Cubikon

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by yildizci, May 21, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. yildizci

    yildizci User

    merhaba

    az önce x6 haritasında cubikon keserken canım azaldı ve cyborg un tekiliik özelliğini atarak cubiden uzaklaştım tekillik bitmeden tekrar cubiye döndüğümde canının tamamen tamir olduğunu gördüm. normalda canı çok az kaldı tekillikle cubinin patlaması lazımdı. ben yanından uzaklaştım diye mi canını doldurdu? benden başka herhangi bir oyuncu yoktu ve kimse sıkmıyordu canı çok azdı. tekillik 360.000 hasar verdiği için patlaması gerekirken. patlamadı bende canı azdır x4 sıkarım patlar diye bi yaklaştım canı full.

    daha önce böyle birşey yaşadınız mı _?
    sebebi nedir ? bilen var mı ?

    teşekkürler.
     
  2. Cubikon'da böyle bir sorun mevcut sadece gemi hasarında canı yenilenmiyor diğer durumlarda canı yenileniyor. Mesela aynı şey pet için de geçerli sadece petinizi vurdurduğunuzda gemi sıkmazsa Cubikon can doldurur.
     
  3. Labirent

    Labirent Guest

    Merhaba,

    Üyemizin belirttiği şekilde cubikon tasarlanmıştır. Geminizin bire bir isabeti olmadığı an canını yenilemektedir.

    İyi forumlar
     
    .Paradoks. likes this.
  4. yildizci

    yildizci User

    teşekkürler kilitleyebilirsiniz.
     
  5. Labirent

    Labirent Guest

    Merhaba,

    İsteğiniz üzere kilitlenmiştir.
    Rica ederiz :)

    İyi forumlar
     
Thread Status:
Not open for further replies.