Bot Kullananların Cezalandırılması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve |KoPuK.028| tarafından 7 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Çok geçte olsa lag sorununu giderdiniz, mağduriyetimiz haz safhada, kullanıcılar şükür etmekten bir şey söyleyen yok, bununla ilgili bir çalışma var mı ? Ve en önemlisi haritalarda görmekten bıktığımız otocular ne zaman bitecek 5 yıl oldu, bu şekilde davrandığınız sürece kullanmayan oyuncuları da kullanmaya iteceksiniz. ***kökten çözün çok sıktı artık bu durum. ***oyun yapımcılarının kazançları sıfır birde alman olacaklar garip, ilk başta yaptılar büyük hatayı seneyi hatırlamıyorum herkezin oto kullandığı bir zaman vardı botun ilk çıkısı oradaki banlama direk oldu ve oyunda hiçbir oyuncu kalmadı onun endişesi var bunun bizlerde farkındayız ama her şekilde olmuyor bunu farkına varmaları lazım. Şu oyun kapanması sayesinde kod vermişsiniz onu kim düşündüyse Allah akıl fikir versin ona, haritalar da daha fazla otocu oldu buravo, bu oyun gerçekten çok güzel bir oyun, bu oyunun farkında değiller değerini bilmiyorlar, satmayı düşünüyorlarsa talibim, ilk yapacağım işte 1 oyuncu kalmayacağını bilsem bile otocuları temizlerim öyle programa filan da gerek yok haritada çok belli zaten, ortada bir rant oluyorsa ben birşey elde edemiyorsam dur kardeşim derim hayırdır yani, şirket yönetimi ile ilgili bir durum tabi ama insanın aklına tuhaf şeyler de gelmiyor degil tabi.. Bunu sadece Türkiye için söylemiyorum bütün serverlarda üyeliklerim var, bütün serverlar otomatik dolu, otocuların zirvesi de global serverları, x-2 haritaları kaynıyor iğne atsanız düşmez. Oyunun duruşu hiç iyi deyil içerik üretmek yerine bu soruna yoğunlaşılmalı. Birde kendimden örnek verim ben kasılmayı sevmiyorum oyunda savaş yapmayı daha çok seviyorum ve elitim bittiğinde katlayıcı zamanında uri çeker kapı yapar elit kasardım, e ben oyuna para yatırıyorum haritada gezerken albay hatta tuğgenarel rütbeliler otomatikte kendinizi az bizim yerimize koyun ne hissedersiniz ve düzenli olarak ücret ödermisiniz artık bu oyuna saygılar anlatmak istediğim daha bi sürü şey var ama ne olacağını biliyorum bi mod gelip kopyala yapıştır yapıp kilitleyecek iyi oyunlar Türkiye..
     
    Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Ocak 2019
  2. Labirent

    Labirent Guest

    Merhaba,

    İlk önce bahsettiğiniz bot sorununa merkez ekip çözüm masası kurmuştur. Bizler bunu bilmesekte bilgimiz olmasakta zamanı bekleniyor olabilir. Her oyunda bu gibi haksız 2. 3. uygulamalar kullanılır ve kullananlar yasaklanır. Sizler gibi bizlerde oyuncuyuz gönüllü olarak sizlere tecrübelerimizle yardımcı oluyoruz merkez arasında köprü oluyoruz. Bizlerde bu konudan şikayetçiyiz ancak bunu unutmayın tüm haksız kazanç elde eden kişiler ne olursa olsun cezalandırılacaktır. Buna emin olabilirsiniz.

    İyi forumlar
     
  3. Labirent bey burdan açıkça ve rahatçada söyliyebilirim ki oyun modlarından birisinin klanındaki baya kişi otocu kendi gemi ismini görmedim ama belki isim değiştirip oda kullanıyordur bu ne cesaret ? yazın söyliyeyim özelden.Bot masasında oyuncu bir kişi varmı ? Ki yoktur, yok ise nasıl çözüyorsunuz o masadakiler oyundan bi haber kişiler olucak ?
     
  4. Labirent

    Labirent Guest

    Merhaba,

    Taramalar ile kullanan hesaplar bir bir yakalanıyor. Otomatik kullanan herkes bu taramalara yakalanıp cezalandırılacaktır.
    Kimin bot kullandığı sistem tarafından haberleri olmasa bile görülüyor ve taramalarda hepsi ceza alacaktır.

    İyi forumlar
     
  5. Peki , taramalar ile ilgili en son ;
    Artemis., 27 Haziran 2017
    Yazmıştı bugunun tarihi 07.01.2019 1.5 yıl dır baya toplanmış olmalı cezalar nerede peki ?
     
    Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Ocak 2019
  6. Mr.User

    Mr.User User

    Biri supporta hakaret içerikli mesaj yazsa Gemisi kapatılıyor mu?

    Evet - Hayır

    Cevap HAYIR ise mülakat bitmiştir.

    Cevabınız EVET ise devam edelim.

    Biri Haksız şekilde kazanc sağlıyorsa diğer oyunculara bir nevi küfür etmiş oluyor mu?

    Evet - Hayır

    Cevap HAYIR ise mülakat bitmiştir.

    Cevabınız EVET ise devam edelim,

    Peki size küfür edeni hesabını kapıyorken bize edeni neden kapatmıyorsunuz?

    CEVAP: Onlara Almanya bakıyor.

    SORU: Benim hakkımı koruyamıyorsan orada neden oturuyorsun?
     
  7. Labirent

    Labirent Guest

    Merhaba,

    Taramalar yapıldığı zaman duyurusu yapılır. Malesef taramaları bizler yapmıyoruz. Merkez tarafından yapıldığı için bu taramanın zamanını en iyi merkez bilecektir.

    Oyuncu hakları her zaman korunmuştur. Forumu örnek verecek olursak karşı taraftan bir oyuncu size haksız itham ve hakarette bulunuyorsa bizzat cezasını forum ekibi olarak veririz. Oyun içinde hakkınızı daima support koruyacaktır.

    Bu durum ile ilgili buraya değil support ekibine yazmanız gerekmektedir. Burada delileri sunmadığınız sürece sadece asılsız bir ittiham olarak değerlendirilecek ve ekip arkadaşlarıma karşı olan bir karalama olarak görülecektir.

    İyi forumlar
     
    Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Ocak 2019
    .Paradoks. bunu beğendi.
  8. merak ediyorum bu söylem bot kulanan kişilerde de var aynısını diyorlar delilin varsa şikayet et. acaba bot kulanan kişiye veya kişilere karşı nasıl bir delil isteniyor? çünkü şahsen ben bot kulanan kişileri videoya alıyorum yaratık kesiyorlar sürekli, düşman gemisi yaklaştımı hemen portala kaçıyorlar düşman gemısı uzaklaştımı yaratık kesmeye devam ediyorlar, bide botlara sıkınca karşılık vermıyorlar, istersen gemisi general olsun albay olsun fark etmiyor portala kaçıyorlar. ve sürekli yaratık kesıyorlar saatlerce hemde. zaten yaratığı nasıl kestığınden anlaşılıyor bot olup olmadığı ama yani botlar için delil isteniyor bizlerden, bir oyuncunun bu yazdıklarımdan başka delili olamaz. bot kulanan kişinin gemisine girip seyir defterine bakıp kaç saat aralıksız yaratık kestığını delil olarak alamadığı için ancak bir video çeker sporta gönderir ki buda delil saıylmıyor. ancak taramalara yakalanması gerekir ki zaten taramalara yakalanıyor bunu darkorbit çalışanları da biliyor bizde biliyoruz ama taramaya yakalanan gemilerin hiç birisi ceza almıyor. kulanan kişilerde chate dalga geçiyorlar bizimle ispatla delil sun diyorlar onlarda biliyorlar ceza almayacaklarını ki bu kadar rahatlar.
     
  9. Fresk

    Fresk User

    Aslında hepsi normal oyuncu gibi gözüküyor lakin hangi normal oyuncu 24 saat yaratık kesebilir? Bunu kayıtlardan görüp çok kolay ayırt edebilirler aslında. Bu adam yemek yemiyor mu? Bu adam tuvalete gitmiyor mu? Bu adam nasıl yaşıyor? Şahsen bana delil arama olayı çok saçma geliyor. Eğer istenilse takır takır binlerce hesap banlanır. Bakalım zaman neler gösterecek bizim gibi oyunu normal oynayan oyuncular için çok acı verici bir durum.
     
  10. D4Y1*

    D4Y1* User

    bizler boşuna formda vakit harcıyoruz o kadar görev ve kapı yapıyorum ancak kurmay binbaşı olabildim yok otomatik taramay mış yok mutlaka cezalandırılırmış hikaye taramaya gerek yok kardeş adamlar günlük 5 dakika oyuna girseler hallolur bu sorun ama demek ki işlerine geliyor.
     
  11. İddia ediyorum oyunun tüm serverlerinin ilk 100 sıralamasındaki herkes, çar hayatı boyunca en az 1 kere illegal program kullanmıştır.Yani toplasan bir elin parmaklarını geçmez illegal program kullanmayan.Ayrıca oyun o tür gemilerden para kazanıyor.Örneğin 100 yeni görev,yeni karaşimşek etkinliği bu görevlerin ödülleri bildiğiniz rütbe puanı kasmak için ve buda bu tip oyuncuların her haftasonu şeref desteiği çekmelerine + indirim vs gibi şeylere sebebiyet veriyor.Anlayacağınız hades filan kısır döngüye dönmüş,adamlar sistemi kurmuşlar.Şimdi siz oyun firması olsanız bu gemileri banlar mısınız?Son olarak en üstteki vatandaşın oyuna uridium çekerek kasıldığını söylemesine inanmıyorum.
     
  12. ONURBEY

    ONURBEY User

    İyi akşamlar;

    Yukarıda ki arkadaşı tanımıyorum, ama bu ithamını okuyunca, sinirlendim.

    İstersen mailime gelen kredi kartı harcamalarını buraya atayım ve binlerce lira nasıl harcanmış bu oyuna, kendi gözlerinle gör.

    Bir kişiyi suçlamadan önce, gözünle gör bence, bu oyuna para yatıran, dürüst oyuncularda olabileceğini unutma,

    2008 yılında açtığım bu hesabı halen kullanmaktayım. Ve o kadar para harcamama rağmen full+full olamamış biriyim.

    Buna rağmen gemime en ufak bir pislik bulaştırmaya da asla niyetim yok.

    Bu kadar hileci varken de, oyunu bırakamıyorsam, tek nedeni; binlerce TL ve saatlerce emek, canım kardeşim !!!!

    Gerekeni yapacağınıza inanıyorum.

    Saygılarımla.
     
  13. Manitu

    Manitu Guest

    Merhaba,

    Forumda haksız ithamda bulmak, tartışma ortamına zemin hazırlayacak ifadeler sarf etmek ve konuyu dağıtmak yasaktır. Bu nedenle sizleri bu konuda uyarıyor ve konuya gerekli cevapların yukarıda verilmesinden dolayı kilitlenmesini uygun görüyorum.

    İyi forumlar.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.