Gizli Harita

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -HéRMoNiEGraNGéR- tarafından 13 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1 haftadır aralıklarla girmek için uğraşıyorum günlük 2 saat ile başlayıp son 3 günün 2 sinde 6 saat atlamak için uğraştım.hafta sonu pazar günü iş yok diyerek cumartesi 19.09 geçe başladım ve pazar şuan saat 03.41 geçiyor hala atlama deniyorum porta giderken gemi bu yazıyı yazıyorum gerçekten tak etti bu iş kanser sebebidir bir görev koyulmuş bu kadar haksızlık mı olur biz atlama kasıyoruz millet mi atlıyor yoksa haritamı kapalı anlamadım yaklaşık 9 saattir deniyorum sadece lavabo ihtiyacı için kalktım yemeğimi bile pc başında yedim zamanımı katletti bu iş !
     
  2. Merhaba,

    Öncelik başlığınızı düzenledim.
    Öfkeli olmanızı anlıyorum ve sakin olmanızı rica ediyorum.
    Sürpriz Haritaya giriş malesef biraz zor olduğunu söylemem gerekiyor.
    Şansa bağlı bir durum olduğundan dolayı kesin bir şey söylememiz doğru olmuyor.
    Sürekli denemekten yorulduysanız bence ara ara mola veriniz, sizin için daha iyi olacağını düşünmekteyim.

    İyi forumlar.
     
  3. Modum teşekkürler daha sakin kalmaya çalışıcam ama sizden isteğim bu konuyu iletmeniz.Grup olarak 7 kişi denememize rağmen gruptan kimsenin düşmemesi bizi tedirgin etti açıkçası sürpriz haritanın kapalı olduğunu düşündük ama böyle bir şey olması durumunda ilgili görevin de kaldırılması gerektiğini düşünerek ben denemelerime devam ettim.Şimdi 2 saatlik ara vererek restten sonra tekrar denemeyi düşünüyorum lütfen şans dileyin :)
     
  4. Merhaba,

    Sürpriz Haritada herhangi bir sorun bulunmamaktadır.
    Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız.
    Size bol şanslar diliyorum :)


    İyi forumlar.
     
    -HéRMoNiEGraNGéR- bunu beğendi.
  5. İlginiz için teşekkürler.
     
    ..-AKDENİZ-.. bunu beğendi.
  6. Merhaba,

    Rica ederim.
    Dilerseniz konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

    İyi forumlar.
     
  7. kilitlenebilir.
     
  8. Manitu

    Manitu Guest

    Merhaba,

    İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

    İyi forumlar.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.