Yeni ACB-150 Cephanesi ! *pew pew* -------x -------x

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●»LØØПIξ•TЦПξ$™«● tarafından 23 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar :)

    Sizlere EliT+ bir cephane sunacağım ... karşınızda ACB-150 (Annihilator Capacity Battery) !

    Bu cephane bir paladyum ArGe görevi sırasında bir Battleray enkazında bulundu. Bu cephane anlaşılan yakın zamanda korsanlar tarafından kullanılacakmış. Ama onlardan önce bizim bu teknolojide ilerlememiz gerekiyor.

    Lazer vuruş gücünü x6 arttırdığı söyleniyor. Aynı zamanda full LF-3 ile kullanıldığında Koyu Pembe , full LF-4 ile kullanıldığında ise Mor renginde lazer atışı gerçekleşiyormuş.

    Bu lazere eğer seprom yüklenirse kombo lazerler gibi hem kalkanı emebilecek hemde hasar vurabilecek.

    Bu lazer cephanesi sadece Battleray'lerin çöplerinden 25 adet çıkmaktadır. Ayrıca korsan kutularında 1000-10.000 arasında çıkabilmektedir.


    Ayrıca 5-3 sisli bölgede tek olarak bulunmaktadır. Bir tane toplayınca 5 ACB-150 kazanırsınız.



    Full LF-3 ile ACB-150 atışı ...

    [​IMG]



    Full LF-4 ile ACB-150 atışı ...

    [​IMG]

    Umarım beğeneceğiniz bir cephane olur. Ve Dark Orbit : Reloaded'a getirilebilir.

    LOONIE TUNES / Forumun Animecisi - Photoshop Pro'su
     
    Uzaylı-11 ve babyking2002 bunu beğendi.
  2. V>.<V

    Her neyse en azından bir beğenen çıktı :)

     
  3. :) güzel fikir yapçek bişey yok :)
     
  4. anket yapaydın iyiydi
     
  5. İyi güzel de RSB den tek farkı yüklenme süresi olmaması galiba ?
     
  6. bence olmasın vuruşlar çok artacak ayrıca rsb gibi soğuma süresi olmadan kullanılırsa zaten kıyamet kopar.seprom besleyince sanırım hem kalkan hem de dp götürecek sanırım öyle yazmışsın böyle olursa zaten vs başladıgı gibi biter.hayata geçirilmesi zor bir fikir.
     
  7. -onur5000-

    -onur5000- User

    Rsb gibi değil sanırım salvolu atış yapmıyor dimi ?? o_O
     
  8. güzel beni pek ilgilendirmiyo ama genede olabilir. ama full lf4 ile full lf3 ün resimleri aynı olmuş:)
     
  9. -onur5000-

    -onur5000- User

    Aslında biraz daha dikkatli bakarsan renklerin farklı olduğunu görebilirsin :):)
     
  10. Zaten 1 rsb 1 x4 e 200k atıyor herkez bide bu gelse adamı görmeden patlarız saçma :D
     
  11. -onur5000-

    -onur5000- User

    O rsb salvo olarak atıyor yani x4 x6 hasarı aynı anda gerçekleşiyor bu o değil x4 ten x6 yı geçiyorsun yani herzaman 120k felan atacaksın tabi bu da doğru olmamış orası ayrı :)
     
  12. Bakış açısına göre değişir. Şimdi rsbyi her zaman alamıyoruz ama bunu anahtardan alabiliyoruz. Ve bunun bekleme süresi yok her saniye x6 sıkıyoruz bu biraz beğenilmeyebilir. Ama bana fikir güzel geldi. Oyun olumlu.
     
  13. Evet salvo yükleme süresi olmayacak. Ama bu lazer her iki saniyede RSB gibi salvo atacak. 6 lazer harcayacak bir salvoda.
     
  14. _DODGE_

    _DODGE_ User

    loonie kestiğin adamları morartmak gibi bir niyetin mi var :)

    +1
     
  15. Aynen öyle :)
     
    _DODGE_ bunu beğendi.
  16. KARANLIK

    KARANLIK User

    Konuya bir emek verilmiş.Ancak hasarlar fazla gibi geldi.Bakalım üyelerimiz nasıl değerlendirecek.Ayrıca konu dışı konuşma yapmayınız.Tekrarında konuyu kilitlerim.Gereksiz mesajlar silinmiştir.
     
  17. fbrecep123

    fbrecep123 User

    bencede fazla vuruyor olmaz
     
  18. suanki cephaneler gayet iyi çünkü full olan bir goli 150 bin hasar verebiliyor 150 bin vuran bir gemiden kacmak imkansızgibi bişe birde yeni bir cephane gelirse porttan kimse cıkamaz full gemı kullansa ema ve insta kalkan atmasıyla 4-5 gemi kesmesi 1 olur bence olmamalı.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.