Chat-Bot sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Su!qAsTc! tarafından 4 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Su!qAsTc!

    Su!qAsTc! User

    2.07.2019 saat 10:37 zamanında giriş yapabilirsin.
    [küfürlü nick - nick değişimi sonrası ticket atınız]

    ***

    11 YILDIR BU OYUN OYNUYORUM HER TÜRLÜ ŞEYİN HİLESİNİ BOTUNU GÖRDÜM.
    Bugun bu mesajı chate gördüm. Darkorbit tr ekibi hakkaten çalışıyormuş. Bazen diyorum bu işlere bakan adam hiç oyuna girmiyor mu oturduğu yerden chat mi okuyor diye meğerse doğruymuş eskiden buralarda bot kullanılıyor diye şikayet ederdik şimdi her yer bot dolu insanlar gemisini albay yaptı bot ile adamı kesemiyorum beni görmeden kaçıyor diyorum Bizim ekip hala ilettik diyor...
    Diyeceğim şey şu asıl görevinizi yerine getirmekten acizken beni bu kimseye hakaret içermeyen nickimi banladınız ya yazıklar olsun

    Oyuna yatırdığım bütün paralar haram zıkkım olsun Hakkımı helal etmiyorum. 5 Yıldır tek bir ban atılmadı hileden dolayı Beni uyarmadan banladınız
    Oyunu bırakıyorum botlar oynasın...
     
    Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Haziran 2019
  2. .Kuasar.

    .Kuasar. Guest

    Merhaba,

    Kullandığınız nick haklı olarak küfür kısaltması olarak algılanmıştır. Konu ile ilgili nick değişimi sonrası supporta mesaj atıp banınızın kaldırılmasını isteyiniz. Bot konusunda defalarca söylendiği gibi bizlerin bu konuda maalesef yetkisi bulunmamaktadır. Her hafta şikayetleriniz merkez ekibe iletilmektedir. Bu konuda yetkili olan merkez ekip, bot konusunda çalışmalarına devam ediyor ve kısa zamanda geçmişte olduğu gibi haksız kazanç sağlayan, bot kullanan kişilere gerekli cezai işlemi uygulayacaktır.

    İyi forumlar.
     
  3. Agır_TR

    Agır_TR User

    uygulansa ne olur modum %30 seref %30 tp kesıyo hicde vazgecirici degil ::))
     
  4. .Paradoks.

    .Paradoks. Guest

    Merhaba,

    En son yapılan bot banlamlarındaki cezalardan haberiniz yok her halde :)

    %90 UCB-100 ve RSB-75, %75 TP ve ŞP, scrap(hurda), İ-Oil vb. öğeler hesaplardan silinmişdi. Bu seferki banlamaların bundan geri kalacağın düşünmek için bir neden görmüyorum.

    Sizin, benim, hepimizin kendi isteklerimiz, hırsımız ve keyfimiz için harcadaığımız maddiyat için bunu söylemeye hakkımız var mı sizce? Sonuç olarak bu harcamaları kimse bizlere silah zoru ile yaptırmadı. Her daim bizler kendi isteklerimiz ile bu harcamaları yaptık. Şimdi burda bu şekilde yazmanız absürt doğrusu.

    Aldığınız chat banı tamamen haklı nedenlerden kullanılmış. Birisi size aynı şekilde chatten yazsa ve ceza almasa burda kiyameti koprarırdınız, "CM'ler taraf tutuyor, CM şu klanın adamı, CM arkadaşına kıyak geçiyor" gibi söylemlere hiç girmiyorum bile.

    İnsan etkeninin olduğu her yerde hata payı vardır, bu nedenle bot banlamaları algoritmalar ile yapılmaktadır. Bu algoritmaların oyunda çalıştırılıması ve cezalar uygulanması merkez ekibin elinde , onları yetki sınırları içersinde olan bir durumdur. Bizler kendi yetkimizi aşan bi duruma nasıl müdahele edebiliriz ki?

    Eğer hala nickname'nizin kimseye zararı olmadığını düşünüyorsanız, küçük bir arama yaparak ne anlama geldiğini araştırınız!

    Bot banlamalrı uzun süredir yapılmıyor, bu merkez ekibin sorunu ve onlar bu sorunu çözmeli, lakin bizler DarkOrbit Türkiye takımı olarak yetkilerimizi ve sınırlarımızı gayet açık şekilde biliyoruz. Bu yetkiler dahilinde chat düzenini, forum düzenini korumak ve başka durumlarda oyunculara yardım etmek için elimizden geleni yapacağızdır.

    Kullandığınız kaba, kırıcı ifadeler içinde sizi kınıyorum!


    Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmiştir.

    İyi forumlar.
     
    Son düzenlenen: 5 Haziran 2019
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.