çok ama çok saçma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OPTİMUSPRİME123 tarafından 5 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bende goliath var tasarımı enforcer yaptım % 5 hasar verir 31 tane lf 3 var diroit tasarımı burgu var buda ekstra %20 hasar verir.uzaylı avcısı seviye 1 %2 hasar verir.

    lf3 15 tanesi seviye 5
    lf3 8 tanesi seviye 4
    lf3 8 tanesi seviye 3

    toplamda 31 lf3 lazer 4500 vurması gerek+++
    +%20 burgu diroit tasarımı %5 gemi tasarımı uzaylı avcısı %2 ettimi sana % 27
    4500%27si 1215 eder
    4500+1215 5715 eder


    BEN EN DÜŞÜK 3290 EN YÜKSEK 4250 VURUYORUM VER BAKALIM HESABI GM

    BÖYLE SAÇMA OYUN GÖRMEDİM CEVABINI BEKLİYORUM
     
  2. ((KAYA))

    ((KAYA)) User

    Birincisi üslubuna dikkat et kimse burda senin uşagın degil. Cevap bile vermicektim lakin yinede tutamadım kendimi.
    Bak kardeşim oyundaki vuruşlar sabit degildir. Sabit olsaydı zaten oyun çok basit olurdu. Bunun için argeler mevcut .Örneğin miss vurmamak için millet ayarcı argesine verior böylece %25 miss vurma olasılıgını düşürüor. Senin dedigine gelecek olursak. Bu sürekli değişir sistemle ilgili bir olaydır bu yada yaratıkların özelliklerine göre değişebilir. 3900 de vurursun 4500 de yeri gelir 5000 de vurursun sana daha denk gelmemiştir bunlar. Bu yüzden bu oyuna saçma diyorsan oynamayabilirsin lakin burda bende dahil yıllarını veren emektar arkadaşlarımız var.
     
    08_AzRaİl_08 bunu beğendi.
  3. KIRMIZI.

    KIRMIZI. User

    Merhaba,

    Lütfen mesajlarınızda büyük harflerle yazı yazmayın forum kuralları gereğince yasaktır.

    LF-3 ler max. 150 hasar verir ama bu vuruş değişkendir yani vuruş 150 hasardan aşağı iniyor ve bu da düşük hasar vermenizde etkili oluyor.

    Ve size tavsiyem LF-3 geliştirmesi yapmamanız olacaktır. Çünkü oyundaki en iyi lazer silahı LF-4'dür. Bu lazeri geliştirmeniz sizin için daha iyi olur hem uridium israfıda olmaz.

    Keyifli forumlar.
     
  4. lf4 en kolay nerden bulur yada nerden bulurum
     
  5. KIRMIZI.

    KIRMIZI. User

    Merhaba,

    LF-4 leri kapılardan yada Korsan kutularından çıkarabilirsin.

    İlk defa yapacaklar için çift kazan günü Epsilon kapısını öneriyorum.

    Epsilon ilk defa yapanlar için %100 LF-4 vermektedir.

    Ayrıca Kappa ve Hades kapısında da LF-4 kazanabilirsiniz (Hades Grup Kapısıdır).

    Keyifli forumlar.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.