Executioner Goliath Tasarımları

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by .-ProzeN-., Nov 16, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Executioner Tasarımlar oyuna gelmeli mi ?

  1. Evet, gelmeli.

    66.7%
  2. Hayır, gelmemeli. (neden)

    33.3%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. .-ProzeN-.

    .-ProzeN-. User

    Merhaba yeni fikrim Executioner tasarımlarla karşınızdayım.

    Goliathın Enforcer tasarımı %5 hasar bonusu sağlıyor. Bastion tasarımı %10 kalkan. Ama bu tasarımlar saatlik ihalede çok ucuza giderken 250.000 uridiumluk yetenek tasarımları haftalık ihalede 600-700 milyon crediye gidiyor ve sağladığı bonuslar saatlik ihalede gidenlerle aynı tek farkları özel yetenekleri olması. Bu yetenekler 15-20 dakikada 1 kullanılıyor ve sırf 15-20 dakikada bir kez kullanabiliceğimiz bir yetenek için 600-700 milyon credi vermek saçmalık.

    Goliathın yetenek tasarımları Spectrum, Solace, Venom, Sentinel ve Diminisher Öğe Geliştirme sistemiyle geliştirilicek ama 16 seviye değil 5 seviyeye kadar sınırı olucak.

    1. seviye: Kalkan bonusu sağlayan tasarımlar %11, hasar bonusu sağlayan tasarımlar %5,5 bonus sağlayacak.

    2. seviye: Kalkan bonusu sağlayan tasarımlar %12 , hasar bonusu sağlayan tasarımlar %6 bonus sağlayacak.

    3. seviye:Kalkan bonusu sağlayan tasarımlar %13 , hasar bonusu sağlayan tasarımlar %6.5 bonus sağlayacak.

    4. seviye:Kalkan bonusu sağlayan tasarımlar %14 , hasar bonusu sağlayan tasarımlar %7 bonus sağlayacak.

    5. seviye:Kalkan bonusu sağlayan tasarımlar %15 , hasar bonusu sağlayan tasarımlar %7.5 bonus sağlayacak ve 5. seviye olan tasarımların görüntüsü değişip, isimleri Executioner .... dönecektir. Örneğin; Executioner Solace.

    Executioner tasarımlar hiç bir şekilde elde edilemeyecektir sadece sizde zaten yetenek tasarımı varsa öğe geliştirmeyle Executioner e çevirebilirsiniz. Yani sandıktan Executioner Venom yada Executioner Solace vb. çıkmayacaktır.

    Gelelim geliştirme fiyatlarına venom üzerinden anlatıcam ama fiyatlar goliathın 5 yetenek tasarımı içinde aynı

    Venom > 1. seviye: Başlangıç fiyatı 500 uridium her %5 ' lik artış ile fiyatı 500 uridium artıcaktır. %100 ' lük geliştirmede 10.000 uridium isteyecektir.

    1. seviye Venom > 2. seviye Venom: Başlangıç fiyatı 750 uridium her %5 ' lik artış ile fiyatı 750 uridium artıcaktır. %100 ' lük geliştirmede 15.000 uridium isteyecektir.

    2. seviye Venom > 3. seviye Venom: Başlangıç fiyatı 1000 uridium her %5 ' lik artış ile fiyatı 1000 uridium artıcaktır. %100 ' lük geliştirmede 20.000 uridium isteyecetir.

    3. seviye Venom > 4. seviye Venom: Başlangıç fiyatı 1250 uridium her %5 ' lik artış ile fiyatı 1250 uridium artıcaktır. %100 ' lük geliştirmede 25.000 uridium isteyecektir.

    4. seviye Venom > Executioner Venom: Başlangıç fiyatı 2000 uridium her %5 ' lik artış ile fiyatı 2000 uridium artıcaktır. %100 ' lük geliştirmede 40.000 uridium isteyecektir.

    Toplam %100 : 110.000 uridium

    NOT: %25 lik geliştirme indirimi bu tasarımlara etki etmez.

    Gördüğünüz gibi bir yetenek tasarımını Executioner Tasarıma çevirmek çok fazla uridium isteyen bir şey değil. Bu yüzden fazla güçlü olmayan oyuncular geliştirirken zorlanmayacaktır. Yeter ki verdiğimiz 250.000 uridium veya 600-700 m küsür paranın hakkını vericek bir tasarım olsun :)

    Maalesef Executioner Tasarımların görsellerini hazırlayamadım çünkü bu konuda berbatım :D Böyle işlerde yeteneği olan yardım etmek isteyen biri özel mesaj atarsa çok sevinirim.
     
    Last edited: Nov 20, 2014
    *F*U*R*K*Λ*N*™ likes this.
  2. PAPATYA

    PAPATYA Guest

    Selam,

    Fikir güzel gibi geldi, bu geliştirmeleri yaparken süreleride biraz kısalabilir mi acaba ? 15sn falan, ayrıca maliyetler çok düşük biraz daha artmalı.

    Keyifli Forumlar
     
  3. .-ProzeN-.

    .-ProzeN-. User

    Konu yeni daha kimse görmemişken biraz üstünde oynayabilirim modum maaliyetleri ayarlıyorum şimdi ama yetenekler için biraz düşünmem lazım
     
    Last edited: Nov 16, 2014
    *F*U*R*K*Λ*N*™ likes this.
  4. Oyum -1 zaten adamlarda yeteri kadar bonus var bu goliath ı çok fazla OP yapar...
     
  5. fikir güzel ama maaliyet çok çok düşük onu arttırman lazım :)
     
  6. .-ProzeN-.

    .-ProzeN-. User

    Ama fikrin amacı bu zaten bu kadar yüksek fiyatlı bir tasarımın saatlik ihalede bedavaya giden tasarımlardan tek farkının 20 dakikada bir kullanabiliceğimiz bir yetenek olması
     
    *F*U*R*K*Λ*N*™ likes this.
  7. güzel fikir :)
     
  8. .-ProzeN-.

    .-ProzeN-. User

    GÜNCEL!
     
    *F*U*R*K*Λ*N*™ likes this.
  9. *TONİGHT*

    *TONİGHT* User

    güzel fikir ama;
    • tasarımların görüntüsünün değişmesine gerek yok.
    • maliyetler ucuz olmuş normal geliştirme gibi ortalama 100.000 uridium olabilir :)
     
  10. .-ProzeN-.

    .-ProzeN-. User

    yorumun için saol
    Geminin tipi, kanatları vb. değişmicek sadece renkleri biraz değişiklik göstericek
    Söylediğim gibi bu fikrin asıl amacı aldığımız tasarımın 250 k uridiuma veya 600-700 m credinin hakkını vermesi bu yüzden fiyatı fazla yüksek yapmadım
     
    *F*U*R*K*Λ*N*™ likes this.
  11. Fiyatları çok azıcık indirilebilir onun dışında bayıldım kesinlikle olması gereken bir fikir :)
     
  12. valla okurkan yoruldum geliştirilirse olaiblir
     
  13. .-ProzeN-.

    .-ProzeN-. User

    GÜNCEL!
     
    *F*U*R*K*Λ*N*™ likes this.
  14. Güzel fikir tebrik ediyorum :) ama ihaleden sentinel, spectrum gibi tasarımlar neden o kadar çok krediye alınıyor Çünkü o tasarımları herkes almak istiyor Bu yüzdende fiyat sürekli artıyor İlerde şuanda 700 milyona bir tasarım geliyorsa 200 milyona kadar inecektir çünkü ileride çoğu oyuncu bu tasarıma sahip olacağından ileride tekliflerin o kadar yüksek olcağını sanmıyorum
     
  15. .-ProzeN-.

    .-ProzeN-. User

    Hiç böyle düşünmedim söylediğin çok mantıklı ozamna geliştirme fiyatlarını biraz daha arttırıyorum saol

    Geliştirme fiyatları biraz daha arttırıldı
     
    Last edited by moderator: Nov 20, 2014
    *F*U*R*K*Λ*N*™ likes this.
  16. dimisher kaldırsın bence zaten işi bitti gibi bişey yeteneğin anlamadı kalmadı bence .
     
  17. .-ProzeN-.

    .-ProzeN-. User

    Maalesef buna ben karar veremem benim fikrim yetenekleriyle ilgili değil bonuslarıyla ilgili.

    Bu arada alt alta 2 mesaj yazdım 10-15 dk sonra ilk mesaja editlicektim zaten konu görülsün diye yapmıştım düzelten moderatöre teşekkür ederim

    GÜNCEL!
     
    Last edited by moderator: Nov 30, 2014
  18. PAPATYA

    PAPATYA Guest

    Selam,

    Konu sahibinin alt alta mesaj yazması, güncellemesi yasaktır. Ayrıca bana göre adil değil. Lütfen daha dikkatli olunuz.

    Keyifli Forumlar
     
  19. .-ProzeN-.

    .-ProzeN-. User

    Güncel
     
  20. +1 reis iyi guzelde 250 k urlik tasarimi al 100 e tamamla fiyatlar cok uygun do bukadar ucuza vermez boyle birseyi
     
Thread Status:
Not open for further replies.