Oyundaki CM şikayeti hakkında.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KДPTДN® tarafından 22 Şubat 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. KДPTДN®

    KДPTДN® User

    Yıllardır bu oyunu oynarım ben bu kadar kurumsal ve profesyonel olmayan bir CM görmedim. Dün "Tren yaptım senin gemini bol bol kesip şikayet edeceğim" diyen birini banlamadı chatten. Hadi anladık hesap banlaması olmuyor trenlerde hala bekliyoruz. Peki bu chatten tren yaptığını söyleyenleri neden chat banı ile cezalandırmıyorsunuz?

    Bir sürü tehdit mesajını dakikalarda görmezden gelip,
    Espiri olsun diye Chat'e "bende yenisini alırım geminin" yazdım, ki böyle bir maksat yok bende. kimseyle chatte gemi alışverişi yapmama rağmen beni 2114'e kadar banladı chatte ve tickete yazdım ancak beni anlamadılar ve banımı onayladılar. (elimde screenShot var resim eklemek yasak mı foruma buna göre ekleyeceğim bana bilgi verin lütfen)

    Şimdi söylüyorum Oyuna girip arkadaşlarım ile chatten yazışıp grup nasıl kuracağım ts ve dc kullanmıyoruz sohbet etmek için. 0 dan hesap açıp kasmak yıllar alacak.

    bahsettiğim Cm
     
    Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Şubat 2023
  2. Dostum, dün de 1 ay ban yedim. Bir adamı patlattım ve bana çok ağır küfürler etti dakikalarca, ben de kendi klan arkadaşlarımla kurduğum gruba bu adamın yazdıklarının bir kısmını kopyala yapıştır yapıtm ki, bu grubu nasıl görüyor? onu anlamadım. Beni banladı. Küfreden adam banlanmamıştır kesin. Support'a ticket attık bakalım çözülür umarım.
     
    Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Şubat 2023
  3. smoonrise

    smoonrise User

    '' Tren yaptım senin gemini bol bol kesip şikayet edeceğim "
    Bu kısmı kanıt olarak aldın ise resim olarak supporta yazınca işlem yapacaklarını tahmin ediyorum buna kayıtsız kalacak kadar artık formalite bir birim olarak görev yapma durumuna düşmemişlerdir umarım .

    Chatte cm olduğunu uzun zamandır görmedim , yeniden başladı ise yada denk geldi ise bilemem ama Ip leri kontrol edilsin hesap satışı yaptılar dediklerinin bile maalesef ceza alma oranı 0 dan biraz fazla ama zamanında jackpot kazanan turnuva kazanan gemiler bile elden ele gezdi onlarca şikayet edildi ama sonuç 0 oldu , yazmış olmak şaka maksatı yada kinaye amaçlı olsa bile kolay yolu seçip direk kural uygulanıyor maalesef dikkat etmek lazım kötü niyetli art niyetli değerlendirilmesi mümkün olmayacak şekilde yazışmaz lazım , çok emin olmamakla beraber muhtemel 1 seneye yakın zaman bekleyip geri yazarsan açılma ihtimali var resmi olmayan bir uygulama ama 6 ay sonrasında yazınca yeniden değerlendiriyorlar ceza durumunu , geçmiş olsun ...

    Bildiğim kadarı ile değişmedi ise grup chatini cm ve diğer oyuncular göremiyor yeni sistem olan report orada çalışıyormu onu bilmiyorum ama kopya olarak attığın kısımda açık küfür varsa bir koruma sistemi var ban atıyor diye hatırlıyorum aynı sistem kick atıyordu ban atmış olabilir kopya edilen küfürlerden dolayı sistem tarafından Support bakalım ne diyecek .
     
    Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Şubat 2023
  4. KДPTДN®

    KДPTДN® User

    tr1-5 te şuan cmler sohbetteler ve anlamıyorum bazıları nasıl oluyorda böyle amatörce davranışlar sergiliyorlar. ben bundan çok şikayetçiyim. chatte tren yaptığını söyleyen biri banlanmayıp benim şaka amaçlı söylediğim şey için 100 yıl ban atmak nedir. Uyarı bile verilmedi bana direk ban gördüm şok oldum
     
  5. kaptan34

    kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

    Eğer ki oyuncuları /report yazıp şikayet edilmiyorsa herhangi bir cezalandırma işlemi beklemeyin. Siz yazdığınızda report yediyseniz ban yemeniz gayet normaldir. Eğer ki reportladınız ve herhangi bir şekilde adam banlanmadıysa lütfen supporta mesaj atın. Eğer reportlamadıysanız boşuna mesaj atmayın direk olarak red edilecektir.

    https://board-tr.darkorbit.com/threads/support-ile-nasil-iletisime-gecerim-s-s-s.127724/

    Gurup mesajı fark etmez küfür küfürdür.

    Supporta yazın;

    https://board-tr.darkorbit.com/threads/support-ile-nasil-iletisime-gecerim-s-s-s.127724/
     
  6. Dostum sen beni anlamak için çaba sarf etmiyorsun ki, ben sizi anlıyorum ben de bir kurumda forum işlerine bakıyorum lakin böyle kestirip atmıyorum. Bir açıklama yapsaydın keşke küfrü ben etmedim sonuçta.
     
  7. kaptan34

    kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

    Grup içerisinde de raporlama işlemi mevcuttur. Grup arkadaşınız sizi raporladıysa ban almanız oldukça doğaldır.