Girdap Etkisinin Protegitlere Hasar Vermemesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Gemini tarafından 4 Ağustos 2026 10:57 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Ne kadar haklıyım?

  1. Destekledim "Yorumum.."

    oy sayısı 2
    100,0%
  2. Desteklemiyorum "Yorumum.."

    oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemini

    Gemini User

    Solaris Plus gemisi kullanıyorum ve şu anda Protegit görevlerini yapıyorum. Solaris Plus'ın yakma yeteneğini aktif ederek Protegitleri topluyor, ardından PET Kamikaze kullanarak güzel bir kombinasyonla görevimi tamamlayabiliyorum.
    Ancak son zamanlarda özellikle Cubikon çevresinde kullanılan girdap benzeri bir özellik yüzünden Protegit görevlerini yapmak ciddi şekilde zorlaştı.
    Bir oyuncu bu özelliği Cubikon üzerinde kullandığında, oluşan alan yalnızca Cubikon'a değil, çevresindeki Protegitlere de yaklaşık 81 hasar veriyor. Hasar miktarı çok düşük olmasına rağmen Protegitlere başka bir oyuncunun hasarı işlenmiş oluyor. Bunun sonucunda Solaris Plus yakma yeteneğini kullanıp Protegitleri ben yok etsem bile bazı Protegitler görev ilerlememe sayılmıyor.
    Bu durum özellikle otomatik oynayan oyuncuların yoğun olduğu Cubikon haritalarında oldukça rahatsız edici hale geliyor. Oyuncu aktif şekilde Protegit görevi yapmak isterken, başka bir oyuncunun Cubikon'a kullandığı alan etkisi nedeniyle görev hakkını kaybedebiliyor.
    Önerim

    Cubikon üzerinde oluşturulan girdap/alan etkisi yalnızca Cubikon'a hasar vermelidir. Cubikon çevresindeki Protegitlere veya diğer NPC'lere hasar vermemelidir. Girdap hangi NPC atıldıysa o NPC hasar versin.

    Mevcut haliyle özellik, Protegit görevi yapan oyuncuyu gereksiz yere cezalandırıyor ve özellikle otomatik oynayan oyuncuların bulunduğu haritalarda görevin yapılmasını ciddi şekilde zorlaştırıyor.
     
  2. ~VenüS~

    ~VenüS~ Forum Moderator Team Darkorbit

    Merhaba,

    Oyunla ilgili paylaştığınız fikirler bizler için çok değerli. Açmış olduğunuz konuyu da anketli açmanız uyarıları dikkate alıp, kurala uymaya çalıştığınızı gösteriyor, teşekkür ederiz. Yalnız ufak bir eksiklik olmuş. O yüzden bu konunuzu da maalesef arşivleyeceğiz. Aynı konuyu alttaki resimde gösterilen şekilde lütfen tekrar açınız.

    [​IMG]

    Buradaki gibi 'Oylar Genele Açık' olmalıdır. Bunu da bu şekilde yaptığınız takdirde konu uygunluğu olduktan sonra konunuz kaldırılmayacaktır. Teşekkürler...:)

    Keyifli forumlar dilerim...
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.