Bug / Oyun hatasi Test serverinde Kamikaze

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by -ɔαяκɢυαяɔıαп-, Feb 21, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhaba arkadaşlar. Ben bir şey sormak istiyorum. Yanlış yere açtıysam kusura bakmyın. Geçenlerde yine bir test serveri olmuştu. Alpha kapısını yapıcaktım. Kapıyı açtım. Pet aldım. 1 level kamikaze aldım. Ama kamikaze atılmıyordu. Kamikaze modülünü ayarladğımda normal koruma modundaki gibi adama sıkıyordu. Bunun sebebi nedir ?
     
  2. .*GöKMeN*.

    .*GöKMeN*. Guest

    Merhabalar,

    Petinizin darbe puanının yüksek olmasından kaynaklıdır.

    İyi Forumlar
     
  3. Nasıl yani modum ? Anlamadım da. Petin canının minimum seviyede mi olması gerekir kamikaze atmak için ?
     
  4. aynen oyle min. seviyede olmasi gerek kamikazenin atilmasi icin
     
  5. Evet. Mesela ilk once petine saldir ve patlasin veya cani bir hayli dussun. Patlarsa tamir et 1000 dp den baslar. Ve artik hasar alirken kami basarsan calisir.
     
  6. Merhaba ,

    Pet darbe puanı ortalama 2000-3000 civarı olursa sıkıntı olmaz fakat pet tamir modülü ile tamir edip yükseltirseniz çalışmayacaktır. Ayrıca bazı bölgelerde ( Saldırıya korumalı bölgelerde ) çalışmıyor.

    İyi forumlar.
     
  7. Çok teşekkürler modum sağolun. Sizede teşekkürler arkadaşlar. Petime kıymak zor olucak ama :D Konu kilitlenebilir modum.
     
    FordSquarex8 likes this.
  8. Merhaba ,

    Tamamen patlatmak zorunda değilsiniz sadece darbe puanını belli bir yere kadar azaltıp kamikaze atabilirsiniz.

    Kilitlenmesi uygundur.

    İyi forumlar.
     
Thread Status:
Not open for further replies.