Galaksi kapısı hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RaViper tarafından 12 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RaViper

    RaViper User

    Arkadaşlar benim sorum şu avantaj kutularından elde ettiğim galaksi kapısı için ekstra enerjileri sizce biriktirip mi kullanmalıyım yoksa çıkar çıkmaz mı kullanmalıyım hangisini yaparsam kapıları bir an önce tamamlarım cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
     
  2. KARANLIK

    KARANLIK User

    Merhabalar

    Konu doğru olan bölüm yeni başlıyanlara taşınmıştır.Lütfen fikir almak istediğiniz konuları yeni başlıyanlar bölümüne sorunlarınızı genel konular bölümüne açınız.

    İyi forumlar
     
  3. RaViper

    RaViper User

    Kusura bakmayın öğrenmiş oldum modum. Bu arada cevap verecek kimse yok mu ?
     
  4. biriktirmen daha iyi olur
     
  5. Biriktirip bas, çarpan geldiğinde hemen basmak istersen uri harcamak zorunda kalmazsın, bir de bol gg yi basmanın verdiği ayrı bir haz var :p :D
     
  6. Ancasin

    Ancasin User

    Bunun bir kuralı yok, tercih meselesi. Arkadaşlar biriktirip basmaktan yanaymış, ben de enerji olduğu zaman atıyorum 10 tane 20 tane neyse, direk basarım.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.