TR6 Yeni Başladım Önerilerinizi Bekliyorum

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ●●χєησηнιgн★™, Nov 14, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. İlk önce oyun hakkında sadece konulardan öğrendiklerim var çokta terim bilen bir oyuncu değilim.
    Gemim leonov 4 adet Flax aldım 3-lf3-, 2 adet lf2 var. 3 adet G3N-7900 1 adet 3310 2 adet SGEN-BO2 var.

    Forumdan bakıp öğrendiğim kadarıyla aldıklarım ise:
    Slot-CPU 4
    Roket turbosu
    Tamir robotu auto CPU
    Roket auto CPU
    İleri düzey atlama CPU
    Tamir Robotu REP4
    Ambar genişletme
    Cephane CPU

    Skylab bu konudan yararlanarak yapıyorum. Nasıl full olurum .

    D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R arkadaşıma teşekkür ederim.


    İlerleyen zamanlarda x2 x3 etkinliklerinde uri almayı planlıyorum fakat alana kadar elimden geleni yapmak istiyorum. Elimde 3m kredi ve 25 k uri var görev yapıyorum. Sizden önerileriniz bekliyorum.
     
    Last edited by moderator: Nov 14, 2016
  2. .MARS.

    .MARS. User

    Merhaba,

    Katlayıcı paketi çekip ve hızlı bir gemi seçip pvp haritaların'da veya normal haritalar'da kutu toplayıp hem GG hemde uridium,lazer v.b. kazançlar elde ederek güzel bir gelişim sğalayabilirsiniz..

    Daha sonrası için yeni haritalara gidip ''grup'' şeklinden cubikon kesebilir ya da tek başınıza kristallon kesebilirsiniz..

    Bu arada avantaj kutusu toplayacaksanız argenizi ona göre düzenlersiniz çok daha fazla kazanç elde edebilirsiniz.

    Görevlerinizi'de yapmayı unutmayın :)

    İyi forumlar..
     
    JUPlTER likes this.
  3. Değerli yorumunuz için teşekkürlerimi sunarım. Şuan para yatırana kadar kayda değer olmasa bile gelişmek istiyorum görevleri aksatmadan skaylabı boş yakaladıkca yapıyorum. Elimde ki kredi ve uri nin az miktarlar olduğunun farkındayım fakat bir umut faydasını görebilir miyim merak ediyorum.
     
  4. .MARS.

    .MARS. User

    Merhaba,

    Herşey yavaş yavaş olur :)

    Sabırlı ve istikrarlı olmanız gerek.

    Kimse size yaptıklarınızın bir faydası olmayacağını söyleyemez.Ne kadar kasarsanız,oynarsanız o kadar hızlı ilerlersiniz :)

    İyi forumlar..
     
    JUPlTER likes this.
  5. Tamam o zaman teşekkür ederim iyi günler.
     
    .MARS. likes this.
  6. Xus

    Xus User

    Merhaba, her ne kadar x2 -x3 de uri alsan da o şekilde uri alarak yetiştiremessin, diğer arkadaşların dediği gibi görevleri hiç bir şekilde aksatma irislerin 2-3 tanesi uri ile alabilirsin. Bildiğin klan var ise ona gir oradan yardım al görevlerinde çünkü bir yerden sonra görevlerini de yapamayacaksın zorlanacaksın. Öncelikle irisleri halletmeye calış sonra lf3 kalkan hız olarak devam et. Tekrar ediyorum mümkünse klana gir. Büyük faydası olacaktır sana.
     
Thread Status:
Not open for further replies.