İndirimli VİP

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yildizci tarafından 17 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yildizci

    yildizci User

    Merhabalar.

    Oyunda bazen indirimli 1 aylık vip paketi 5,90 tl ye satışa sunulduğunu gördüm/duydum.
    Benim şöyle bir sorum olacak. o paketi satın alırken ödeme ekranında + ya tıkladığımızda sağa 5,90 tl ekleniyor ... diyelim ki 6 defa + ya bastım ve ödemeyi gerçekleştirdim ( 6 x 5,90 = 35,4 TL )
    Bu durumda 6 aylık vipi 35,40 TL ye satın olmuş olur muyum :) ?

    Yoksa paralarım boşa mı gitmiş olur ?

    Teşekkürler

    İyi oyunlar/İyi forumlar.
     
  2. paran boşa gitmezde genelde 1 kere alınabilen şeylerde ibare oluyor (birden çok alınamaz) diye bir yazı. bu yoksa alabilirsin. öbür türlü sen eklesen bile eklenmeyecektir yada + butonu zaten orada olmayacaktır.
     
  3. .Paradoks.

    .Paradoks. Guest

    Merhaba,

    Moderatör kalıpları kullanmamanız konusunda sizden ricada bulunuyor ve tekar etmemeniz için sizi uyarıyorum. Bunun saçma bir söylem olduğun düşünebilirsiniz, lakin art niyetli bir kişi kolaylıkla hazırlanacak imza ve avatar ile kendini moderatör olarak kalem verebilir. Bu sayede bu kişi yanlış, aşağılayıcı, hakaret ve küfürler içeren mesajlar yazabilir veya en kötüsü forum kullanıcılarının kişisel hesap bilgilerine erişmeye çalışabilir. Bu nedenle forum moderatörleri ve yetkililer dışındaki üyelerden bu kalıpları kullanmamalarını rica ediyoruz.

    Sorunuza gelecek olursak, böyle bir paket mevcut. Uzun süredir girmediğiniz hesaplarınızda bu paketin sizlere sunulduğun deneyerek görebilirsiniz. İlaveten bu sunulan teklif çerçevesinde bu paketten "Alışveriş sepetin dolu." hatasın alana kadar, yani 15 kez (15 aylık) tek seferde satın alabilirsiniz.

    İyi forumlar.
     
  4. yildizci

    yildizci User

    peki. yazarken bu şekilde algılanacağını düşünmemiştim. amacım özentilik veya birilerinin kafasını karıştırmak değildi.
    bir daha da yazmam.
     
    .Paradoks. bunu beğendi.
  5. Taktınız mod kalıplarına ya takılacak başka şey yokmu
     
  6. Minerva

    Minerva Guest

    Merhaba,

    Öncelikle sizi üslubunuz hakkında uyarıyorum. Lütfen tekrarlamayınız.
    Herhangi bir olaya/duruma/konuya "takılması" gibi bir durum mevcut değildir ve olmayacaktır da. Bizler forum içerisinde Kurallar'ın uygulanıyor olmasından da sorumluyuz. İhlali durumunda ise cezai yaptırım uygulamakla yükümlüyüz. Bu nedenle kural ihlallerinin tekrarlanmaması adına forum kullanıcılarını uyarmamızdan daha doğal bir şey yoktur. Çünkü kuralları bilmemek ve moderatörlerin yönlendirmelerine uymamak ceza almanız ile sonuçlanabilir. Bu nedenle Forum Kuralları'nı, Oyun Kuralları'nı, Sohbet Kuralları'nı ve Genel İşletme Şartları'nı incelemenizi öneririm.

    İyi forumlar.
     
    .Paradoks. bunu beğendi.
  7. ***
    Açıklamanız için teşşekürler birdaha konularıma normal insanların başlaması gerektiği gibi merhabalar diyerek başlayacağım ve normal hayata olması gerektiği gibi iyi günler kullanacağım .
    ***
     
  8. Minerva

    Minerva Guest

    Merhaba,

    Rica ederim ancak keşke size iletmiş olduğum kuralları ve söylediklerimi okuyup uygulama yönünde daha çok çaba gösterseniz :) Uyarıya rağmen moderatör kalıbı kullanmanız nedeniyle gerekli cezai işlem uygulanmıştır.

    İyi forumlar.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.