Ödeme Sorununa Ek Olarak..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve muAff_ tarafından 9 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. muAff_

    muAff_ User

    Merhabalar,

    Hatırlarsanız 2 gün önce benden ücretin aldınığı fakat paketin verilmediğine dair bir konu açmıştım.
    Bu hala devam ediyor. Support'a başvurmam söylendi. Bende başvurdum.

    Bugün talepime cevap gelmiş. Cevapta "Ödeme ispatı Gerekiyor" yazıyor.

    İnanmayanlar çıkacaktır mutlaka fakat söylediklerim doğru. Telefonumda bütün mesajlarım durur, ben nedenini bilmediğim bir şekilde 5685 midir nedir onu tamamen sildim. Şimdi ispat yapabilme konusunda ciddi sıkıntı yaşıyorum.

    İnanırmısınız, sabahtan beri resmen işi gücü bırakıp 35 Tl'lik şey için uğraşıyorum. Ne Vodafone'a gitmediğim kaldı, ne telefonu geri yüklemeye çalışmadığım.

    Şimdi sormak istediğim tek şey; Bildiğiniz mesaj geri getirme yolu varmı ? Ya da ben, benim hattımdan 35 Tl'nin gittiğini nasıl ispat edebilirim ?

    Edit: Support mesajında "Dosya ekle" bölümü var. Bu bölüme fotoğraf filan eklenebiliyor sanırsam.

    Gelecek tüm cevaplar için teşekkürler. Gören herkesten saçma da olsa cevap bekliyorum. İki elim bağlı bekliyorum, boşu boşuna gitmesin 35 Tl. Keşke Kredi kartım ile yapsaydım, sırf oturduğum yerden olsun diye zora soktuk kendimizi...

    Lütfen arkadaşlar, yazın bir şeyler..

    Adminlerim, bakın bir iki dakika :)
     
    Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Şubat 2015
  2. .*GöKMeN*.

    .*GöKMeN*. Guest

    Merhabalar,

    Ekstrelerinizi müşteri hizmetlerinden talep edebilirsiniz.

    İyi Forum
     
  3. İstiklal

    İstiklal User

    Merhaba ;

    Ek olarak Cep Telefonu üzerinden yapılan alımlar , Paytogo servisi ile yapıldığından , PayTogo müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek , Cep telefonu numaranızı belirtip , alışverişinize ait bir belge talep edebilirsiniz.

    Keyifli Forumlar
     
  4. muAff_

    muAff_ User

    İlk mesaja olarak, Hangi müşteri hizmetlerini kastettiniz ? Şayet ben Vodafone bayiisine bizzat gidip, hararetli bir konuşma yaptım görevlilerle fakat kendileri sadece savcılıktan isteyebileceğimi ve görebileceğimi belirttiler.

    İstiklal Modum: Paytogo müşteri hizmetleri ile nasıl konuşabilirim ? Mail, telefon ? Neyi önerirsiniz ve açıkçası onlar hakkında hiçbir bilgim yok ve nasıl ulaşabileceğimi bilmiyorum.
     
  5. Merhaba ,

    1. Vodafone bayisine gittiyseniz işlem yapamayabilirler fakat ana bayii yada bölge bayii gibi 1 tane daha kapsamlı yerleri oluyor. Oraya gidip görüşebilirsiniz diye tahmin ediyorum.

    2. Resmi sitesinden ulaşmaya çalışabilirsiniz.
    http://www.paytogo.com/ yada http://www.paytogo.com/Contact.aspx sayfasındaki " Call Center " yazan kısma tıklayın. Operatörlere ait ve sabit telefon numarası yazan pencere açılacaktır.

    İyi forumlar.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.