Kristallon veya Lordakium kesim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve trollcake1 tarafından 23 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. trollcake1

    trollcake1 User

    Merhaba arkadaşlar öncelikle foruma yeni katıldım fakat oyunu bir süredir oynuyorum .
    Şu anda 2-3 aydır yeni hesabımda oynuyorum . Fakat bulunduğum server nedeniyle gerçekten kasılma sorunu yaşıyorum . Hesabımın içeriğini yazarsam daha kolay yardımcı olucağınızı düşünüyorum .

    - 11 B02 , FULL ELİT HIZ , 28 LF3 ( BU ARADA 2 ZETA KAPISI YAPTIM 2 HAVOC GELDİ ORADANDA ) , 11 ARGE , PET ( TOPLAYICI MODULU SEVİYE 3 )

    Arkadaşlar şimdi yalnızca kutuda , x5 - x6 - x7 haritaları ve paladiumda kasılabiliyorum.
    Şu an 20.000 Uridium var zeta tekrardan açılmak üzere . 100.000 uridium kasıp herhangi bir uçuş düzenimi alsam , yoksa aegisemi toplasam ? Her ikisini düşünmüyorum çünkü aegis alıcaksam biraz hasara dayalı bir dizilim almak istiyorum hasarı baya bir azaltıyor goliatha göre . Yoksa vazgeçip argemi tamamlasam ? Çok arada kaldım yardımlarınızı bekliyorum .
     
  2. KARANLIK

    KARANLIK User

    Merhabalar

    Argeniz düşük kalmış bana kalırsa 24 arge diziliminde argenizi ilerletmelisiniz.

    İyi forumlar
     
  3. trollcake1

    trollcake1 User

    Haklısınız 24 arge mutlaka olmalıda o zamana kadar baya bi kasılmam gerekir kapımı yapsam yoksa görevmi yapsam veya kristallonmu kessem ? Arada esiyor kutu topluyorum fakat çok zor iş ya onla o kadar uğraşılmaz , mesele zaman değil insanın içi daralıyor .
     
  4. KARANLIK

    KARANLIK User

    Merhabalar

    Zeta kapısını yaparsanız güzel arge dosyası vermekte yararınıza olur seri şekilde zeta yapabilirsiniz.

    İyi forumlar
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.