Bu Oyun Kurallarını Hangi Kafayla Yazdınız

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HowlingDreams tarafından 24 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Mob kesimi hariç hiç bir şekilde savaş olmayan(Karşı şirketin giremediği) exp haritası olmalı mı ?

  1. Savaşsız bir harita olmalı ki; Yeni pilotlar gelişip elit olma yoluna girebilsinler.

    90,0%
  2. Oyun Savaş Oyunu, savaşsız harita mı olur ?

    10,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyununu 1 aydır oynuyorum, *** başladığım güne. Kendi Firmamdan pilotlarla uğraşıyorum, Onun dışında klandayım klan savaşı açıp kafasına göre dalanı mı ararsın, mob keserken kendi firmasından adama dalan*** mı ararsın mobu çalmak için, hadi dersin kutu toplayayım desen full apis, zeus her şeyiyle ful oğlu full olan *** gelip seni keser onu mu ararsın. Oyununda yeni gelişmeye çalışan pilot ne yapacak. Bu oyunda ezik gemiler için gelişme şansı bırakmamışsınız ki, masa başında oturup para balyalayacağınıza biraz oyuna ezik gemilerle girin de bakın neler olup bitiyor, siz kendi kazancınızı kendiniz baltalıyorsunuz. Yeni gelen adam bu oyuna bakınca para basmaz efendi. Bunu aklının bir köşesine yaz. Bir çok oyunda olduğu gibi yeni başlayanlara da gelişme şansı tanımamışsınız. Bizleri kesen gemilere bakıyorum en az 7-8 sene önce açılmış ve havoc, herkules ne ararsan fullemiş, diğer haritalarda bir *** yiyemeyip egosunu tatmin etmek için ezik gemilere dalan *** dolu oyun. Beni banlarsanız banlayın.

    Oyundan daha fazla para kazanmak istiyorsan yeni açılan gemilere de hak tanıyacaksın. Bunu da mesela argesi, lazerleri, apis ve zeusu eşit olmayan kendinden düşük olana saldıramayacağı bir harita olabilir böyle bir şey yapsanız bu oyun biraz daha katlanılır olur ve gelişmek adına daha fazla para yatırabilir yeni başlayan bir oyuncu. Beni kesenler genelde irisleri kıpkırmızı, lf4 leri full argeleri 20-30 olmuş, altında pusat ya da cyborgu olan *** Ne level kasabiliyorsun, ne görev yapabiliyorsun, ne de kutu toplayabiliyorsun. Adam kasmış levelini geliyor seni tak diye kesip geçiyor. 30 dk içinde 10 defa bulup kesiyor adam, güzel pushing diye bir olayınız var da bu da yetersiz, kendi gidiyor aynı klandan bir başkasıyla parti kurmuş, o sayıyı tamamlayınca sıradaki kesiyor. Yetkililere tavsiyem farklı isimlerle gemi açın ve dolaşın nerede olduğunuz önemli değil, gezin sadece ve olup bitenleri görün ve yeni başlayıp para ile malzeme ve uri alıp gelişmeye çalışacak biri olsanız siz bu haksızlıklara rağmen bu lanet oyuna para verirmiydiniz egolarını tatmin etmek için adam kesen *** fırsat bulup kasmak için ne yapardınız en önemlisi bu oyunda vakit kaybedermiydiniz boşuna, bunu göz önüne alarak, sadece birbirine eşit ama her yönüyle eşit kişilerin kasıp, birbirine dalabileceği daha fazla zevk alınacak bir harita olması konusu sizi daha iyi yerlere taşıyacaktır. Ve belli bir elitliğe erişnee kadar ne klan savaşı ne de ferdi mücadelenin olmadığı pilotlara lazer sıkılamayan bir harita (Karşı şirket te buna dahil) yapmanız konusunda bir fikir yürütseniz daha iyi olur hem bizler hem de sizler için.
     
    Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ağustos 2018
  2. VALEYARD

    VALEYARD Guest

    Merhaba,

    Ceza alacağınızı bildiğiniz halde aynı kelimeleri ısrarla kullandığınız için ceza aldınız. Tekrarında daha yüksek ceza alacaksınız.

    İyi forumlar.
     



  3. bu oyun için bu kadar uğraşıp yazmasaydın keşke bırak gitsin değmez
     
    [SİNOPLU-KAPTAN] bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.