN insanlar sizi UYUTMASIN
     
    ÈrroR_™ bunu beğendi.
  10. O maçın şikeli olduğu zaten belliydi.

    F*U*R*K*A*N bahsetmişti , Citadel mevzusu ... ben orada uyandım.
     
  11. Bence 2 olay var:

    1) Almanya hileye göz yumuyor ama bunu yapacaklarını sanmıyorum çünkü adamların cebinden çıkıyor o para.

    2) Almanyaya yanlış şekilde TÜRKİYE üzerinden iletimler yapılıyor yada hiç bir şekilde iletim yapılmıyor.

    Bana göre ADMİNLER büyük klanların adamlarından seçilmemeli neticede taraf tutan admin damgası bu oyunda çok oldu.

    Mavi admini hatırlayan bilir.
     
    xcodefatal ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  12. xcodefatal

    xcodefatal User

    Halka sende yok sanırım :) biliyorsunki halka %120 kalkan veriyor kalkan yarıya indikten sonra mecburen kıskaç geçmesi lazım :) (güvede veya burgudada saldırabilirdi elbette) öncelikle onu belirteyim ha andayı savunmuyorum :D ayrıca o turnuvada oynuyan kişiler 40 yaşındaki adamlardır :D açıkcası isimlerini vermiyeyim o 2 kişi turnuvada oynamayı bile haketmiyolardı tr5te tek konfi kesilen adamlar ayrıca dediğin gibi tr3ten ares tr2den sf vb diğer birçok klan katılabilirdi ülkemizi temsil ediyorlar sonuçta ayrıca anda orda tamamen şansa şampiyon oldu denilebilir eski anda yok artık :)
     
  13. Bana göre kıskaç 200-300 k kalkan olunca iyi verim sağlar ama halkayı her zaman güvede kesecen yoksa çok uğraşırsın.

    Adamlarda rahat 4 m kalkan var 95 arge gemiler kullanıldı.

    2m kalkan olunca kıskaca geçmek mantıklı mı ?
     
  14. xcodefatal

    xcodefatal User

    Zaten öyle ancak halkadan kıskaça geçti diye turnuvayı kaybetmedi bu adamlar bunun yanında daha birçok etken var ki zaten parantez içinde güve geçebilir dedim :) karşısındakinin 10m kalkanı olsa bile andada sürekli halkada kalıcak diye birşey yok ya güve yada kıskaç yada burgu geçicekti oda kıskaçı seçmiş bizimde yapabileceğimiz birşey yok malesef :)
     
  15. Orada ki kastım şu yanlış bir hamle bütün takımı etkiliyebilir ve bunu kıskaça geçerek yaptılar.

    2. En büyük etken spectrum olayı.

    Spectrum vslerde iş görmez neden mi ?

    Spectrum baskınlarda kullanılır ve bütün takım ilk karşılaşmada bu şekilde girdiler ilk sayıyı bu şekilde kaybettik.

    2. Maçta ise sentinelde girdiler fakat rusların sıhhıye bakımından avantajları vardı.

    İlk hedef aegisler olmalıydı sıhhıye olmadan durumlar bizim için avantaj olurdu.
     
  16. ÈrroR_™

    ÈrroR_™ User

    esas simdiki olcak olan turnuvalari inceleyin :D sussam gonlum razi degil konussam ters dusucem misali ama iysimi susayim :D
     
  17. Hadi bakalım umarım Türkiye yener bu sefer millete eziliyoruz resmen.
     
  18. Konu gerçekleştiğine göre kapanabilir :)
     
  19. Merhaba ,

    Konu gerçekleştiğinden dolayı konu sahibi isteği ile kilitlenmişti.

    İyi forumlar.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.