Tikandim yardim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve П0TΉIПG_2_Ł0SΣ tarafından 7 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2 hangar aegis spearhead
    Elmas ucus duzeni
    8 iris
    26 lf3
    17 b02
    16 G3N 7900
    Pet 7 level kami 2 ham toplayici 2
    alfa bitirdim
    15 level
    11 arge


    Arkadaslar simdi ne yapsam bilemiyorum. Gun boyunca oyuna girmek icin sabirsizlaniyorum ama oyuna girince yapacak birsey bulamiyorum iki dolasip tallon kesip kapatiyorum. Yapacak seyim kalmadi artik ne yapmaliyim. Kendime hedef koyunca eglenceli oldugunu gormustum. Bu yuzden yapilmasi cok uzun gorevler olsun ki hic sikilmayayim dedim. Ilk gorevlerin hepsini yapicam dedim ama uberlerde inanilmaz zorlandim yapamadim. Ardindan tum kapilari acip yapicam dedim ama gg yok palladium topladim 3 saatte 200 gg oldu ve cok bi parca cikmadi. Yani palla toplamaktan da sıkıldım ve onu da biraktim. Simdi oyuna giriyorum spearhead jeneratorleri arttiriyorum iki ilerliyorum sonra kapatiyorum. Lutfen bu sorunuma bir careniz varsa soyleyin. Yoksa bunalima girecegim birakicam oyunu.
     
  2. Kral-87

    Kral-87 User

    lf3 leri 31 e tamamla goli al ihtiyacın olur , kapı yapman lazım kapı yapmak ta emek ister ama sonucunu düşünürsen senni için iyi olabilir :) oyun bundan ibaret :):)
     
  3. exarasus1

    exarasus1 User

    kardeşim 1-2 arkadaş bulup diğer şirket haritaları baskına gidebilirsin grup cubi yapabilirsin veya mecburen palla toplamaya devam ediceksin kapılar ve yeni eğlence hedefin gg olmalı bence :D
     
  4. -ZİFİRİ-

    -ZİFİRİ- Guest

    Merhaba ,

    LF3 lerinizi tamamlamak gibi bir hedef koyabilirsiniz ya da kapı açmak gibi hedeflerinizde olabilir ve bu sizin için oyunu eğlenceli hale getirir diye düşünüyorum.

    İyi Forumlar
     
  5. ahmettyran

    ahmettyran Guest

    Aynı ben... Bende şuan bu durumdayım pala toplasam kapı açılmaz yaratık kessem gelen uri az kesmeye değmez ne yapacak düzgün kolay görev kaldı nede kapı basıyorum 103/111 kapıya 250 GG hiç bir şey çıkmıyor bidaha gidip topluyorum 2 saat basıyorum yine bir şey çıkmıyor...

    Bana kalırsa şuan yapılacak en temiz iş güzel bi klana girip klan savaşları yapmak hep beraber eğlenmek. Ama bunuda beceremedim bulamıyorum zaten klan arama odasıda boş kendi klanımda kendi hesaplarımla dolu.. 1 tane arkadaşım vardı beraber kasıldığım klana almıştım onu bi güzel oynuyorduk falan sonra yapacak görevi kalmadı oda sıkılmaya başladı şuan başka bi online oyuna tutuldu 2 ay vipliği vardı bıraktı gitti oyunu.. Burdan adminlere sesleniyorum yeni görevler getirin hiç yoktan GG basınca boş çıkmasın kapılar daha rahat açılsın oyuncular rahatlasın
     
  6. ÇORBACI

    ÇORBACI User

    Mutlaka kendinize bir hedef koymanız lazım hemde büyük bir hedef koyun ben hiçbir oyunda kendime hedef koymadan oynamam çünkü çabuk sıkılır ve bırakırım 4 ay önce geri döndüğümde darkorbite 8 iris 1 lf4 1 havoc 1 hercüles im vardı direkt büyük hedefi koydum kendime 10 iris olacak havoc ve herculeslerde fullenecekti hiç uri çekmeden sadece 2-7 de kristallon keserek 10 iris yaptım gg toplayarak 3 havoc 2 hercules yaptım lf4 de 6 tane oldu hala hedefimi yapmaya çalışıyorum ancak hedeflerime ulaşınca sıkılırım oyundan.
     
  7. Yav tamam da bizde sende olan sabir denen seyden yok :D Sen hic uri cekmeden sirf tallon keserek nasil apis zeus tamamladin. Toplam 90 kutu demek. En sansli bir halde sayarsak ki bu olasilik imkansiz 10 kutunub birinden parca ciksin diyelim bu en az 900 kutu actigin anlamina gelir. 900 kutu = 1.350.000 uridium. Sen bu uriyi nasil topladin sadece tallonla. TAllon 128 uridium veriyor. Bunu 135 e tamamlayalim ki boyle olunca aralarinda buyuk bir fark oluyor ama hic ugrasamicam. 10.000 tallon kesmissin demek. 10.000 tallon nedir arkadas. 2 yilda kesemedim ben bunu. 4 yildir oynuyorum suan profilime baktim bu kadar tallon kesmemisim. Helal olsun be kardes eger dogruysa bilgi :D
     
  8. ÇORBACI

    ÇORBACI User

    Her gün ortalama 15.000 uri kasacak şekilde 2-7 de kristallon kesiyorum ondan sonrada pala topluyorum oyundaki çılgın cubikon gibi çok uri veren eventleri ve görevleride fırsat buldukça yapıyorum böylece aylık ortalama 600.000 uri ve 8000 pala topluyorum palalarla en az 4 zeta yapıp 100 anahtar aldım anahtarlarla apis ve zeta günlerinde kutu açtım mesela zeta 1.5 milyon uri ama vip ve indirim paketiyle 1 milyon 50.000 uri oluyor her zeta parçasındada 70-80 bin uri fiyatı düşüyor fiyatını 300.000 uriye düşürene kadar 350 kutu açtım kalanınıda uriyle aldım şu an havoc ve herculesi tamamlamaya çalışıyorum ama bana göre oyundaki en zor şey lf4 lerler beraber bunları tamamlamak çünkü şans işi.
     
  9. Yani gunde en az 4 saat oyun basinda kalabiliyorsun. Benim okulum var sinavlarim var oynayamiyorum o kadar. Sen 15.000 uridium toplayarak palla toplayabiliyorsan ne mutlu sana. Ben yapamadigim icin konuyu actim. Sen gunde 4 5 saat kadar oynayabiliyorsan ne mutlu sana ne diyeyim. Bende o kadar sure yokki. Belki ben de yapabilirim 4 5 saat oynarsam
     
  10. ÇORBACI

    ÇORBACI User

    Evet en az 4-5 saat bu işlerle uğraşacaksın düşman kovaliyim boş işlerle uğraşiyim dersen 7-8 saat sürer ben işyerindede girebildiğim için zaman sorun olmuyor bende.
     
  11. Yav ustam biz ogrenciyiz :D Okulda birak bilgisayari teknolojik herhangi bir alet görseler aliyorlar. 8 saat suruyor aksama kadar okuldayim. 5 te evde oluyorum. Ama zaten sinavlarim yogun gerci cok onemsemiyorum dersleri nasil olsa cok basit ivir zivir seyler soruyorlar. Ama okulda bir suru cahil ve bir suru pesimde dolanan kizlarla ayni ortamda bulununca geriliyorum direk yatiyorum eve gelince. Kisacasi demeye calistigim zamanim yok ki biraz da bundan kaynaklaniyor. Belki biraz oyuna ara vermeliyim. Su yaz tekrar baslarim gunde 12 saat kadar oynarim gece gunduz demem sabahlarim. Hem yaz gelene kadar icimde bir darkorbit istegi de dolar herhalde.
     
  12. ÇORBACI

    ÇORBACI User

    En mantıklısı öyle yapman ben TR1 serveri ilk açıldığı gün oyuna başladım hatta TR1 serverinin ilk goli ihalesini ben kazandım yani serverde ilk goli bende vardı :) ilk 1.5 yıl oynadım sonra 2 yıl ara verdim 4-5 ay oynadım bi daha 2 yıl ara verdim 4-5 aydır yine oynuyorum bu sefer bakalım nereye kadar oynayacağım.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.