Öneri Leonov Konfi,Lazerler

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by кαуяαвαcк, Jan 8, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Arkadaşlar yeni leonov aldım,konfiyi ne yapayım anlamadım? 4.haritaya kadar Leo Goliden iyi diyorlar.

    Lazerlerim şu şekilde;

    - 1 LF4(SEVİYESİZ)
    - 15 KARARSIZ LF4(3'Ü 2. SEVİYE)
    - 20 LF3 (SEVİYESİZ)

    Kalkanlarım şu şekilde;

    -9 G3N-7900
    -17 SG3N-BO2

    Verimli kasılmak için,hangi konfiyi uygulamam lazım,ve en önemlisi lazerlerden hangilerini diroitlere takıp,hangilerini gemiye takmam gerektiğini söyler misiniz?

    Ek olarak: 2. konfiye full kalkan derler,denedim ama leoonovda çok az vuruyor,2-4 k arası.
     
    Last edited by moderator: Jan 8, 2019
  2. ilk 4 haritada kasılmak istiyorsan bir konfin ağır olacak; gemiye ful lf4 koy arta kalan lazerlerden sığdığı kadar lf4ü ve boş yer kalırsa o yerlere de lf3leri koy geminin hızı olmasın full kalkan koy. yani droit ve gemide öncelik lazerler olacak droidlere kalkan koym bi anlamı yok o haritalarda. diğer konfin hız olsa bile bildiğim kadarıyla leonov full hız taksa bile 540a ulaşamıyor yani kendini hırpalama derim o konuda gemine hızları tak lazerleri yine gemiye ful lf4 olacak şekilde başlayarak tak, sonra da droidlere slot sayına göre mesela 20 ise 10 kalkan 10 lazer gibi yap slot sayın mhemelen 16dır 16 ise 8 8 yada 10 6 ayır ama aradaki farkı da çok açma derim. kasılırken hız olmazsa olmaz diyorsan bu hız konfinde kalkan miktarını da düşük tutabilirsin. ağır konfide kasılırım geçişlerde de iyi değilim dersen hızı kalkan ağırlıklı yapabilirsin droidler ile. leonovun 2 kat hasar bonusu yanlış biliniyor genelde unutma sadece gemiye taktığın lazer ve kalkanlar 2 kat özelliğine sahip. droidlerde öyle değil. oy yüzden lf4 dizerken önceliği gemiye ver dedim. İyi oyunlar.
     
  3. Teşekkürler :) iris diroitlerim. Bu arada her iki konfide de gemiye kalkan, diroite lazer yapsam beni bunaltmaz değil mi pek fazla hız konusunda? Yoksa başka türlü mü yapayım?
     
  4. -Star-

    -Star- User

    Hız konfisinde irislere 4 kalkan atıp denemeni önerebilirim.Kararsızları gemiye,LF-3'leri droidlere at.Skylabtan seprom atıp beslersen 4 kalkan idare edecektir diye düşünüyorum.Belki 2-3 tane bile yetebilir.Diğer türlü kalkan konfisinde çok yavaş kalırsın.
     
  5. uzun süre düşük hızda oynarsan bunaltmaz beni bunaltmıyordu ama tabi senin tercihin :)
     
  6. Tamamdır teşekkürler:)

    Teşekkürler:)
     
    Last edited by moderator: Jan 8, 2019
  7. Manitu

    Manitu Guest

    Merhaba,

    Ben de konuya cevap veren arkadaşlarımız gibi düşünüyorum, çok fazla hıza gerek duymayacağınız için çift konfi ağır yani gemiye kalkan diroitlere lazer koyabilirsiniz :)

    İyi forumlar.
     
  8. Teşekkürler modum:) Konu kapanabilir.
     
  9. Manitu

    Manitu Guest

    Merhaba,

    Rica ederim, isteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

    İyi forumlar.
     
Thread Status:
Not open for further replies.